5 ting å spørre en fyr på en første date

Kjære damer, har det øyeblikket kommer - fyren ba deg ut! Du har allerede brukt mange timer å få klar og velge riktig antrekk, parfyme og frisyre for å reflektere din utrolig personlighet, men i all den rush, du liksom glemte å spørre deg selv hva som er poenget med denne datoen likevel? Her er fem ting å spørre en fyr på en første date, slik at du blir kjent med ham bedre og avgjøre om det er en "Happily noensinne etter" eller i det minste en morsom andre date bak denne. Klar? Here we go.

5 ting å spørre en fyr på en første date

En. Helt hadde en veldig dårlig første date? fortelle meg alt om det.

Dette er uten tvil den beste måten å finne ut hans liker, misliker og generelle forventninger om en god første date. La ham lede deg gjennom det og ta hensyn til detaljer som "Hun insisterte på å plukke ut en film uten å vurdere min mening" eller "Hennes parfyme var så intens jeg var kveles hele tiden", er det disse ledetråder du leter etter.

Gutta elsker fortellertradisjon, og hvis han er noe god på det, dere begge vil ha en latter mens han deler mer enn han innser. Å legge til noen dynamikk til monolog, kan du alltid avbryte ham med noen ærlige kommentarer som "Det er så flaut!" eller "Jeg ville aldri gjøre det! Hvem gjør det, egentlig?" bare for å forstørre forskjellene mellom henne, den verste dato, og din fabelaktig selv.

2. Hva er den største feilen folk gjør i sine relasjoner? hvorfor tror du det skjer?


Det er der du begynner å undersøke hans fortid kjærlighetsliv og se om det var noen hjerte-bremser involvert gjennom et generelt, ikke personlig spørsmål. Hvis han noen gang var forelsket (og du trenger ikke en fyr som er en fremmed for engasjement) han må ha hatt noen tanker om "GJØR og GJØR" som du trenger å vite før du drømmer meg bort på en kjærlighet sky.

Igjen, lytte til hva han sier, selv om det er pakket i vitser om hans ex seg bestemor truser eller å måtte spise rått kjøtt til middag hver kveld, disse er alle verdifulle ledetråder og bra bånd startere fordi du kan dele dine erfaringer og lære av dem.

3. Hvis du tenker på et perfekt forhold, hva ville det være?


Nå som du vet hva han finner ødeleggbare til et forhold, foreslår vi at du skyver til en mer behagelig og idealistisk tilnærming til å finne ham ut. La ham definere sin egen perfeksjon.

Ikke bli skuffet hvis de er noen små og enkle ting som "De to av oss bare henger ut, ha det gøy, spise pizza, walking hunden vår...", de fleste menn verne enkle ting i livet, og bare noen ren gamle kameratskap er nok til å få dem gjennom dagen.

Hvis han er mer som "Jeg kan tenke meg en ambisiøs arbeidsomme par tjene penger, kjøpe luksuriøse ting..." tenk på hvordan du jibber i alt dette. Poenget med dette spørsmålet er å se om det er noen likheter i de to separate fantasier om en fullkommen kjærlighet.

4. Hva kan du fortelle meg om dine venner og familie?

Her går vi personlig. Måten han snakker om de han elsker er trolig den beste måten å se hans skjulte emosjonelle siden på en første date. Vi garanterer dette vil være mest morsomt fordi menn har en tendens til å fortelle morsomme historier om sine venner og familie, for å imponere deg, selvfølgelig.

Sannheten er at vi er som vi er omgitt med og som går to ganger for venner fordi han valgte dem, i motsetning til familiemedlemmer. Hvis han snakker godt av dem og kanskje til og med foreslå du møter på denne måten "Du ville elske Mike, forteller han de beste drukket historier noensinne!" eller "Michelle er en sanger i denne store jazz band, skulle vi helt gå neste helg", er du på rett spor.

En skikkelig mann er stolt av sine venner, og ser dem som et speil til seg selv, så hør nøye og akseptere en invitasjon.

5. Er det noen bok, album eller film du er spesielt tiltrukket av?

En uformell men dype spørsmål som kan fortelle deg mye om daten din uten å spørre for mye. Relasjoner er noe vanskeligere for de som ikke liker samme type litteratur på film sjanger, det er et faktum.

Ikke forvent å alltid ha noe å snakke om - livet er lang - bøker, teater, musikk, filmer osv. er der for å bli diskutert mellom de to av dere når dagene faller inn i rutinen. Så det er viktig å matche til en viss grad.

Ved å fortelle deg sin favoritt artist, er han deler mye mer enn grunnleggende informasjon, er han dele sin indre og gir deg muligheten til å finne ut om du passer i hans private liv.

Ikke mist motet hvis det ikke er en perfekt match - stiler endring gjennom årene, og han bare kan vise seg å være den største fan av din favoritt såpeopera, du vet aldri.

Så der har du det damer - Fem ting å spørre en fyr på en første date. Vi anbefaler at du leker med dem, det trenger ikke å være nøyaktig sitat - det som er viktig er at du har det gøy og lære av SVAR selv om de kanskje ikke være så direkte som dine spørsmål. Poenget er å lytte nøye, dele erfaringer og etablere en god kommunikasjon vibe mellom deg og din date. Husk - det er all lek og moro til han tights knuten så liker å være grei og vittig. Happy Hunting GIRLS

Aktuelle artikler