5 spennende sommer dato ideer

Hvis du ikke er en romantisk type, eller hvis du bare hadde lyst til å prøve noe mer spennende, sjekk ut disse sommer dato ideer.

5 spennende sommer dato ideer

Det er sommer, og du er lei av typiske datoer, har du fått nok av å vente på kjæresten din til å organisere noe som ville flytte både deg, eller du bare ønsker å krydre opp ditt kjærlighetsliv litt. Her er noen ideer til spennende datoer som er perfekt for sommeren.

En. Paragliding

Ekstremsport er alltid spennende, siden de sender adrenalinet nivået skyhøye, men de kan noen ganger være veldig grov, eller kan kreve en viss grad av forberedelse, eller trening. Enten du er en ekstrem sport type eller ikke, er paragliding perfekt for en date, fordi du kan ha alt forberedt, og du trenger bare å fly. Og nettopp denne følelsen av god glid gjennom luften vil gjøre din date elektrifisere.

2. Natt svømming

Det er noe så mystisk og spennende om vannet om natten - du vet aldri hva som kan komme ut av det, eller hva som kan komme ut av sen kveld dato, ved vannet. Hvis du er modig, og ikke redd for egentlig rører hans fantasi - velg natt svømming.

Men det er en ting som du må være klar for - å utsette kroppen din i en liten badedrakt (eller ingenting, avhenger av personvern) om natten vil definitivt gnisten hans fantasi, så vær klar til å ta sexlivet ut av soverommet.

3. Middag og film

Du kan lage en tradisjonell middag og film dato mye mer spennende hvis du velger riktig film. Gutter liker action, så sørg for at du velger en thriller som vil holde deg på kanten av setet ditt. Mine anbefalinger er:

Fordi det er sommer, trenger du ikke å gå på kino, du kan leie den, og se den på din bærbare PC eller annet sted i det fri. Hente noe mat, og kjører av gårde til en ikke så overfylt sted, der du kan se en film i bilen, eller på en piknik teppe. Kun to av dere, om natten, ser på en thriller med ingen rundt, høres spennende ikke sant?

4. Dansegulvet

Nattklubb i åpen er alltid en god idé, fordi du kan gå ut og danse, og gjør atmosfæren super hot. Du trenger ikke å møtes på en nattklubb hvis det er egentlig ikke noe for deg, men du kan fange opp for en drink, og gå ut og danse etterpå.

La musikken holde kropper svingende veldig nære, og du vil ha en natt du aldri vil glemme. Og jeg mener ikke at bare på grunn av dansegulvet, men også fordi det som kommer etter det.

5. Fornøyelsespark

Kanskje en fornøyelsespark var stedet der du gikk med high school kjæresten, og det kan virke ganske romantisk og nostalgisk, og ikke i det hele tatt spennende. Men en chilling berg-og dalbane, eller et hus av horror, kan gi deg en dose av adrenalin at du får bare etter å gjøre ekstremsport. Så, hvorfor ikke føler meg som en uforsiktig tenåring igjen, og har en helt vill date. Hvem vet hva som kan komme etterpå?

Aktuelle artikler