Tillit: hvorfor han ikke har det, og hvordan du kan hjelpe

I en verden av menneskelige følelser, kan usikkerhet bli sett på som litt av en'' silent killer.'' Vi kan legge merke til det overalt, og som vårt samfunn beveger seg bort mot en mer virtuell fremtid følelse av usikkerhet i den mannlige befolkningen vil bare stadig stige.

Tillit: hvorfor han ikke har det, og hvordan du kan hjelpe

Hvis du finner deg selv dating en mann med usikkerhet saker, er det god sjanse for dette problemet vil oppstå i forholdet, samt behovet for å arbeide gjennom det hvis du ønsker å bo sammen.

Her er noen tips og forklaringer om hvordan man skal håndtere usikkerhet hos menn.

Å drepe utrygghet må du først finne kilden

Usikkerhet, som stress eller fremmedgjøring, er et problem som er mest sannsynlig knyttet til vår moderne livsstil og, enda viktigere, til måten eller kultur utvikler seg og endringer i halsbrekkende tempo. Noen sosiolog har knyttet denne følelsesmessige tilstand med det faktum at mindre og mindre folk har en intim, sterk forbindelse med jobbene sine og operatører, og dermed synes mindre stolthet i det de gjør (uansett hvor vellykket de faktisk er). Også har kjønnsroller skiftet dramatisk, spesielt i de siste 30-50 år.

Enkelt sagt, mange menn i dag føler meg litt forvirret og usikker på hvordan om hvordan de skal presentere seg i sosiale situasjoner, noe som er åpenbart for menneskene rundt dem. Denne typen atferd vi vanligvis ser på som usikkerhet.

Bak enhver stor mann er det en stor kvinne - er du god nok til å hjelpe ham når han trenger deg mest?

Skrive inn et romantisk forhold med en usikker mann har mye posisjonelle ulemper - ham være passiv eller generere angst når du er rundt ham, mindre seksuell potens og global liv iver er bare noen av dem. Håndteringen av usikkerhet krever at du fokusere på ett bestemt punkt: hans følelse om seg selv. En usikker mann vil ofte snakke negativt om hans prestasjoner og livet generelt (selv om dette kan være kamuflert i humor).

Motvirke disse tanker og negative følelser. Utrygghet, som mange andre psykiske systemer, strømmer ofte på seg selv - ikke la ham tro at han er en nobody, fordi, ved å tro dette, vil han etter hvert blitt en nobody i det virkelige liv.

Bygge sin selvtillit: en mann liker en kvinne som ler av hans vitser

Noen usikkerhet er åpenbare, andre er godt gjemt. Mens du fraråde ham fra nedverdigende selv, må du skape et positivt syn på sine egenskaper og personlighet, både psykisk og fysisk.

I mange tilfeller er tillit nøkkelen. En kvinne jeg jobbet inn et godt forhold med en virkelig usikker mann. Hun så dette spesielt på soverommet, og hun følte at deres sexliv var litt skuffende - de hadde sex, men hun alltid beskrevet det som en litt vanskelig og aldri virkelig spennende. Hun glad løsningen gjennom et trekk som kan se ut som et billig triks: Hun begynte å kompliment hennes kjæreste om størrelsen på hans penis.

Mannen tok disse komplimenter veldig bra, sannsynligvis fordi han trodde hans penis var ikke imponerende nok. Som komplimenter fortsatte, utviklet de seg lite forspill spill som gikk forut for sex, og kvinnen begynte snart å oppleve lengre og mer intense samleier. Etter flere måneder, hun lykkelig fortalte at han ble en meget god elsker, og denne nyvunne selvtillit begynte å dukke opp i andre deler av livet hans.

Dette viser bare at usikre menn kan forandre seg og få mye ved å være i et forhold med en kvinne som forstår deres problem. Det samme konseptet gjelder i andre situasjoner.

For eksempel kan en kvinne oppdager at hennes kjæreste skyr nye oppgaver, og at hans transportør går ingensteds. Dette er også en manifestasjon av usikkerhet, og positive kommentarer om hans, la oss si, altmuligmann ferdigheter, organisering evner eller reparasjon kunnskap han viser rundt i huset vil bli verdsatt. Det er viktig å virkelig mener det du sier, og ikke bare gjøre det fordi du tror du må. Når han begynner å tenke på seg selv på samme måte, vil han vise mer initiativ og bli mer selvsikker. Hans sjef vil sikkert legge merke til dette.

Andre ganger trenger du ikke engang å si noe. Hvis du kjenner kjæresten din føles vanskelig i en folkemengde, ofte ett smil eller en enkel berøring kan gjøre en verden av forskjell når du føler at han er nervøs eller ubehagelig. Dette vil roe ham, og samtidig sende ham klar beskjed om at uansett hva, du er med ham.

Alle disse handlingene har nøyaktig samme mål - å gjøre ham vet at du ikke tror han er en nobody.

Det kan virke som om du tar en foreldre rolle i forholdet, men dette er ikke tilfelle. Akseptere det som en gjensidig fordelaktig veiledning - å ha en mann som er sikker og trygg er en god ting for ham, men også for menneskene rundt ham, inkludert kjæresten sin.

Håndteringen av usikkerhet i mannen din er en prosess som bare kan forbedre ditt forhold. Bli klok på det, og handle i henhold til spesifikke situasjonen. Før eller sistnevnte, vil hans tillit begynner å vise og de to av dere vil legge inn en ny, mye bedre plass i deres liv.

Aktuelle artikler