3 tips for å få en andre date

Grunnen til at du er her er fordi du er sannsynligvis i ferd med å gå ut på første date med den søte fyren du møtte nylig. Du føler at han har "potensial", og du er bekymret for at du vil liksom rotet det hele opp, og aldri få den berømte, avgjørende "second date."

3 tips for å få en andre date

Tvert imot av hva tittelen på dette innlegget skulle tilsi, ingen kan love deg at du tar noen form for råd får du en ny dato, men hvis det ikke skjer denne gangen, er det bare fordi "søt fyr" isn 't alltid "rett mann."

Kom til å tenke på det, får en andre date bør være en del av kaken. Jeg mener, alt du trenger å gjøre er å se awesome, lukte stor og innføre "tredje date" regelen, ikke sant? Så, hvorfor mange magasiner tilbyr tips, til både menn og kvinner, om hva du skal gjøre på sin første date for å komme til nivå 2 av spillet?

Svaret er innlysende. Uansett hva vi gjør eller sier, er det tydelig at vi er alle på jakt etter noe meningsfylt og varig som vil gå utover utseende og sex. Det er også lett å konkludere med at ikke alle av oss ser og lukte stor, noe som gjør oss ikke ufortjente av å ha en god dating liv. Men en annen dato ikke nødvendigvis bety at du får alt du leter etter i en mann på en gang, men det er et ganske godt utgangspunkt.

Disse tipsene her vil ikke gjøre deg den vakreste jenta i verden, de vil heller ikke gjøre deg til en sex gudinne, det er det de andre kronikker er for, men de kan oppfordre deg til å være deg selv, som er én ting som kan få du at andre datoen du ønsker.

En. Kle deg for å imponere

Det er ikke nødvendig å forklare denne velkjente faktum noen ytterligere. Så overfladiske som det kan høres, er dette utvilsomt en slags første-date-uskreven lov som vi er alle klar over.

Sett på noen fine klær, fine sko, litt sminke, ta hensyn til hver minste detalj. Når du ser flott ut, du føler deg bra, og når du føler deg bra du har hele verden (med ham i det) for dine føtter. Enkelt som det.

På et eget notat, ville alle føle seg fornærmet hvis deres dato dukket opp ser slurvete og hensynsløse. Hvis du bestemmer deg for ikke å velge din første date antrekk nøye, selv om det er fordi en ønsker å uttrykke din-true-kausal-laidback-self, er ​​du i fare for å forlate inntrykk av noen som ikke er virkelig interessert i å få en andre dato, noe som vil resultere i at du ikke får en.

2. Vær oppmerksom på hva han sier

Du bør absolutt unngå å se uinteressert. Se på ham mens han snakker. Lytt nøye til hva han sier, engasjere seg i samtalen, stille ham spørsmål, og være vennlig, avslappet og pratsom. Ved pratsom, mener vi ikke "gjør all snakkingen." La ham snakke også.

Vis at du bryr deg om hva han har å si, bruke ordene til oppmuntring for sine ideer, tanker og meninger. Dette betyr ikke at du nødvendigvis må være enig i alt han sier. Hvis noen av dine meninger utsette det er helt normalt å diskutere dem. Bare husk, dette er bare en første date. Du trenger ikke å bevise poenget ditt til enhver pris. Velge hva som er relevant for deg.

Videre vil betale oppmerksomhet til hans oppførsel og hans ord spare deg fra alt som typiske post-date kvinnelige analyse, som lurer på om han er interessert i deg, hva han ønsker fra deg, hvis det var bare sex eller noe mer... Lytt, og du vil vite!

3. La ham plukke opp kategorien

Jeg vet oss moderne jenter alle uavhengige og fullt i stand til å ta vare på alt på egen hånd, men la ham få denne, hvis han insisterer.

Alle foretrekker å ha den andre personen betale for alt, og gutta er ikke noe unntak, men denne gangen, la ham gjøre det. Han kan ikke bli altfor begeistret for det innerst inne, men ditt første inntrykk av ham vil være mye hyggeligere. Den andre datoen er din godbit!

Du bør også vite at det er en fyr der ute, lese en veldig lignende funksjon akkurat nå, i en menn online livsstilsmagasin, lurer på akkurat det samme "Hvordan få en andre date?" Så kanskje, bare i tilfelle alt mislykkes, bør du alltid holde muligheten til å invitere ham ut på en date åpen. Dette høres kanskje litt for mye for noen jenter, men seriøst, hva er det verste som kan skje?

Aktuelle artikler