6 gode ideer for billige datoer

Finanskrisen har påvirket alle, og nesten alle segment av våre liv. Mange av oss har mistet jobbene våre og har ikke råd til mange ting vi pleide. Dessverre, dette inkluderer ofte datoer. Kanskje du ikke kan gå til de samme restaurantene du pleide å hyppige, eller kanskje du ikke kan gå der så mye som du ønsker.

6 gode ideer for billige datoer

Likevel bør kjærlighet ikke lide på grunn av din økonomi. Kjærlighet skal blomstre, spesielt når du ikke har råd til andre ting som gjør deg smile.

Kreativitet vil hjelpe deg å løse mange av dine problemer - særlig de økonomiske seg.

Her er seks ideer om hvordan å ha en flott date med lite penger.

En. Ha en piknik

Er du ikke litt lei av alltid å bo innendørs? Hvorfor ikke to små elsker fugler treffer parken noen ganger? Lag litt lemonade og smørbrød, ta et teppe, en kurv og nødvendig ingrediens - din kjærlighet for hverandre. Velg en fin dag, plukke en fin park og gå lytte til fuglesang og se solen.

2. Spille basketball

Du vet, er mat i restauranter ofte svært fetende, og du bør gjøre noen idretter ikke å lagre all den maten på midjen din. Og idrett er så gøy når du er ferdig med noen du bryr deg om. Ta ballen og gjøre ham lære deg litt om basketball. Gjør det om natten når ingen er i retten. Hvis du faller, vil han hjelpe deg å få opp - eller bare lå rett ved din side og kysse deg der det gjør vondt.

3. Panoramaet

Hver by har som spesiell plass hvor du kan se alt av det - panorama. Gå dit med kjæresten din om natten og se på byen og stjernene. Det er så romantisk. Du kan også ta med en lap top og spille litt Ella Fitzgerald. Den utrolige synet av byen og himmelen vil sikkert resultere i lystbetonte ganger, og en dag - romantiske minner.

4. Dyrehagen

Billetter til dyrehagen er vanligvis ganske billig og kommer til dyrehagen er alltid gøy, spesielt hvis du er en dyreelsker. Også, selv sebraer er mer moro enn folk i restauranter. Du kan selv prøve å tegne dyrene du liker sammen. Ikke glem å ta med kameraet - denne datoen vil sikkert resultere i en masse herlige bilder og mye moro.

5. Fornøyelsesparken

Lei? Det kan være på tide å bli underholdt - i fornøyelsesparken! Kjøre radiobiler sammen og føle på moroa du ikke har følt siden barndommen. Har litt godteri og prøve rollercoaster - både i fornøyelsesparken og den i ditt hjerte.

6. Privat bytur

Dette er den ultimate idé: lage en liste over alle stedene i byen som betyr mye for dere to - nabolaget du vokste opp i, din barneskolen, der du hadde ditt første kyss, din første kontor... Kjør rundt i byen og besøke disse stedene. Det vil også hjelpe dere to blir kjent med hverandre mer og virkelig finne ut hva alt dette handler om. Dessuten vil du høre mange interessante historier og huske en masse fantastiske ting. Dere to vil vokse nærmere og vil ha mye moro.

Ja, kan prisen på gass har vokst, men de fortsatt ikke betalt oss for kjærlighet. De sier er de beste tingene i livet gratis - og du bør ta det som er gratis!

Oh, og det er en veldig, veldig billig sted hvor du kan ha en billig, minneverdig dato. Jeg vet ikke om noen fortalte deg om det, men det heter "Your bed". Vi tror du vil være i stand til å finne den.

Aktuelle artikler