7 film date tips som vil holde ham se deg

Den vanligste tingen par gjøre er å se filmer sammen. Det er morsomt, det er billig, og du kan kose. Alt du trenger er en god film, popcorn, en sofa eller en kino og - en dato. Alt i livet kan gjøres enda bedre, selv filmkvelder. Her er syv flott film date tips som du bør nok huske på.

7 film date tips som vil holde ham se deg

En. Ikke ha for mye sminke

Sier bare - kjæresten din sannsynligvis ikke vil ansiktet ditt fundament på skjorta hans. Dette er filmkveld, ikke Jersey Shore. Hvis du har planer om hugging eller lener seg mot ham, holde grunnlaget dosering lys. Også ha noe skjegg. Unngå huden stram jeans.

2. Se en skrekkfilm

Hvis du ikke kysse ennå, plukke en skremmende skrekkfilm. På denne måten, selv om du ikke er virkelig redd, kan du later til å være slik at han kan "beskyttende" klemme deg. Du kan ta hånden hans eller noe. På et tidspunkt vil han ikke motstå å kysse deg - bare for å beskytte deg fra alle de skumle vampyrer, selvfølgelig!

3. Bruk god parfyme

I mørket, han dessverre ikke vil være i stand til å se hvor praktfull blå øynene dine er. Men - han kan lukte den fantastiske parfyme du har på deg! Hold duft dvelende hver gang du helle på ham. Det vil drive ham gal.

4. Møt opp tidlig

Hvis du kommer til et teater for å se en film, møt opp tidlig slik at du kan plukke de gode setene. La oss si, et sted der folk ikke skal stirre på deg mens du kysser. Likevel, ikke velge den siste raden - da er det for tydelig at du har en skitten, skitne tankene.

5. Plukk en film som ikke er for populær

For å unngå barn som sitter ved siden av deg eller en hel skole å gjøre kommentarer og kaster popcorn på hverandre, plukke en film som ikke er altfor populær. På den måten vil du ha fred og ro, og det vil være mer romantisk uten alle de irriterende seere lage kommentarer eller gjette hvordan filmen kommer til å ende.

6. Ikke tekst

Ikke bruk telefonen. Det er irriterende og ikke veldig høflig. Selv om daten din ikke har noe imot (og i hemmelighet han gjør), du plager andre mennesker også. Også, du viser at du har dårlig oppførsel, og dårlig oppførsel er egentlig ikke sexy, er de ikke?

7. Ikke gjør dumme kommentarer

Du vet, de klisjé setninger som "Jeg visste det skulle ende slik" eller "filmer er så forutsigbar og dum det siste". Si "takk for dato 'og kanskje har drinker etter filmen. Du kunne ha en milkshake eller bare en tur, men hold det kort og konsis. Ikke overdriv, du ønsker å være en delikatesse, ikke en hemsko.

Vi håper dere vil ha den kuleste dato. Hvem vet, kanskje det er en start på et kjærlighetsforhold verdig en film laget etter det!

Aktuelle artikler