5 morsomme spørsmål å stille på en første date

Først datoer kan være litt skummelt, med spørsmål som "Hva skal jeg ha? og "Hva snakker jeg om? går gjennom hodet ditt. Det kan være et lite anstrengende. Mitt råd? Slapp av, bære din favoritt par jeans og la håret ned.

5 morsomme spørsmål å stille på en første date

Ta en titt på disse 5 morsomme spørsmål som vil definitivt slå til morsomme samtaler. Dessuten er de designet for å la deg få vite mye om ham. De vil sørge for at han går hjem å tenke på neste gang han kommer til å se deg.

En. Fortell meg om det rareste som har skjedd med deg i videregående skole

High school er tiden da vi danner våre personligheter. Når han svarer på dette spørsmålet, vil du finne ut mye om sin ungdom, og som vil fortelle deg mye om hvem han er i dag. Dessuten er dette et spørsmål som vil gjøre ham tenke tilbake og le, og dermed ha en god tid, og han vil ikke glemme det var med deg.

2. Hvis livet var en film / show, som tegnet ville du være?

Dette vil gjøre ham tror, ​​og du vil finne ut mye om hans smak. Det høres ut som en morsom spørsmålet, men det er faktisk en alvorlig psykisk test, hvis du tenker på det. Du vil finne ut hvordan han oppfatter seg selv, og det er avgjørende for et forhold.

Hvis han for eksempel oppfatter seg selv som Humphrey Bogart i Casablanca, som er kjæreste materiale. Men, hvis han ser seg selv som Charlie Sheen i... Vel, noe Charlie Sheen show, kan du være sikker på at når du ligge med ham, vil han ikke være tilbake noen av samtalene.

3. Hadde du en barndom forelsket?

Det vil ta ham tilbake til dagene av barndommen hans da han var bare en sorgløs, lykkelig gutt. Han vil nyte svare det, og du vil nyte lytter ham svare.

Det kan også hjelpe deg å forstå hans holdning mot kvinner av tonen i stemmen han bruker mens han svarer - hvis han gjør historien lenge det er et godt tegn. Det viser at han er romantisk. Hvis han sier "jeg vet ikke", er det også veldig klart hvordan han føler om romantikk.

4. Hva er din rareste vane?

Du vet, den dumme lille ting du gjør når du tror ingen ser. Dette vil gjøre ham føle seg nær deg, og du deler en bitte liten hemmelighet. Som han kjenner deg lenger enn han egentlig gjør. Også, kan svaret være en ting til felles. Eller kanskje bare rart. Spør og du vil finne ut.

5. Hvis du vant en million dollar lotteri, hvordan ville du bruke pengene?

Det kan være en klisjé spørsmål, men det vil fortelle deg mye om hans ambisjoner. Kanskje han ville hjelpe alle hans venner og familie. Eller kanskje fest 'till den siste krone. Kanskje han ville kjøpe en øy og ikke snakke med folk igjen. Uansett hva svaret er, vil det vise deg hva du kan forvente.

Går du få kledd og vente på dørklokken. Du kan være trygg på blendende ham i kveld!

Aktuelle artikler