Stor bursdag gave ideer for kjæresten din

Så, er kjæresten din bursdag kommer opp snart, og du har ingen anelse om hva jeg skal få ham? Her er noen ideer for å hjelpe deg å velge den perfekte gaven.

Stor bursdag gave ideer for kjæresten din

Kommer opp med en god idé for en bursdagsgave er ikke alltid lett uansett hvem gaven er for. Vil du gå for noe meningsfylt? Eller ønsker du å være praktisk og få noe som er nyttig? Er du på et budsjett? Og hvis den personen du får i dag for er noen du er romantisk involvert med som kjæresten din, kan det gjøre det enda mer nerve wracking, avhengig av hvor godt du kjenner ham, hvor lenge du har vært sammen... Du tenker, han vil like det? Hva slags budskap sender denne gaven? Er det for mye? Eller for lite? Sjekk ut noen bursdag gave ideer for kjæresten din og få deg er fyren noe virkelig stort.

Billetter

Avhengig av hva han er i, få ham basketball billetter, baseball billetter, fornøyelsespark billetter, uansett hva du tror han liker å gjøre, men får ikke til å gjøre så ofte. Du overraskende ham på hans bursdag med et par billetter til et spill eller en konsert av hans favoritt band er en perfekt bursdagsgave, uansett hvor lenge du har vært dating. Oh, og jeg holder å si billetter, som i flertall, føre 'åpenbart at du skal ta ham to slik at du kan gå sammen.

Vær kreativ

Mange jenter tror den ultimate b-day gave til en kjæreste er noe de har gjort seg med masse kjærlighet. På den annen side mange andre jenter tror det er slags sappy. Så hvis du er i som kunst og håndverk, og hvis du tror han vil like det hvorfor ikke lage en scrapbook med små notater og bilder av dere to, og dine venner om noe lignende.

Det kommer til å vise hvor mye han betyr for deg og han kommer til å sette pris på din tid og krefter så mye, men husk dette er en gave riktig bare hvis du har vært sammen i lang tid, ellers kan det være litt overveldende og skremmende.

Sjekk ut videoen under og komme opp med de gode gave ideer for kjæresten din.

Få på kjøkkenet

Seriøst, gutta elsker det når sine jenter lage mat for dem. Så hvorfor ikke gjøre ham en b-day kake med en søt liten melding på toppen skrevet på frosting? Hvis du ikke er trygg på dine bakervarer ferdigheter, pent innredet og deilig cupcakes vil gjøre det bra. Ikke bra med kringle? Hvorfor ikke gjøre ham litt middag for to og feire hans dag? Så lenge du har gjort det selv og det er spiselig du er god. Det er tanken som teller uansett.

Aktuelle artikler