5 grunner til hvorfor du holder faller for bad boys

Du har kommet til et punkt der alle dine havarerte forhold ser det samme, og du ønsker å vite hvorfor du fortsetter å falle for gutta som ender opp med å skade deg. Hva er så attraktiv om Bad Boy? Er det mulig å bryte vanen?

5 grunner til hvorfor du holder faller for bad boys

La oss innse det, er ondt sexy! Evil er avbildet som hjerte-banke av hver sexy bad boy Film og TV Serial vi elsker. Bad boy er den varme plaget sjel som vi alle ønsker heltinnen å koble opp med til slutt, men ikke fordi vi ønsker jenta å lide, grunnen til at vi ønsker at de skal komme sammen er fordi hun vil være hans frelser.

Hvis du fortsetter å falle for bad boy er det trolig en del av dere som ønsker å redde ham fra seg selv. Det er ikke bare dette som tiltrekker deg til gutta som ikke er god.

Her er en oppsummering av de topp 5 grunner til at du holder faller for bad boys, og sårt tiltrengt løsninger for å endre psykologisk tenkemåte, og knipse deg ut av din dårlig vane...

En. Spenningen faktor

Hvert bad boy leveres med spenningen faktor. Det er jakten og utfordring, spenning og risiko, spontan high-speed romantikk... Bad boys naturlig oser av den mystiske kvalitet, er det som du aldri kan bli ganske nær nok til å berøre dem.

De er også eksperter på forførelse og manipulasjon. De vet hvordan de skal bruke alle sine attraktive egenskaper for å få akkurat det de ønsker ut av en kvinne. Han vil at du skal føle utrolig for den tiden du er i hans synsfelt, men på grunn av hans high-speed tendenser og mangel på fokus, vil han ikke bli værende for lenge. Plutselig du er den ene jage ham!

Fikse det... Du må få det inn i hodet ditt at det er spenningen faktor som tiltrekker dem, så vel som deg. Så snart du blir en sikker ting, du er ikke en utfordring lenger. De ønsker ikke forutsigbar, trygg, eller kjedelig. De ønsker å være på farten.

Kan du takle dette? Er du villig til å hele tiden være gjenoppfinne deg selv for å passe inn i behovene til en mann som trenger konstant spenningen i jakten? Eller kan du godta det som en langsiktig plan ville det være slitsomt, utilfredsstillende og urealistisk? Du ønsker mer enn dette. Du fortjener mer. Revurdere dine behov og finne en mann som passer dem.

[Les: De 5 grunner til at du velger feil menn ]

2. Tillit og makt

En mann som er sikker på seg selv kan komme over som arrogant, men hvis han har utseende, holdning og alt annet å trekke den av, blir han et hjerte-banke. Enhver kvinne ønsker medfødt en mann som kan håndtere seg selv i situasjoner, og som har selvtillit og evne til å være en suksess, fordi dette er den type menneske som kan gi en stabil fremtid.

Trygg menn blir sett opp til som gir dem status og makt, og er sexy. Det er akkurat det samme den andre veien rundt hvis du tenker over det. Menn er tiltrukket av selvsikre kvinner. Hvis du ser en av disse gutta, og han har mistet interessen for deg, er det sannsynligvis fordi du var lett å manipulere, og når hans søken er oppnådd og du har blitt fortært han er klar til å gå videre til neste.

Fiks det... Saken er, mens tillit og makt er sikkert attraktive kvaliteter til å begynne med, de er ikke nok til å danne en mann som kan fylle alle en kvinnes behov.

En kvinne søker naturlig sikkerhet på et mentalt og følelsesmessig nivå også. Bad boys er alvorlig mangler i dette området som er grunnen til at du aldri, aldri være ett hundre prosent oppfylt med ham. Hvis du ønsker å finne ekte lykke da trenger du en fullt avrundet mann. Bad boys er ikke fullt utviklet menn - derav navnet slemme gutter.

