5 interessante andre date samtale emner

Den første date åpenbart gikk bra fordi du får klar for den andre, ikke sant? Så bør stressnivået være helt ned. Å gjøre samtalen den andre gangen skal ikke utgjøre mye av et problem. Likevel, for alle de nervøse spiker-biters og finger-Snappers der ute, her er fem interessante samtaleemner, bare i tilfelle!

5 interessante andre date samtale emner

Det er den andre datoen, så bør ting gå ganske glatt i forhold til første gang du har satt ned sammen. Jeg mener, selvsagt du klikket første gang rundt. Nå handler det om å holde kjemien går og samtalen flyter.

Det handler om samtale når det kommer til de første datoene. Du er fortsatt sannsynligvis ikke i den fasen hvor det er greit å bli for fysisk, så det er bare altfor du bruker til å danne en tettere kobling. Det er en ting som kommer til å gjøre deg bestemme om førsteinntrykket var rett, er du klikke og dette er noen som får deg.

Får jeg deg nervøs nå? Bare ikke bekymre deg! Det er lettere å holde en samtale med noen når du ikke er alt opp i hodet ditt. Det skulle komme naturlig og med en strømning. Dette er bare noen generelle forslag for å gjøre deg litt mer trygg på å prate ham opp!

En. Fange opp

Oppfølging på hva du snakket om i løpet av første date (eller over telefon før den andre datoen) er en fin måte å starte ting av. Plus, kan det føre samtalen i mange ulike retninger avhengig av hva den faktiske samtaleemne er. Denne måten du bare slappet av og snakker er helt naturlig. Du vil føle deg veldig komfortabel hvis samtalen bare slags begynner å strømme.

For eksempel hvis du har snakket på telefonen, og han nevnte at han hadde en hektisk dag, spør ham hvordan det hele viste seg. Eller, hvis du sist så hverandre han nevnte sine planer om å gå et sted / se en film / lese en bok / gjør noe konkret eller noe sånt spørre hvordan det var. Foruten at det er en uformell og lett samtale viser det også at du har vært betalende oppmerksomhet, noe som er bra.

2. Felles interesser

Under en av dine tidligere samtaler må du ha funnet ut om du hadde noen felles interesser og hva de er. Så, bruke det til din fordel og nevne noe langs disse linjene. Som, hvis du har oppdaget du har en felles lidenskap for å lese bøker fortelle ham om denne store boken du leser eller noe. Eller hvis du er både i sport dele dine tanker på den siste natten kamp. Hvis du vet at han er interessert i at ting også det vil definitivt være nok for en hyggelig samtale.

3. Ømfintlig fag

Dette er en bra tid å bringe noen av disse fagene opp, selv om jeg ikke vil anbefale å gjøre så med mindre hans mening kan være en deal breaker for deg. Hvis det er tilfelle kanskje det ville være bedre å få det ut av veien før heller enn senere. Du ønsker ikke å komme i for dypt hvis finne ut at hans meninger (på politikk, religion og lignende ting) ikke matche din kommer til å være et problem.

Selvfølgelig er det viktigste når du går om denne ting å holde høflig og respektfull. Alt i alt, selv om du ikke får den responsen du forventer og håper på, vil det være best å bo positive og holde hodet kaldt ansikt på. Jeg mener, i hvert fall så lenge datoen.

4. Morsomme historier

Dele noen morsomme historier om ting som nylig har skjedd med deg eller en av dine venner. Noe positivt går! Det vil være flott om dere deler en latter og ha det moro på dato. En positiv atmosfære bringer folk nærmere, og positive mennesker anses å være en stor bedrift.

Også, se om han finner de temaene som gjør deg smile interessant er også en god pekepinn på om du er kompatible. Selvfølgelig, dette er ikke tiden for å fortelle ham om den gangen du ble kastet bort og kastet ut av klubben eller noe.

5. Aktuelle hendelser

Men holder det lys. Ikke snakk om krig og fattigdom i Afrika. Snakke om noe som du ikke kan egentlig uenige om, og selv om du gjør det er ikke av stor betydning. For eksempel - OL.

Uansett hva du gjør det viktigste å huske er at dette fortsatt er ikke poenget i "forhold" hvor det er greit å begynne å sutre om din dust sjefen, kjedelig jobb, elendig lønn, familie problemer, personlige problemer eller noe sånt. Det er bare den andre datoen. Disse er alle temaer du lette ham inn med tiden. Som, når du innser at han faktisk kommer til å være en del av livet ditt. Inntil da - holde det lys, morsomt og flyter. Oh, og la oss få vite hvordan det gikk!

Aktuelle artikler