7 tips om hvordan du kan unngå en andre date

Du trodde du likte ham, gikk du ut på en date, og da oppdaget at han er bare ikke den rette mannen for deg. Fortelle noen at du ikke ønsker å se ham lenger er alltid veldig vanskelig og vanskelig. Det involverer andre menneskers følelser, og kan være ekstremt pinlig og ubehagelig. Her er noen nyttige tips om å unngå at andre date uten å skade ham! Listet nedenfor, er 7 tips for å hjelpe deg å unngå en andre date, og finne mot til å si nei.

7 tips om hvordan du kan unngå en andre date

En. Ikke ta telefonen og ikke ringe ham

Dette er en av de eldste og mest feige metoder for å la ham vite hvordan du føler deg. Hvis du virkelig ikke klarer å gjøre det på noen annen måte, gjelder dette trikset, og han vil sikkert forstå. Det er uhøflig, men effektiv. Han får meldingen, men det kan være litt pinlig hvis du kjører inn i ham ved et uhell i fremtiden.

2. Utsette

Den utsette taktikken kan også være svært nyttig hvis du ikke har nok mot til å ta ham direkte.

Hver gang han inviterer deg ut, tenke på en grunn til å utsette daten din. Fortsett å gjøre det, inntil han forstår at du ikke har noen intensjon om å se ham igjen.

3. Skriv i stedet for å snakke

Fryktelig og feig, men gjøre det hvis du virkelig må. Bare skrive en kort og klar unnskyldning SMS og sende det. "Beklager, men jeg er følelsesmessig utilgjengelig akkurat nå... ingen harde følelser." Det er cheesy, men minst vil han definitivt vet hvor han er på.

4. Vær tydelig og direkte

Svare på telefonen når han ringer. Vær høflig, men bestemt og ærlig, og fortelle ham at du er rett og slett ikke interessert i ham.

Hvis han begynner å spørre deg om å gi ham en sjanse, og ikke skjønner hvordan du føler deg, være enda mer direkte og si at du absolutt ikke ønsker å gå ut med ham. Ikke høres frekk eller arrogant, men la ham forstå med stemmen din at han bør definitivt ikke håpe på en annen dato.

Vær tydelig og overbevisende, og husk at du ikke trenger å rettferdiggjøre deg selv! Å være ærlig er trolig den enkleste måten å unngå en andre date. Du trenger mer selvtillit for det, men minst du ikke skal gå rundt grøten og gjør ham tror han fortsatt har en sjanse. Det er rimelig å være åpen.

5. Prøv den milde og taktfull teknikk

Forklar at i dette øyeblikk av livet ditt du ikke føler for å starte en ny romanse. Si at du akkurat har kommet ut av en viktig (lang) forhold, og at du fortsatt takle emosjonelle og psykologiske konsekvenser.

Fortell ham høflig at du liker ham, men at du ennå ikke er klar til å engasjere seg, eller å begynne å dele livet med noen - du trenger mer tid til å finne deg selv igjen. Denne unnskyldningen vil høres helt logisk, og han bør være i stand til å forstå.

6. Fortell ham at du ser allerede noen

Det er en blendende unnskyldning, men det fungerer. Fortell ham at du er lei hvis du har gitt ham noen falske håp på første date, men du kan ikke slutte å se den andre personen. Gå ut med to menn er contemporarily helt umulig for deg! Han vil ikke kalle deg igjen. Hvis han gjør det, bruke "være klar og direkte teknikk."

7. Skyld på vanskelige livssituasjoner

Du kan alltid vri seg ut av en vanskelig dating situasjon, ved å finne opp situasjonsbestemte unnskyldninger. Du kan skylde livshendelser, slik som en plutselig og forferdelig ulykke som skjedde med familien din, en sykdom av en veldig kjær tante, en ny og krevende jobb, eller en ny og viktig kurs du bare starte.

Si at du er veldig lei, men at denne kompliserte situasjonen du står overfor, i øyeblikket, gjør det ekstremt vanskelig for deg å konsentrere seg om andre ting i livet ditt. Denne taktikken kan fungere, men kan også slå tilbake, slik at du bedre bare kvinnen opp - og fortelle ham sannheten!

"Jeg er bare ikke så inn i deg, ingen harde følelser. Lykke til. "

Og det er det.

La oss få vite hvordan det gikk og hva som "unnskyldning" jobbet for deg å unngå den andre datoen.

Aktuelle artikler