Skilsmisse: hvordan å slå alle odds

Ingen vil noen gang til å få skilsmisse. Minst, blir ingen gift med den hensikt å få en skilsmisse sted nedover veien. Men med slike høye priser av skilsmisse world wide, sjansene dine for å bo i ekteskapet er nesten lik sjansene dine for å få skilt. Selv om du ikke kan være i stand til å stoppe en skilsmisse, er det en rekke ting som hjelper deg å bo i et hyggelig ekteskap i lang tid, om ikke for resten av livet.

Skilsmisse: hvordan å slå alle odds

Tallene viser at skilsmisser har kommet ned de siste årene, men sjansene for å bli gift og bor gift er fortsatt en kaste opp. I Europa, for eksempel, er den nasjonale skilsmisseraten fortsatt svever rundt en skilsmisse for hver to ekteskap. Kort sagt, er den tøffe virkeligheten at du blir en kandidat for skilsmisse i det øyeblikket du sier "jeg". Fra det øyeblikket og utover, du går med den usynlige øks skilsmisse svever over ekteskapet, klar til å streike.

Dette er ikke gode nyheter for gifte mennesker, spesielt de som tror at et ekteskap er for livet. Mer så med tanke på at, uavhengig av ens ønske og innsats for å bevare et ekteskap, er det svært lite man kan gjøre når det er ens partner som ønsker å forlate. Du kan ikke tvinge ham til å bo eller å elske deg for den saks skyld.

Men i stedet for å slåss skilsmisse etter at den har allerede vist opp på din trappene, hvor om å stoppe det fra å besøke hjemmet, i første omgang? Du kan ikke være i stand til å stoppe mannen fra å forlate etter at han har bestemt seg, men du kan stoppe ham fra å tenke på det.

Så i stedet for å slåss for å redde ekteskapet etter at alt har falt fra hverandre, er du bedre å bruke tid på å bygge ditt forhold på et sterkt fundament som tåler virvelvind av skilsmisse som feier over nasjonene.

Start med å forstå årsakene til høye skilsmisseraten

Selv om det er flere faktorer som har forårsaket en økning i skilsmisse i de siste tiårene, har ingen hatt en så stor innvirkning på fenomener enn det at likestilling og endring av skilsmisse lover å være gunstig for både menn og kvinner.

I gamle dager, kvinner stort sett oppholdt seg. Det var et must for en å bo i ekteskapet fordi, utenfor ekteskap, var det ingen annen måte å ha et levebrød for kvinner. Kvinner hadde ingen rett til eiendom - land, hus eller storfe. Så, en gang en kvinne ble kastet ut av et ekteskaps hjem, det var slutten på livet for henne. Hennes eneste alternativet var å gå tilbake til sine foreldre og leve av sin fars land, hvis brødrene ville la henne, som det var deres arv. Ellers var hun på sin egen - nødlidende, uten ektemann.

I moderne tid, men ting er veldig forskjellige. En kvinne trenger ingen mann for å overleve. Hun kan eie eiendom, tjene til livets opphold, ha en karriere og selv tjene mer penger enn ektemannen. Som et resultat, er den eneste grunnen til at en kvinne virkelig trenger å bli gift ut av valget heller enn av nødvendighet.

Med andre ord, hvis hun ikke liker ekteskapet hun er i, kan en kvinne velger å gå bort uten frykt for fattigdom. Som et resultat, er det mange kvinner i dag, som går ut av ekteskap som ikke kunne ha gjort det i de dager da kvinnene var avhengige av menn. Denne faktoren har brakt nye numre til pool av skilsmissestatistikken som ikke var der før, og dermed bidra til økt forekomst av skilsmisser i dag.

Videre, for å nivået de spiller feltet, har mange land endret sine skilsmisse lover som passer begge parter. Opprinnelig skilsmisse lover stort sett favorisert menn, forlater kvinner med ingenting, spesielt hvis de ikke hadde noen jobb eller ingen eiendom til navnet sitt. Etter endring av disse lovene, er det ikke uvanlig for de fleste kvinner å stikke av med halvparten av familiens eiendom.

Som et resultat kvinner, i dag, har en mindre grunn til å bo i et dårlig ekteskap. Med andre ord, det er kvinner som går videre med en skilsmisse som ellers ikke ville ha gjort det hadde lovene vært mindre oppmuntrende.

Komme seg ut av den høye risikoen nabolaget

Konfrontere og håndtere de aller faktorer som Fanning skilsmisseraten bør være første skritt for å redusere dine sjanser for å ende opp med et ødelagt ekteskap.

En bedre forståelse av spørsmål om kvinners frigjøring, for eksempel, vil hjelpe deg mye i å unngå skilsmisse. Det er ingenting galt med en kvinne bli mer utdannet eller tjene mer penger enn mannen i huset. Hvis noe, er dette til fordel for familien som det er en måte å instilling en ånd av likestilling i barn, spesielt jentebarn. Hva kan bli et problem, er imidlertid når kvinnen i huset gjør henne overlegen utdanning eller tjene makt for å få henne til å slutte å respektere hennes partner.

En mann kalles leder av huset fordi det er hans naturlige ansvar å stake ut en bolig og beskytte familien sin. Det er naturlig for en mann å føle territorielle og å føle ansvar for å forsørge og beskytte familien sin. Kvinnens rolle, på den annen side, er å gi næring og omsorg for familien. Man er territorielle, kvinne er pleie, giver av livet. Forskjellige roller, men likeverdige partnere i familien enhet.

