10 interessante blind date spørsmål

Blind dates... de fleste av oss hevder at vi aldri ville gå på en, og fortsatt de fleste av oss har lyttet til en vedvarende venn og gikk ut med Mr. He-Is-The Right-Guy-For-You minst en gang i livet. Kom til å tenke på det, kan en date med noen du har møtt i en klubb også kalles en blind date.

10 interessante blind date spørsmål

Foruten hans utseende, alt annet er en komplett gåte, ikke sant? Tross alt, du har ingenting å tape, hvis du liker hverandre bedre, og hvis du ikke gjør det - så lenge. Det er fortsatt mange søte gutter som venter på å bli kjent med deg.

Ta med felles venn med deg for å skape en avslappet atmosfære, gå bowling eller spille biljard. Hvis du er med folk du er både komfortabel med, vil du handle mer naturlig, vil det ikke være noen nervøsitet og venner vil holde samtalen gående. Men hvis du heller vil tilbringe kvelden en-mot-en her er ti blind date spørsmål for å hjelpe deg å bryte isen.

En. Hvorfor gjorde du samtykker i å gå for en blind date?

Dette er sannsynligvis noe som gåter dere begge. Kanskje han bare ønsket å tilfredsstille sin nysgjerrighet, eller du har hørt at han ble rost så mange ganger som du trodde han er definitivt noen verdt å vite. Uansett vil spørsmålet bryte isen, eller i det minste gi deg en sjanse til å snakke om matchmaker din.

2. Har du en hobby?

Jeg vet dette er en klisjé spørsmål, men hvordan kan du lære om hans liker og misliker om ikke ved å spørre. Du vil lære hvordan han bruker sin fritid, og han er lidenskapelig opptatt av noe. Å ha en hobby er en langsiktig satsing, og det kan si mye om en persons personlighet. Du kanskje oppdage at du deler den samme kjærligheten for bøker, filmer eller musikk, som vil åpne et helt nytt tema å snakke om.

3. Hva er det mest eksotiske stedet du har vært på?

Forutsatt at dere begge liker å reise, kan dette blind date spørsmålet inspirere en svært lang og livlig, samtale. Dele interessante historier fra turer og ferier, spesielt de morsomme seg, vil sette beste foten frem.

4. Hvem har du beundre som en gutt, og hvem er din idol nå?

Hm... Jeg tør si at dette blind date spørsmålet er en subtil måte å finne ut hvilke menneskelige egenskaper han verdsetter mest, og hva slags liv han ønsker å lede.

5. Hva er det mest pinlige ting som har skjedd med deg?

Når stemningen er avslappet og hyggelig, overraske ham med en uventet spørsmål. Blind date spørsmål ikke har fokus på sine hobbyer og interesser bare, kan det være en god ting å snakke om noe annet. Start med å innrømme at klossethet er en grunn til venner ringer deg Bridget (Jones) og vise at du kan gjøre en spøk på din bekostning.

6. Har du se reality-programmene og hvorfor?

Selv om jeg hater slike underholdning, må jeg innrømme at disse programmene avslører alle menneskelige dyder og mangler. Finnes det en bedre måte å holde samtalen gående, enn ved å bytte dine meninger om alle de gode og dårlige ting som kan bli sett i media i dag?

7. Er du på god fot med familien din?

Det er ikke en dårlig ting å vite om han er nær med sin familie. Hvis han er en omsorgsfull sønn og bror, så er han sannsynligvis en omsorgsfull kjæreste også.

8. Liker du jobben din?

De fleste synes det uhøflig å spørre hva en person gjør for en levende, siden det kan virke som du titte i skreppa. Spør om han nyter sin profesjon, derimot, er noe helt annet.

9. Hva synes du om...?

Lag din egen slutt, spørsmålet kan referere til noe som for tiden opptar tankene dine, fra om Obama vil vinne valget igjen, til Tom Cruis skilsmisse. Hold deg til nøytrale emner, slik at du kan unngå vanlige første date feil som å diskutere religion, politikk osv. - som er potensielle samtale mordere.

10. Sjekker du deg facebook profil hver dag / time?

Du ønsker ikke å ende opp med en Facebook eller Internett, stoffmisbruker, ikke sant? Det er en forskjell mellom å bli oppdatert, og datakyndige, og utveksle reell for virtuelle liv.

Denne listen over blind date spørsmål er opprettet slik at du kan få noen ideer om hva jeg skal snakke om, men føler seg fri til å spørre hva du finner passende. Bare husk at samtalen bør gå begge veier - tillate ham å stille spørsmål også.

En ting til, før du legger ut, gjør deg klar for begge utfall. Hvis du liker ham her er hvordan man skal få ham til å be deg om en annen dato, og hvis du ikke gjør det, må du bruke disse 7 tips om hvordan du kan unngå en andre date.

La oss få vite hvordan du blind date avsluttet, og hvis du har noen blind date spørsmål for å legge til i listen.

Aktuelle artikler