5 tegn på at han liker deg

Har han virkelig liker deg eller det bare virker slik? Stoppe lurer på. Her er fem tegn på at han definitivt liker deg.

5 tegn på at han liker deg

Jeg er en fast tro på at jenter kan alltid fortelle når en fyr er i dem. Vi kan ikke være i stand til å artikulere hvordan vi vet det eller hva skiltene er, men må av tiden bare vi vet. Vi bare det føles, antar jeg. Men i tilfelle du ikke er sikker, eller du bare vil ha bevis for din argumentasjon om temaet her er noen tegn som viser at han liker deg:

En. Berøring

Når en gutt liker deg han vil alltid finne en måte å røre deg. For mye berøring er et klart tegn på at han liker deg. Derfor den kloke uttrykket, 'touchy feely'. Holder midjen, berøre lårene, eller, hvis han er en sjenert fyr, gni hodet. Vi hadde alle de øyeblikkene av forvirring når en fyr begynner å klappe deg som en hund. Ja, det er rart, men det er et tegn på at han liker deg.

2. Ringer

Drunk oppringing uten noen åpenbar grunn ved 4 om morgenen kan være irriterende, men gjett hva, liker gutten deg. Ringer når som helst på dagen for å si "oh ingenting. Jeg bare ringte for å se hvordan du gjør "eller" jeg bare ringte for å si hei "var akkurat hva sangen" Jeg bare ringte for å si at jeg elsker deg "ble inspirert av.

3. Sjalusi

"Jeg tror ikke at fyren er riktig for deg, det er alt." Gjett hva, det er definitivt ikke alle. Hva med ham fortelle deg hvorfor han bryr seg om at "spesielle" fyren er ikke riktig for deg? Du bør, på det tidspunktet, peker en finger på ham og begynner å rope "du liker meg, du liker meg". Jeg garanterer deg at han vil rødme, rynke og si 'nei', som betyr ja.

4. "Lei av jenter" uttrykk

'Jeg er lei av kvinner.' Han mener ikke han slått homofil, mener han «Jeg er lei av dere som ikke får min ikke så subtile hint om at jeg liker deg". Dette er hans siste forsøk på å få oppmerksomhet før han blir virkelig sint på deg.

5. Den "Jeg er sint på deg" faze

Han vil slutte å kalle, slutte å besvare anrop, slutte å se deg. Han får virkelig opptatt plutselig og trolig finne seg en kjæreste han vil ikke gi en dritt om bare å glemme deg.

Alle disse tegnene kan søm barnslig, men tro det eller ei gutta faktisk gjøre alt dette. Neste gang en fyr gjør disse tegnene begynner å synge sangen "kysse jenta fra lille havfrue.

Sha-la-la-la-la-la
Min, oh, min
Se på gutten for sjenert
Han er ikke kysse jenta
Sha-la-la-la-la-la
Er ikke det trist
Er det ikke synd, synd
Du kommer til å savne jenta

Aktuelle artikler