6 dumme grunner til å starte dating

Det eneste som kan ta hele poenget med dating er borte når vi hittil for alle de gale grunnene. Hold leser å finne ut seks Silly grunner til å starte dating.

6 dumme grunner til å starte dating

En. Alle mine venner er dating

Bare fordi alle vennene dine er i et forhold eller gift, det betyr ikke at du er mindre verdig og bør "treffe markedet" umiddelbart. Du bør starte dating fordi tiden er riktig, ikke fordi andre folks lykke gjør at du føler deg ensom. Det er ingen garanti for at de er lykkeligere enn du er. Når du kommer for telefonboken, redd for at du vil være alene for alltid... Avkjøl det missy, vil du ikke!

2. Solitude

Ok, så du er ikke den typen person som kan stå å være alene i lang tid. Hvis du vet dette om deg selv, er det helt avgjørende at du ikke begynner dating bare for å ha noen å holde deg med selskap. Sannheten er - de fleste av oss kan ikke være på vår egen, men bare de modige kan unngå fristelsen av dating når ensom. Det er en rett vei til et dårlig forhold, og du vil ikke ha noen å skylde på enn deg selv. I stedet for rushing inn i et forhold, vie tid til å forstå hvilke fysiologiske mekanismen står bak dette overdreven behov for kameratskap.

3. Vel, spurte han meg ut

Det er veldig smigrende å bli spurt ut på en date, men du skylder ikke denne fyren noe. Den romantiske delen av livet ditt vil blomstre når du innser at du reglene. Han kan ringe, men du bestemmer selv når og om du ønsker å investere tid og energi i noen andre. Det handler om riktig timing og selv om vi ikke kan se inn i fremtiden, kan jeg fortelle deg at: "Han spurte meg ut" er ikke en lovende begynnelse på en vakker uansett.

4. Ikke lenger en rosenknopp

Hva så? Hvor mange ganger har du hørt noen si: ". Menn er som vin, jo eldre jo bedre" Det er bare ikke rettferdig, og selv om magasiner og TV gjør føler kvinner underappreciated etter at de treffer 40, er aldring ingen unnskyldning for å gå ut med noen du ikke engang eksternt liker. Sosialt press er trykket sterkere enn noen gang, krav samfunnet perfeksjon, og det er ingen tid for romantikk - eller i det minste, det er hva de vil ha deg til å tenke. Uavhengig av alder, vi alle trenger en stabil og pålitelig partner som kan gi oss det vi trenger. Du er ikke noe unntak. Så ikke mas i dating, i stedet - bruke din visdom til å skanne den rette og bryte reglene.

5. Systemadministrator

Så du lever et hektisk liv, og trenger noen til å rense rotet, minne deg på å betale regninger og sørge for at katten ikke er sulten? Hmm... ikke den beste grunnen til å date noen, er det? Kom til å tenke over det, med at livsstil, er du bedre alene enn sammen med noen som bare vil konsumere din dyrebare tid, og ikke gi noe tilbake, eller i det minste, ikke hva du virkelig trenger.

6. Karriere boost

Prøv å ikke blande forretninger og fornøyelse eller vil du ende opp uten begge. Dating din overlegen er en to-end blad og jeg seriøst ikke anbefale det som en måte å flytte opp corporate ladder. Vær ærlig om dine faglige mål. Hvis du er besatt av suksess og ønsker å komme hele veien til toppen, kanskje det er best å sette ditt kjærlighetsliv på vent. Bare for tiden, før du kommer dit.

Hele poenget med dating er å ha noen å dele livet med - enten en del av den eller hele ni meter - det spiller ingen rolle så lenge du er fornøyd og oppfylt.

Aktuelle artikler