5 tips for å forføre en fyr på facebook

Så det er denne fyren du liker på Facebook, men du har ingen anelse om hvordan å få samtalen i gang og hvordan å gjøre ham interessert i deg. Her er fem tips som vil hjelpe deg forføre den fyren gjennom Facebook.

5 tips for å forføre en fyr på facebook

Enten vi vil innrømme det eller ikke, har Facebook blitt en stor del av våre liv. Akkurat som enhver annen stor del av våre liv, kan det skjule mange segmenter av det: noen ganger en viktig informasjon, noen ganger vennskap - og noen ganger også ekte kjærlighet.

Du har sett profilen til denne fyren - og det er bare noe om ham som du ikke kan motstå. Frending ham var en bit av kaken - men hvordan kan du begynne dating ham? Vel, det er ikke lett egentlig - men alt kan gjøres. Akkurat som Francis Ford en gang sa - "Enten du tror du kan gjøre det eller ikke, er du som regel rett."

En. Stoppe smak hans bilder

Du har sett profilbildet sitt album. Det er OK at du gjorde det, jeg sier ikke at det er ingen på Facebook Jeg liker stalking - men kjære, han har ikke å vite eller tror han er grunnen til at du selv har en Facebook-profil. Som ett eller to - det er ingen grunn for mer.

Han har ikke behov for å vite at du erstattet Huffington Post med sin profil.

2. Les hans info

Mer viktig enn hans bilder er definitivt hans info. Hva slags musikk liker han? Hva med hans favoritt filmer eller skuespillere? Reiser? Du vet, det er mer til en person enn en elskelig profilbilde. I denne tid med Photoshop er det veldig lett å se fantastisk. Både du og han vet det. Nå som du vet alt dette, som noen innlegg av hans - som sin favoritt sang, la oss si.

3. Sjekk hans felles venner

Dette er veldig viktig - bare så du ville vite om hva klikken er han en del av. Fordi, hvis han for det meste henger ut med tapere det ganske sannsynlig at han er en taper også. Også, kan du finne noen som er nær til dere begge og kan lett presentere deg, eller i det minste fortelle deg noe du ønsker å vite - som sin favoritt bar.

4. Kommentere noen status av hans

Når han innlegg og interessant status, kommetarer. På den måten kan du enkelt starte en samtale - og han kan til og med be deg ut. Hvis han gjør det, har du gjort det. Worst case scenario er at du starter noen form for kontakt - og det er ikke så ille, er det? Hvis han begynner å like innleggene dine, betyr at han er interessert i deg. Så, hva du nå gjøre? Du må bare holde rundt og vente på ham til å sende deg en melding. Det er avgjørende at han tror han er den som forfølger deg, ikke den andre veien rundt.

5. Leve opp til din profil bilde

Bare fleiper. Eller ikke - nå som du og ham er blitt enige om å ha en dato, må du se pen - og uanstrengt. Hvis han ikke ber deg ut, er det på tide å slutte. Det er nok - du er ikke så desperat, og han er åpenbart ikke interessert. Forhåpentligvis er det egentlig ikke er tilfelle!

Gå til daten din smilende, fordi du virkelig nær å få fyren - bruk den info du har plukket opp på Facebook for å starte samtalen og felles interesser. Du er sannsynligvis en god en mach, hvis du fortsatt er interessert i ham etter alt du vet om ham.

La kjærligheten blomstre - alle liker det.

Aktuelle artikler