6 andre date samtale tips

Den andre datoen er rett rundt hjørnet, og nå lurer du på hva du skal snakke om med ham, hvordan kan du bli kjent med ham bedre og selv gjøre ham like deg. Her er seks samtale tips for å gjøre som andre date minneverdig.

6 andre date samtale tips

Jeg finner andre datoer enda mer nervepirrende enn første datoer. Det virker bare for meg at det er mye mer på spill denne gangen. Selvfølgelig likte deg hverandre første gang nok til å gå ut igjen, så dette er nå definitivt noen du er interessert i. Førsteinntrykket er stor og super viktig, men nå er det på tide å begynne virkelig å bli kjent med ham og se om ditt inntrykk av ham vise seg å være sant eller usant.

Den eneste måten å gjøre det på er gjennom samtale, og det er mange av oss som ikke er virkelig de beste conversationalists der ute, gå figur. Så her er noen tips om hvordan du kan snakke med daten din andre gang rundt, og hva er noen fag du bør holde oss til eller unngå:

En. Hold det lys

Du ønsker å styre klar av noen av de mer kontroversielle temaer, som religion og politikk. Sterkt uenig på noen av disse emnene kan være en bristepunktet i noen form for et forhold, ikke bare en romantisk en, så du bør ikke snakke om det ennå, er mindre det er noe du føler deg så sterkt om at kompromisset ikke en alternativet, så kan det være en god idé å sørge for at du er på samme side før du kommer inn i det for dypt. Selvfølgelig, hvis du velger å gå den veien sørge for at du blir subtile og høflig.

2. Følg opp på første date emner

Det kommer til å vise at du har vært betalende oppmerksomhet til hva han sa og at du er interessert i hva som har skjedd siden sist gang du så hverandre. Hvis han nevnt før at han kommer til å gjøre noe utenom det vanlige, gå et eller noe sånt spør ham om det - hvordan det gikk, hadde han en god tid, hva var det som...

3. Ingen sutring eller klagende

Kanskje ting ikke går som stor på jobb, kanskje du ikke er i best humør, har du noen personlige problemer eller problemer. Det er helt greit å nevne det, og svare på hans spørsmål om det hvis han spør noen, men prøv og ikke slå daten din til en terapitime. Det er bare en annen dato, hvis du fortsetter å se ham du lette ham i livet ditt, og alt i det inkludert dine problemer. For nå, la oss holde det så positiv som mulig.

4. Morsomme historier, morsomme ganger

Hvis to personer kan le sammen det kommer til å bringe dem nærmere hverandre. Sikkert noe interessant eller morsomt har skjedd med deg eller noen du kjenner nylig. Del det med ham, har en latter. Han bør ha noen gode historier også, og tid brukt ler er ikke bare en flott tid, det er kjent for å hjelpe folk slappe av og være mer komfortable med hverandre. På den annen side, ville jeg fraråder å fortelle vitser, er det vanligvis ikke en god idé når du er sammen med noen som har sans for humor kan ikke matche din.

5. Lytt

Igjen, som alltid, være en god lytter er en nødvendig kvalitet hvis du prøver å bli en bedre samtalepartner. Så, lytte, nikke og reagerer på det han sier, ingen liker å snakke med noen som har et tomt blikk på ansiktet deres til enhver tid, noe som fører oss til muligens det viktigste tipset av alt...

6. Smile

Et smil kan gå en lang vei.

Aktuelle artikler