10 tegn han er interessert i deg

Er han interessert i deg, eller det bare virker som det? Her er ti subtile tegn på at han er definitivt interessert i deg.

10 tegn han er interessert i deg

Noen ganger gnister er så opplagt mellom dere to som du er sikker på at han kommer til å be deg ut, eller at han kommer til å bare kysse deg akkurat der og da. Andre ganger er du sikker på at han ser på deg som en venn, men så går han og komplimenter håret. Så nevner han tilfeldig at jenta som er blitt tekste ham. Forvirret? Ja, kan dere være så vanskelig å finne ut.

Han kan være en spiller, clueless, knusing, sjenert, og du kan aldri være 100% sikker på hvilken det er, hvis han ikke kommer bare ut og si det åpent. Inntil det skjer, med mindre du er opp for bare å spørre ham ut selv, kan du prøve å skanne hans oppførsel for noen av følgende tegn som viser deg om han er interessert i deg eller ikke.

En. Kroppsspråk

Visste du at 90% av hva vi ønsker å fortelle til andre, avslører vi gjennom kroppsspråk? Så, i utgangspunktet, er 90% av all kommunikasjon kroppsspråk, og det er denne tingen om kroppsspråk - det er ikke lett å kontrollere og manipulere som ord.

Det er mye lettere for ham ikke å si hvordan han føler, og det er der kroppsspråk analyse kommer inn i bildet - alle de tingene han ikke ønsker å si eller dele, uansett grunn, blir ganske åpenbart hvis du bare ta hensyn til kroppen sin språk.

Står han bare litt for nær deg? Har han noen ganger ser på leppene dine når du snakker med ham? Har han uventet klemme deg, eller kanskje ta på armen når han ler? De er alle tegn på at han er interessert i deg.

2. Erting

Hvis du tror at frieri gjennom erting er noe bare kindergarteners gjør det, er du langt borte. Mange gutter vise sin hengivenhet på denne måten, og det er en av de nesten klart tegn på at han er interessert i deg.

Denne typen gutteaktig oppførsel kan ikke virke i det hele tatt er egnet som kommer fra voksne menn, men gutta kan bli ør og forvirret også - og erting er den perfekte måten å uttrykke sin interesse uten å føle at de legger seg der ute for mye.

Hvis han har spesielle navn han har en tendens til å ringe deg, hvis han oppfører seg litt leken, erter deg, og bare det å være masse rart, er det sannsynligvis fordi han liker deg.

3. Komplimenter

Kanskje "komplimenter" er ikke det rette ordet her, men bare kommentarer. Noen ganger også de faller under kategorien av erting. Hvis han kommenterer det du sier, slitasje eller gjøre, er det ganske åpenbart at han merke alle disse tingene om deg.

Så vær klar over hva han sier! Betyr merke til at han når du gjør noe annerledes med håret ditt? Når du kler deg? Eller få et nytt antrekk? Gutta egentlig ikke betale mye oppmerksomhet til at ting, men hvis han kommenterer det, eller enda bedre, og gir deg komplimenter betyr det at han har vært betalende oppmerksomhet, og at han liker deg.

4. Hans venner

Legg merke til hvordan hans venner handle rundt deg, eller når han snakker til deg. De kan vite noe du ikke og kan selv prøve og gi ham en hard tid og erte ham om det liker gutter vanligvis gjør.

Så prøve og fange noen kommentarer, utveksle øyne, smirks eller nudging som kan skjer når du er rundt. Det er nøyaktig hvorfor dette er en av de beste måtene å finne ut om han er interessert i deg - gutta er alt annet enn medfølende om deres kamerat ha en klem, og de vil torturere ham når du er rundt.

5. Du kontra andre jenter

Vær oppmerksom på hvordan han oppfører seg rundt andre jenter. Den kan fortelle deg mye om hvor du står med ham. Hvis han blir bedre for deg, eller kanskje til og med om han bare å være leken med deg, eller om han konsentrerer seg om deg alene når det er andre jenter rundt deg - ta et hint - det er åpenbart at han peke deg ut. Generelt - hvis hans oppførsel med deg er annerledes, må det være en grunn, og at grunnen kan godt være at du er så spesiell en.

