5 surefire måter å ødelegge en første date

Gjør ett av følgende ting og har ham kjører for åsene før du har selv hatt dessert. Nei, seriøst, det er brannsikre måter helt og fullstendig ødelegger ikke bare daten din, men også eventuelle sjanse for at du noen gang snakket med fyren, og enda mindre å se ham igjen. Så, holde seg unna disse! Eller, du vet, ikke gjør det, hvis en eller annen grunn ønsker å gjøre din første date din siste også.

5 surefire måter å ødelegge en første date

En. Ser forferdelig

OK, det første først, kan du enten se en fullstendig rot, eller gå over og gå for det de kaller en varm rot slags utseende. Ditt valg egentlig, vil både skade førsteinntrykk nok. Og Førsteinntrykket teller uansett hvor overfladisk det kan høres, så snart vi ta en god titt på noen vi dømme dem. Det er slik det er med oss ​​mennesker bare vi ikke kan kvitte seg med fordommer.

2. Være for sent, veldig sent

Neste ting du bare må gjøre er å komme for sent. Og ikke bare et par minutter, trafikkork sent, men veldig sent. Ikke be om unnskyldning. Ikke engang erkjenner at du har gjort noe som er frekk og sier at du bryr deg om daten din om så mye som du bryr deg om asiatiske Kjempeskilpadde være nesten utryddet. Jepp, det er et godt eksempel.

3. Vær ytterst ubehagelig

Så nå at du er der du virkelig kan begynne matlaging ting opp. La oss anta at du på en restaurant bare for argumentets skyld. Selvfølgelig kommer du til å bestille noen alkoholholdige drikke, bare for å løsne opp litt, få kjempebra på. En dyr en selvfølgelig. Fortsett på denne veien og gå på å bestille hva faen du føler for å spise, jo dyrere jo bedre. Du ikke betaler for det, har du lov til å slå stort! Hvis han tilfeldigvis bestemmer han ønsker til deg å dele regningen, etter katastrofen dato, kan du bare si at du har glemt lommeboka hjemme, ingen stor sak.

4. Du, den forferdelige

Mens du bestiller, ikke glem å behandle de ansatte med den ytterste respekt. Eller du kan gå den andre veien og har en liten flørt med din servitør. I en svært tydelig måte selvfølgelig, om du ikke ønsker din atferd for å forveksles med ren høflighet. Sette på et show, går alle ut.

La oss nå fokusere på ham, daten din, litt. Oh måtene du kan epically mislykkes der! Mulighetene er uendelige.

5. Diskusjon

Om hva som kommer til tankene, trenger ikke å tenke på det, eller sensurere alt du sier, ikke engang det minste. Bare snakke. Den minner han deg om du eks-kjæresten? De har den samme konstante? Hair? Lignelse? Del det! Jeg er sikker på at han ville elske å vite. Ikke bare det, men kanskje en morsom historie om din ex? Hvorfor i helvete ikke. Da bør du ha drakk din første drink og bestilte en ny. Akkurat nok til å få deg i gang!

Også snakke om deg selv. Mye. Det er en dato han skal bli kjent med deg. Sørg for å starte hver setning med "jeg", og å aldri forlate enda et sekund for ham å svare på hva du sier.

Gjøre antagelser. Ring ham kjæresten din. Le ukontrollert, hvis det er mulig med munnen full av mat. Besvare telefonen. Snakke om ham mens på telefonen. Ok, ok, jeg har kanskje gikk litt over bord prøver å understreke mitt poeng her, men du catch my drift.

Det kan alle være mye moro. Jeg for en ville elske å se hvordan ting ville gå ned hvis det var ingen sosiale grenser, sensur, nervøsitet, eller rett og slett sunn fornuft. Men det er ikke slik ting fungerer er det ikke?

Aktuelle artikler