Kan en mann og kvinne være "bare venner "?

Dette er et år gammelt spørsmål som har svært forskjellig syn. Kan menn og kvinner co-eksistere uten det går videre, eller er det alltid en av dem som ønsker mer - enten de opptrer på det eller ikke?

Kan en mann og kvinne være "bare venner"?

Menn og kvinner kommuniserer med hverandre på en daglig basis. Det kan være i skoleklasser, på jobb eller tilfeldig på et vennskap nivå. Mens det er ingen tvil om at menn og kvinner kan være involvert uskyldig nok på en bekjent nivå, hva skjer hvis det er et ekte vennskap?

Har folk plukke motsatte kjønn venner fordi de er tiltrukket av dem og muligens interessert i at det blir mer? Eller kan det være at de bare virkelig nyte hverandres selskap og er ikke tenkt å forfølge alle slags romantisk engasjement?

De kan ikke være bare venner

Mange tror at medlemmer av det motsatte kjønn kan aldri være bare venner. En person ønsker alltid mer. De kan ikke alltid handle på det, men ønsket er der fortsatt. Er det sant?

Tenk om dine vennskap med gutta du velger å ha i livet ditt. Undersøke hver og en uavhengig. Vil noen av dere ta det ett skritt videre hvis muligheten byr? Er det en attraksjon på alle nivå?

En annen ting å vurdere, i henhold til de som støtter forestillingen om at en inter-seksuelle forhold er umulig, er om du bare har forhold med menn som du er tiltrukket av.

Det trenger ikke å være en fysisk tiltrekning, det kan være en mental en. Uansett, trenger du bare velge å være involvert med folk som interesserer deg eller opphisse deg på noen grunnleggende nivå?

Selvfølgelig, du velger å være rundt mennesker som du liker, så de stimulere deg på noen nivå. Men det er det samme for samme kjønn relasjoner også, er det ikke?

Det betyr at linjene av vennskap og intime relasjoner er svært like. Men noen ganger er det ikke så mye å krysse linjen av "liker" og ta det ett skritt videre.

Mens du mentalt gå gjennom dine relasjoner, ta en titt på din fortid. Har du noen gang blitt konfrontert med en mannlig venn fordi de likte deg mer enn du likte dem? Kanskje de delte med deg at deres følelser hadde vokst seg sterkere og de anser deg mer enn bare en venn - å sette deg i en ubehagelig og angst-provoserende knipe.

Hva sier du? Tydeligvis du bryr deg om denne personen, de er en venn. Men, at du ikke liker ham sånn, og nå er det vanskelig. Vil du holde forholdet eller er det på tide å la det gå?

Det dårlige delen er at de fleste forhold ikke kan komme seg fra den type bekjennelse. Han la ned og følelsen avvist og du begynner å distansere deg selv for ikke å gi blandede signaler eller oppmuntre flere følelser å utvikle. Det er en taper / mister scenario.

Men, noen ganger noen avslører sine innerste lyster og forholdet ikke gjenopprette. Hvis dere begge er modne nok, kan du snakke om følelser og bare enige om at det ikke går lenger. Noen ganger virker det, noen ganger ikke.

Ja de kan

Folk på motsatt side av gjerdet si ja, menn og kvinner kan være bare venner. Det er mulig å ha to personer som bare nyte hverandres vennskap og selskap og ønsker noe mer.

Selvfølgelig er det mennene i ditt liv som du ikke er romantisk interessert i, ikke sant? Du trenger ikke se på dem og lurer på hva det ville være å bli involvert med dem fordi du ikke er tiltrukket av dem på noen som helst følelse av fantasi.

Forutsatt at de føler det samme, så ville du mest sannsynlig være korrekt. Menn og kvinner kan være bare venner. Men, hva om du tar feil? Hva om de ønsker noe mer og de ​​bare ikke har sagt det eller handlet på det?

Hvem vinner?

Så vinner som dette argumentet når det er gyldige punkter på begge sider? Det er vanskelig å si, men en ting er sikkert, dette spørsmålet kan true selv de beste av relasjoner.

Har du noen gang hatt en kamp med mannen din fordi en av dere var for nær til et medlem av det motsatte kjønn? Kanskje du har en fyr fra jobben som tekster for mye for partneren din komfort, eller kanskje din mann holder får Facebook-meldinger fra en gammel high school "venn".

Du kan være relativt trygg i forholdet, men noen ganger medlemmer av det motsatte kjønn har en måte å skape kaos, selv om det er rent uskyldig. For eksempel kan du føler at fyren elsker deg og vil vanligvis ikke jukse, men du kan ikke være så overbevist når du hadde en kamp i morges, og han stormet ut ekstremt sint. Ville han gjøre noe dumt bare fordi han var gal?

Tillit er en stor faktor i ethvert forhold. For å være sikker med hverandre, må du vite utover en skygge av tvil at dere begge er engasjerte nok til å aldri forville seg i noen andres armer. Mens du kan alltid vite hva som skjer i hodet ditt, kan du bare gjette hva som skjer i andres.

Du må bare stole på at fyren er så engasjert og oppriktig som du er og håpe på det beste. Tross alt, hvis du ikke har tillit, hva har du?

Dessverre forblir svaret på spørsmålet om menn og kvinner kan være bare venner ubesvart fortsatt. Hva tror du? Kan det være en uskyldig vennskap eller gjør noen alltid vil ha mer?

Lurer du på om din beste venn liker deg mer enn bare en venn, eller kanskje du liker din beste venn, og ønsker å gjøre ham til kjæresten din?

Aktuelle artikler