SMS: det er ikke deg det er meg

Hvis du ble dumpet over tekst, bet jeg du følte, blant annet, sint, forvirret, trist, forrådt og diskutert. Komme dumpet av en tekstmelding vil nesten helt sikkert produsere mange like forferdelige følelser i hver kvinne eller jente som opplever det.

SMS: itand # 8217, er ikke du itand # 8217; s me

Det er lett å forstå hvorfor - texting noen som du ønsker å slå opp med dem er en av verste måtene du kan ende et forhold. Folk velger å gjøre det fordi enveiskommunikasjon er mindre stressende og ubehagelig enn å snakke. Også i den moderne verden, der alle har tilgang til en datamaskin eller en smart-telefon, får dumpet av teksten er ikke så uvanlig.

Det er derfor i en spørreundersøkelse fra 2010 svarte 27% av kvinner i USA at den har blitt dumpet av noen form for enveis elektronisk kommunikasjon som tekst eller e-post.

Som alle dårlige ting i livet, dette også kan skje med deg. La oss se hvordan du skal reagere hvis du blir dumpet av tekst.

Late som han ikke eksisterer

En av to alternativer er å bare ignorere ham og hans tekst. Ikke svar på denne meldingen, eller noen andre som han sender deg etter det. Opptre som om han flyttet til et annet kontinent. Ved å gjøre dette vil du ikke validere sin sorg handling, og på samme tid, vil du gi ham en klar (men ikke verbal) melding om at du vil ha ham borte fra livet ditt.

Dette innebærer ikke lyve for noen - fortelle dine venner og familie hva som skjedde, og forsone seg med det selv.

Svar: ingen bekymringer, lykke til i fremtiden

Dette er mindre tilfredsstillende alternativ, men til slutt, et mye sunnere alternativ - være større kvinne og svare ham, enten ved tekst eller ved en samtale. Vær høflig og si farvel, men ikke spørre om hans motiver, følelser eller noe annet. Du trenger ikke å høre hans svake argumenter for å bruke en tekstmelding for å dumpe deg. Samtidig, unngå å være sarkastisk eller hevngjerrig. Han er ikke verdt det.

Hvis du si din farvel i en moden måte, vil du alltid ha den kunnskapen som han handlet som et barn, og du handlet som en voksen.

Aksepter den ubehagelige sannheten: fyren var en spøk

Alle som velger å bryte opp med en kvinne gjennom en tekstmelding er ikke akkurat en perfekt mann, og det er et understatement. Akseptere dette, og erkjenner at du har gjort en feil i dommen din.

Fra min praksis, kan jeg fortelle deg at noen kvinner har en hard tid å gjøre dette, men det er veldig viktig å forstå at du har gjort en feil å tro at han hadde noe å tilby deg. Denne erkjennelsen vil hjelpe deg å legge merke til lignende oppførsel i andre menn du date senere.

Trykk på, soldat!

Dette var ikke en hyggelig opplevelse, men frivillig eller ikke, lært deg mye å gå gjennom den. Fortsett din dating liv og være forberedt på det hvis eller når det skjer igjen. Ha i bakhodet hva som ikke skal gjøre etter en brems opp og fortsette din søken for å finne kjærligheten. Den verst tenkelige utfallet ville være å bli desillusjonert om menn, bare fordi en av dem er en løsere som dumper sine venninner i denne patetiske måte.

Kanskje du har møtt en lignende fyr i fremtiden, men da vil du vite hvordan du skal reagere hvis du noen gang igjen dumpet av tekst.

Aktuelle artikler