6. Småting

Fyren som liker du alltid kommer til å være litt ekstra forsiktig, respektfull, nyttig, når det kommer til deg. Selv om han ikke ønsker å vise det, er det nesten som en ufrivillig refleks til ham - han ønsker å sette et smil på ansiktet ditt. Tross alt alt vi ønsker den vi liker å tro det beste av oss. Uansett, er dette en av de tips for sikker.

7. Facebook, twitter, tekstil

Selv om vi kanskje ikke liker det - det er bare alderen vi lever i - ikke-verbal kommunikasjon gjennom tekstmeldinger og Facebook chat har tatt over. Og mange gutter, og jenter, føler seg mer komfortable når de er foran en skjerm så når foran en faktisk person.

Jeg antar det er bare noe beroligende om det faktum at du har tid til å tenke gjennom hva du skal svare, og du trenger ikke å bekymre deg for hva ditt kroppsspråk sier, og vi har allerede etablert som er avgjørende.

Så, hvis han liker å innlede en samtale på nettet, selv oftere enn han gjør i det virkelige liv, kan det definitivt at han er interessert i deg, og er bare ett av de gutta som tror messaging en jente er måten mindre skremmende enn faktisk kommer opp til henne i person.

8. Forbedret lytteferdigheter

Fyren som liker deg er mest definitivt kommer til å følge nøye med på hva du sier. Vi vet alle at vi jenter har en tendens til å gå tur litt, og de fleste gutta slags stenge oss som hvit støy, og har en tendens til å stille inn og ut av samtalen, bare så de kan få hovedpunkt uten alle unødvendige detaljer.

Men, på den annen side, hvis han er interessert i deg, han kommer til å være interessert i hva du sier, selv om du snakker om de mest tilfeldige ting. Også, hvis han husker alle disse tilfeldige fakta om deg at du kanskje har delt på et tidspunkt, han er så interessert, tro meg.

9. Han får beskyttende

Igjen, vil han ikke være i stand til å kontrollere seg selv i enhver situasjon hvor han kan føle at du trenger beskyttelse, selv om han ikke ønsker å vise sin interesse. Menn har et naturlig instinkt for å beskytte sine kvinner. Jeg vet, jeg vet, vi er ikke hule menn, og faktum er at du egentlig ikke engang om han tenker på deg på den måten (det er derfor du leser denne artikkelen), men det er fremdeles hvordan det er.

Hvis han liker deg, han kommer til å handle ekstra beskyttende for deg, uansett hva. Så hvis det neste gang du får i en slags en vanskelig situasjon og du ser at han er på jakt etter deg, vet du hva det betyr sannsynligvis!

10. Han er alltid rundt

Tydeligvis fyren som er interessert i deg kommer til å ønske å være rundt så mye som han kan. Selv om han egentlig ikke vil du skal vite at han liker deg, og han klarer å skjule sine følelser og maskere alle de tegnene jeg nevnt ovenfor, vil han ikke være i stand til å motstå dukker opp uansett hvor du er.

Selvfølgelig ikke han kan gjøre det tydelig at han er der for deg, men han vil være i nærheten ganske ofte. Du kan selv være i stand til å fange ham skotter på deg når han tror du ikke ser, og virkelig, det kan ikke være noe klarere enn det - han er interessert.

Så, prøve og fange ham gjøre noen av disse tingene hvis du trenger en liten bekreftelse på sine følelser, men gjør oppmerksom på at hvis han ikke åpenlyst viser noe du virkelig ikke kan være en 100% sikker.

Også, hvis han fortsatt bare hinter hans interesse, betyr det sannsynligvis at han ikke er klar til å ta det til et annet nivå, så ikke presse den, selv om du anerkjent av skiltene. Bare subtilt la ham vite at du er interessert også (hvis du er), ved å returnere utseende, smilende etc. og la ting flyte, du er på rett spor.

Aktuelle artikler