[Les: 4 tegn du er dating en spiller ]

3. Dine venner og familie ikke godkjenner

Det er utrolig hvor tiltrekkende går mot korn er, selv når du vet det er ikke nødvendigvis bra for deg. Hvis dine venner og familie ikke godkjenner ditt bad boy lover, så din refleks er trolig å gjøre opprør mot sin tro. Det er en vanlig forsvarsmekanisme.

Du kan selv tenke i hodet at de er sjalu på noen måte, eller føler en overveldende pleie trang til å forsvare din kjæreste ved å motsette seg eller ignorerer visninger av dine venner eller familie. Dette kommer fra et ønske om å være på siden av elskeren din, og dele en spesiell tilknytning til dem, ved å velge dem over folk som er ment å være viktig for deg, og i hovedsak sender deg til dem.

Det er et snev av dominant og underdanig personlighet til stede, virkelig det du ønsker er hans aksept, godkjenning og kjærlighet.

Fikse det... Hva du må innse er at opprøret er bare viktig for deg. Det gjør ikke mye av en forskjell på bad boy, i hvert fall ikke på lang sikt. Han kan føle en innledende trang til å ta imot utfordringen om å vinne dine følelser over underkjenning av jevnaldrende, men når han har det, det er det, oppdraget fullført.

Du må bestemme hvis kjærlighet er ekte. Hvem bryr seg genuint om dine beste interesser. Fordi disse er de meninger du skal stole på og ta notis av. Og dette er folk som vil være der for deg når bad boy beveger seg inn grønnere beite, hver eneste gang! En dag du er nødt til å begynne å lytte til dem, før du mister sin støtte helt.

[Les: 10 gutter bør du aldri date ]

4. Den følelsesmessige berg-og dalbane er vanedannende

Økt følelser kan bli farlig vanedannende, enten de er gode eller dårlige, vil du komme til et punkt hvor selv lows føles bra fordi de er så intens at ingenting kan sammenlignes. Noen kvinner feed av følelser av intens sinne, sjalusi og usikkerhet.

Hvorfor? Vel det er absolutt ikke kjedelig! Når du har blitt vant til å føle en konstant ubalanse av intense følelser til hver ekstreme, er en vanlig følelse kjedelig og har ikke helt den samme kick. Kvinner som denne feilen disse følelsene for «kjærlighet».

Fiks det... For det første er det ikke akkurat sunt å være følelsen så høyt og så så lavt med slik intens frekvens. Tenk på effekten det kan ha på alle dine andre relasjoner, som bør være vel så viktig. Er det påvirker arbeidet ditt liv? Produktiviteten hjemme? Din sosiale scene?

Er disse ikke like viktig som å være i et forhold? Du må forstå at et lykkelig og sunt liv handler om å finne en god balanse. Hvis forholdet tar opp så mye av energien din, så er det bare ditt eget liv som blir ranet, ikke hans.

[Les: 37 grunner til at du ikke har en kjæreste ]

5. Du ønsker å forandre ham

Kommer tilbake til det som ble nevnt i innledningen ledd, kan det hende du tror at du kan hente ut bedre person i ditt bad boy, og at han vil elske deg mer for det, men ting du må stille deg selv er - vil han endre seg selv?

Hva om bad boy elsker sitt liv og alle de spennende mulighetene og friheten hans personlighet presenterer seg med? Hvis du tror du kommer til å forandre ham, så han vil bare se deg som en kvinne som ønsker å begrense ham. Hvis han er et vilt dyr, som dårlige gutter pleier å være, så han ikke kommer til å ta vennlig til det, er han ikke?

Fikse det... I stedet for å prøve å forandre ham, fokusere på å endre deg selv, og din holdning. Den eneste personen i livet du noensinne vil være i stand til å endre er deg selv. Du har to valg;

  1. Du kan tilpasse til den personen og situasjonen, og forholde seg til hvordan det gjør du føler.
  2. Du kan være tro mot deg selv og dine behov, og se etter noe bedre.

Aktuelle artikler