10 gutter bør du aldri date

Generelt sett bør du føle deg fri til å date noen. Så lenge det er samtykkende. Likevel, det er en dating ikke liste som forteller deg hvem du bør og ikke bør date.

10 gutter bør du aldri date

Ingen sier at du bør leve etter disse reglene. Det er, faktisk, helt motsatt. Regler er til for å brytes. Men det er interessant å høre en dating råd hver så ofte fordi det kan spare deg noen tårevåte turer til toalettet.

Ved utformingen ut denne listen, den viktigste utvalgskriterium, når du velger blant de hundrevis av gutta jeg ikke vil anbefale for deg, var sannsynligheten for ham å være en å forlate deg sønderknust. Det finnes ingen klare regler for dating spillet, men å ha et forhold med en av disse gutta er sikkert mer utfordrende.

En. Sjefen din

Mange kvinner vil føle seg fristet, men dette er en stor "no-no". En av de største ulempene ved dette forholdet er det faktum at det trolig vil ende på et eller annet tidspunkt og din tidligere kjæreste vil forbli bare sjefen din.

Ingen ønsker sin ex å være ansvarlig for sin karriere. Videre vil dine kolleger huske deg som en som prøvde å komme fremover "feil vei", selv om det ikke var sant.

2. Sjefen din ektemann

Hvordan gjør man engang begynne å forklare ulempene ved å være i et forhold med denne personen? Nei, nei, nei, nei, nei... og en trillion ganger... NEI! Du ønsker ikke å vite hva vrede en forbanna kvinne føles. Spesielt hvis den kvinnen er sjefen din.

3. En kollega

Selv om din arbeidsgiver ikke har en eksplisitt ingen forbrødring politikk, dating en kollega er ikke den smarteste av ideer. Hvis ikke for det faktum at ting på arbeidsplassen vil trolig ikke gå så greit etter bruddet, og at følelsene dine vil sannsynligvis komme i veien for din profesjonalitet og det vil påvirke din karriere beslutninger, husk at du skal tilbringe mesteparten av dagen bare noen få skritt unna deg kjæreste.

Å være sammen er hyggelig, men ikke være i stand til å forlate hverandres syn i hvert fall for noen timer er ikke så romantisk som det kan høres de to første månedene nedover veien.

4. IT fyr på jobben

Jeg vet det er IT-fyr, men han er fortsatt din kollega. De samme regler gjelder. I tillegg har han tilgang til dine personlige filer. Det er sant at så lenge dere to er dating Internett-tilkoblingen problemer vil bli løst uten forsinkelse, men så snart det er over vil du kanskje vurdere å lære noen IT-ferdigheter fordi at datamaskinene dine ikke kommer til å fikse seg selv. Tenk på det! Er det virkelig verdt det?

5. Din venns ex

Det er denne kvinnelige kode som sier at din venns ekser er off-limits. Teknisk sett kan du date denne fyren, men du må innrømme det, er det litt rart. Hun kan være over ham, men en ex er alltid et følsomt tema. Det er mulig at du vil gjøre det bra, men oddsen er at du vil sannsynligvis miste en venn.

Hvis du likevel bestemmer deg for å starte et forhold med din venns ex på tross av all motgang, er det bare ett råd jeg kan gi deg - Jeg håper han er vel verdt det.

6. Din ex venn

Ingenting smaker så søt som hevn og hva bedre rebound guy kan du tenke på om ikke din ex (best) venn? Det er noe kjent der, og du er tydeligvis ikke klar til å gå videre. Ja, det er de fordeler til dating denne fyren. Likevel er det riktig å starte et forhold ledet av sinne og skuffelse? Svaret er... du gjettet det... nei.

En funksjonell forholdet er basert på ærlighet og gjensidig tillit, og jeg forstår at du er sint som faen fordi han dumpet deg, men gå blåse av damp noe annet sted. Ikke rush fra ett dårlig forhold til en annen.

7. En bartender

Hvis du er en bartender selv, eller du pleide å være en, har du sannsynligvis allerede vet det - vi flørte for pengene. Det er slik vi lage en levende. Vi vil flørte og le til du er blakk. Så, hvis du ønsker å date en bartender velge en som ikke fungerer på din favoritt henge ut stedet.

Jeg burde ha kalt det en natt, men her er en annen en på huset for du har vært en så forsiktig leser - hvis du har en tendens til å bli sjalu, holde seg borte fra bartendere. Cheers!

8. En musiker

Jeg har alltid lurt på hvorfor de sier "aldri date en musiker." Jeg har hørt en rekke svært overbevisende argumenter, toppen fire å være konstant mangel på penger, narkotikamisbruk, alkoholmisbruk og utroskap. Noen sier at scenen musikere til kvinner er er hva strippere til menn. De er her for å underholde oss, ønsker alle en, og ingen får en. En vellykket musiker kan ta sin plukke i mengden skjønt.

Å si at du ikke bør date en musiker er nok litt for mye. Så jeg sier, gå videre, date en musiker. Bare sørg for at han har talent. De stakkars gutter som ikke kunne bære en melodi i en bøtte, men fortsatt holde bedrar seg selv at de vil gjøre det stort en dag mens du ser på sine drømmer drukne i den nærmeste flaske whisky er definitivt ikke den beste dating materiale der ute.

9. Mr. Perfect

Pass opp for prins sjarmerende. Hvis han virker for godt til å være sant, er han trolig usanne. Ikke la sine elegante oppførsel lure deg til å tro at han er helt feilfri fordi du allerede vet ingen er. Et forhold til denne fyren kunne bli til noe, men et eventyr.

10. Din egen ex

Komme tilbake med din ex kan være en veldig dårlig idé. Det kan føre til etablering av en ond sirkel der du aldri vil være i stand til å komme seg ut. Kjenner du de såkalte på og av relasjoner? Du sannsynligvis gjøre. Det siste du ønsker er å være i ett.

Samlivsbrudd er tøft. Du føler deg ensom, forlatt, og usikre. Det er ikke lett å starte dating igjen, spesielt etter et langt forhold, men dette betyr ikke at den beste tingen å gjøre er å kjøre tilbake i armene på ex.

Det er vanskelig å motstå den kjente følelsen og det faktum at han kan noen ganger gjøre det hele virker så lett. Du bør gå tilbake til ham, men bare for de riktige grunnene. Ikke la enhver mindre tilbakeslag i din dating liv kjøre deg rett tilbake i armene. Dessverre er grunnen til at du gjorde det slutt i første omgang aldri kommer til å gå unna.

Aktuelle artikler