Så vil du forstå hvorfor menn vike når en kvinne begynner å ringe sjefen i huset. Han kan velge å forbli rolig, men i sitt hjerte, vil han misliker hvert øyeblikk av situasjonen og når han ikke orker det lenger, vil han bare forlate.

Alt dette kan unngås ved å sikre at en kvinnes økt rolle i hjemmet ikke fører mangel på respekt for mannen. Menn verdsetter respekt og når de er respektert de vil gjengjelde med kjærlighet. Det er mulig for en kvinne å være familieforsørger og fortsatt behandle hennes ektefelle som en likeverdig partner og vise ham respekt. Kort sagt, er beslutningen om å være eller ikke å være en god kone ditt. Og du kan bli en selv om du er en vellykket administrerende direktør i en multimillion selskap. Mange har gjort det før deg.

Såvidt juridisk reform er opptatt av, var det primære målet for utjevning feltet for å beskytte kvinner fra fornærmende og undertrykkende skilsmisse lover. Selv om dette er gode nyheter for alle, vil en kvinne gjør seg mye bra å orientere hennes sinn mot å tro at hun er i ekteskapet i lang tid, og derfor ikke spørsmålet om skilsmisse ikke oppstår i det hele tatt. Som hjernen din tenker, så du er. Men hvis skilsmisse og, spesielt, skilsmisse bosetninger er de første tingene som kommer til hjernen din hver gang du har en uenighet med mannen din, så er du allerede i gang på denne reisen.

Når du utvikler den slags mentalitet, er ideen plantet i tankene dine. Før du vet ordet av det, vil du begynne å snakke det, svarer tilbake med trusler om å forlate og ta mannen din til rengjøringsmidler. Dessverre, når du kommer på det toget, er det ingen vei tilbake, og dessverre, som vil være begynnelsen på slutten på ekteskapet.

Igjen, det er ingenting galt med å forlate et dårlig ekteskap. Poenget blir gjort, her, er at hvis du setter tankene dine på bor gift for livet, er det sannsynlig å lykkes. Og hvis du begynner å tenke på hvordan og hva du kan få ut av et ekteskap hvis ting går sørover, så sjansene er, før eller senere vil du få skilt. Tenker skilsmisse eller hvordan skilsmisse loven vil beskytte deg i dårlige tider når det i virkeligheten, ting er ikke dårlig, er å friste skjebnen.

Ved positivt håndtere saker av likeverdig partnerskap i et ekteskap i møte med likestilling og ved å endre tankesett rundt skilsmisse og oppgjør, vil du redusere oddsen skilsmisse. Tenk på det som å flytte fra en høy-risiko-området til et sikrere én for å unngå å bli ranet. Mens du kan fortsatt bli overfalt i et tryggere nabolag, sjansene for at det skjer er svært lave fordi oddsen er i din favør.

I alle fall, det er flere tiltak du må ta i ditt nye nabolag for å beskytte hjemmet ditt fra å bli brutt inn. Det kalles innbruddstyv proofing hjemme. Og det er hva du må gjøre for å ekteskapet for å unngå en skilsmisse.

Skilsmisse bevis ekteskapet

Etter å ha flyttet til et tryggere nabolag betyr ikke at du skal slutte å låse dørene. Du må fortsatt ta forholdsregler ved å sørge for at huset er innbruddssikre.

Tilsvarende, ta skritt for å sikre at problemer ikke finner enkel tilgang inn i ekteskapet ditt. Se på hva som kan være svake punkter som lett lar problemer i ekteskapet. Kommunikasjon, penger, sex og substans avhengighet er noen av de glatte områdene som har tatt mange et ekteskap til sin grav. Forholde seg til dem i det øyeblikket de viser sine grelle hoder. Skyt dem før de vokser.

Forsikre din ekteskap mot skilsmisse

En partner som også skjer for å være din beste venn kan ikke skille deg. Periode. Selv om livet faller fra hverandre på grunn av din egen uansvarlig atferd, som rusmisbruk, vil denne type mann fortsatt synes det er veldig vanskelig å la deg gå. Det er bare under de vanskeligste forhold som han kan forlate, men selv da vil det være den vanskeligste avgjørelsen han blir nødt til å gjøre. Ellers vil han stikke av deg fordi det er det gode venner gjør.

Så, hvis denne typen mannen aldri vil skille deg, hvorfor er du ikke bestevenn med mannen din? Det er et spørsmål for deg å svare. Men når du er ferdig å søke selv, begynne å jobbe på ditt vennskap med partneren din.

Husk, er vennskap en handling ord. Så gjør en to-do-liste for ditt vennskap aktiviteter og følge den opp hver uke. Ha litt tid alene, hver uke, og vurdere hvordan du gjorde på listen.

Hvis du holder på det du vil snart begynne å se resultater. Din mann vil begynne å finne det vanskelig å gjøre uten de små tingene du gjør for ham, spesielt når han reiser ut av byen. Han vil begynne å se frem til å komme hjem til deg fra jobb, fra en tur. Han vil begynne å se frem til helgen med deg, dato natt. Før du vet ordet av det vil du bli verdens beste venner.

Og venner som de ikke får skilt lett.

Aktuelle artikler