5 grunner til at gutta ikke ringe etter en date

Han ringte ikke tilbake ennå? Finn ut den virkelige årsaken til at han ikke ringer, og hva de skal gjøre med det.

5 grunner til at gutta ikke ringe etter en date

Du hadde en flott tid, kledd deg godt, alle sa at du så flott, du hadde gode ting å snakke om, kanskje til og med ting til felles. Likevel har det vært fem dager, og telefonen kan like godt være satt til "stille".

Du sitter ved siden av telefonen, sjekker gmail, yahoo, Facebook, en liten verden - nada de nada!

Spill Alicia Keys "Hvordan kommer du ikke kall meg" og les våre mulige årsaker til at han ikke ringer deg. Kanskje i slutten av denne artikkelen, ringer telefonen. Og det vil ikke være moren din.

Grunn nummer 1

Han tror han er ute av din liga. Jada, kan han være en hjertekirurg nå, men for ti år siden han var feit og / eller gawky og du var prom queen. Han ser fortsatt seg selv som geek, og du som cheerleader som er dating en av skolens mest ettersøkte sportsidioter.

Og vi er ikke fleiper. Twisted speil er ikke bare en vanlig ting blant anorektiske tenåringsjenter.

Vår løsning - glemme ham. En fyr med mangel på tillit er bare en byrde. Han vil ikke være romantisk, en ekte prins hvis han ikke tror han er mannen som kan få sin dame, tilgi cheesy diskusjon.

Grunn nummer to

Han var egentlig ikke interessert likevel, han bare tok doggy en tur. Han har en kjæreste, men ville bare sjekke markedet. Det han ikke anta er at han vil ha en flott tid med deg.

Kanskje han bare hadde en kamp med kjæresten sin og ønsket å bevise sitt poeng, eller vise seg at han fortsatt er ønskelig.

Hørt om flørting for sport? Vel, vi alle gjør det, bare kvinner er mer subtil. Uansett, hvis det er tilfelle, glemmer ham og gå til samme restaurant - med noen andre.

Grunn nummer tre

Du virket altfor tilgjengelig. Som du desperat ønsket en mann. Og for menn, det handler om erobringen. Hvis han føler han er den eneste sverd i duellen, vil han ikke finne damen hjerte givende i det hele tatt. Og hvis dette er tilfelle, kjære frue, vennligst underholde deg selv. Hvis telefonen ringen er ditt eneste håp i disse dager, det er ikke hans feil at telefonen ikke ringer.

Gjøre noe givende for deg selv. Gjøre en total makeover, starter frivillig ved en childrens 'sykehus, lære å male... Det er mer i livet enn en fyr telefonsamtale. Plus, hvorfor skulle han ringe hvis du har noe å si?

Grunn nummer fire

Vel, kanskje han bare er opptatt. Han doesen't vil ringe før har reelle nyheter å levere. Liker, som han tar deg til at restauranten dere begge liker. Hvis det er tilfelle, er dette fyren å vente på. Vi har hatt nok med menn som drar oss sammen. Man-hvis du ikke har noe å si, ikke snakke i det hele tatt!

Grunn nummer fem - også kjent som "den triste sannhet"

Det er en hel film laget bare om denne grunn, og titta er... "Han er bare ikke så inn i deg!"

Ille som det kan høres, kan det bare være sant. Og hvis han ikke er interessert, vil han ikke være bare fordi du bærer en annen skjorte neste gang du "tilfeldigvis" borti ham. Stalking vil bare gjøre deg virke trist og desperat, som ikke vil gjøre ham mer interessert.

Du kan suge litt mer, eller kanskje bare slutte å prøve å finne ut koden til en manns hjerne, fordi det er veldig enkelt. Hvis han ønsker å kalle han vil finne en telefon i midten av noen afrikanske ørkenen, og han vil ringe deg. Hvis ikke, kanskje det er på tide du treffer byen i hælene og ha det moro. Det er mye fisk i havet - og enda mer sjømat restauranter du kan besøke.

Aktuelle artikler