Møte kjæresten din familie: hvordan å forlate et godt inntrykk

Møte dine kjæreste foreldrene for første gang kan noen ganger være en veldig stressende og skremmende opplevelse. Men du trenger bare å gå gjennom det en gang! Selvfølgelig vil du ønsker å gjøre et godt inntrykk og fremstår hyggelig og positiv. Den beste måten å gjøre det på er å være avslappet, høflig og aldri opptre som noen du ikke er.

Møte kjæresten din familie: hvordan å forlate et godt inntrykk

Det er ingen spesielle regler for hvordan man oppfører seg i møte kjæresten din familie, men det er sikkert noen tips som kan hjelpe deg å håndtere dette nervepirrende eventyr i en mer positiv og mindre stressende måte. Og husk, det trenger ikke å være en dårlig opplevelse i det hele tatt!

Tips en - få litt informasjon om familien hans på forhånd

Be partneren din om hans familie, lære deres navn, og informere deg om det som interesserer de har og hvilke fag de foretrekker. Dette vil gjøre å snakke med dem mye lettere og du vil også ha noen samtale emnet ideer som vil hjelpe deg å føle deg mer avslappet.

Tips 2 - hvordan unngå en nervøs innledning

Slapp helt av. Prøv å glemme et øyeblikk at du møter familien hans. Tross alt, de er bare mennesker som deg og meg!

Vær høflig, håndhilse, smile, se dem i øynene når du sier hei, og fortelle dem hvor fint det er å møte dem.

Tips 3 - vær deg selv

Ikke prøv å oppføre seg som noen du ikke er. Det er ingenting galt med å være litt nervøs og spent første gang du møter familien hans. Faktisk kan dette bare gjøre dem tror at du virkelig bryr deg.

Vær deg selv, være høflig og vennlig, men snakker ikke for mye og ikke uttrykke for mange personlige meninger, i hvert fall inntil du blir kjent med dem bedre. De kan ha ulike syn enn deg, og du ikke ønsker å starte noen debatter.

Tips 4 - kle pent

Dette er et must. Det er det første inntrykket du gjør. Så, ikke overdress, men ser ikke for uformelle. Ha noe enkelt, ryddig og rent, og viser klasse. Unngå utringede klær, se-throughs og overdreven makeup.

Tips 5 - ta med en gave

Det er alltid hyggelig å få en gave når du skriver noens hus for første gang. En fin boks med gourmet sjokolade i en pen innpakning, eller en elegant blomst bukett, kan være gode valg.

Tips 6 - samtale

En. Ha respekt. Ikke motsi dem, unngå religiøse og politiske emner, og tenk før du snakker. Hvis du blir bedt om å gi din mening om et ømfintlig tema, prøv å bo så nøytral som mulig. Du ønsker ikke å fornærme noen. Når du blir kjent med dem bedre, alt vil bli enklere.

2. Vær en god lytter og ta hensyn til hva alle sier. Folk liker å bli hørt. Viser din kjæreste foreldrene at du er interessert i hva de sier er et veldig godt skritt å gjøre dem liker deg.

3. Du vil bli stilt en rekke spørsmål! Gjør deg klar for dette. Kjæresten din familie vil ønske å vite alt om deg. Hvis det er nødvendig, forberede svarene dine på forhånd. De vil spørre deg om din jobb, universitet, interesser, ambisjoner, barndom, familie, etc. Tross alt, du er sønnens kjæreste!

Og vær så snill, husk at svarene skal aldri være for lang, for det kan være veldig kjedelig. Og selvfølgelig, ikke glem å smile hele tiden!

4. La din kjæreste foreldrene gjøre det meste av snakkingen, men være forberedt på å stille noen spørsmål også. De bør være basert på hva kjæresten din har fortalt deg om sine foreldres interesser.

5. Kompliment hans foreldre, spesielt hans mor. Fortell dem at deres hus er virkelig fint, at hennes mat er deilig, eller at hennes hage er vakker. Kompliment sin mor på hennes kjole og hans far på noe han har personlig konstruert. Gjør det fra tid til annen, og ikke overdriv, for du vil høres falsk og kunstig.

6. Prøv å finne et felles tema med sine foreldre. For eksempel, hvis hans mor er i hagearbeid, og du liker det så godt, snakke om det for en stund. Hvis hans far liker grilling, idrett eller annen aktivitet som du synes er interessant, snakke om det. Han vil sette pris på det! Bare ikke prate for mye!

Det du har det. Det er ganske mye det. Hvis du følger de ovennevnte tipsene, vil du sikkert ha en fin og hyggelig opplevelse. Bare være vennlig, respektfull og høflig, og de vil elske deg for hva du er, akkurat som kjæresten din gjør! Lykke til og la oss få vite hvordan det gikk! Bare skriv i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler