4 facebook samtale startere som vil fange hans oppmerksomhet

Så, det er denne fyren, du er venner på Facebook, du typen som ham, men du vet ikke hvordan du skal begynne å chatte med ham. Ikke bekymre deg, det er mange av påviste samtale startere der ute. Her er den beste 4 av dem.

4 facebook samtale startere som vil fange hans oppmerksomhet

En. Hilsener

Selvfølgelig må du starte hver samtale med en hilsen. Du kan ikke bare blindside en fyr med alvorlige spørsmål med en gang. Ta ting sakte.

Det er alltid godt å starte med en enkel "Hei" eller "Hallo", kan du aldri gå galt med det. Men hvis du ønsker å være mer original, kan du si noe sånt som "Greetings jordboer, kom jeg i fred og ønsker å prate med deg". Bruk fantasien og være original.

2. Pass på at du ikke plager

Akkurat som du ikke ønsker noen til å avbryte deg midt i ditt arbeid eller måltid, fyren du vil chatte med ville ikke like det heller. Det er derfor, rett etter at du sier "Hei", bør du spørre ham om du kan chatte.

Det er kanskje ikke den beste ideen å spørre noe sånt som "Kan du snakke?" fordi du kan skape problemer for ham. Selv om du kanskje ønsker bare en hyggelig prat, hvis han har en kjæreste at setningen vil heve et rødt flagg i tankene hennes. Unngå dette og i stedet si noe sånt som "jeg får litt tid til å drepe, og jeg vil gjerne chatte med deg hvis jeg ikke forstyrrer".

3. Finne et felles fag


Siden du er den som igangsetter samtalen, forventes det at du er den som bør ta initiativ. Dette betyr at du må komme opp med et godt emne for en samtale.

Fag som politikk og religion er å være helt unngås. Vanligvis ikke noe godt kan komme ut av det. I stedet kan du diskutere musikk eller filmer, videospill, dine hobbyer eller jobb eller skole, så lenge ingen av dere begynne å klage på det. Faktisk ikke klage på noe, og være forberedt på meningene forskjellig fra din egen. Du kan ikke forvente å være enig med ham om alt.

Pass på at du ikke gjør hele samtalen om deg selv. Du kan spørre ham om hans favoritt sport, for eksempel, selv om du ikke er interessert i det, er det fint å vise respekt for noe han liker.

4. Gå videre til noe du liker

Hvis du har fått så langt, har du allerede tatt denne fyren oppmerksomhet. Dette betyr at han faktisk liker chatten og nå kan du gå videre til å snakke om noe du liker.

Likevel, husk at temaene bør være interessant for dere begge, så kjedelig ham med sko og vesker er trolig ikke den beste ideen. Du må heller ikke bruke alle dine ideer opp på en gang. Spar noe til neste gang.

Aktuelle artikler