9 tegn til å fortelle om han bare er ikke så inn i deg

Ikke sikker på om en gutt liker deg eller ikke? Her er ni klare tegn på at han bare ikke er så inn i deg.

9 tegn til å fortelle om han bare er ikke så inn i deg

Ok, så vi vet alle at gutta kan være komplisert og sende så mange blandede signaler om at det kan gjøre det nær umulig å regne dem ut. På et tidspunkt tror du at han er helt inn i deg, men et minutt senere virker det som han ikke kunne bry seg mindre om du aldri så hverandre igjen. Her er en enkel løsning: 9 måter å fortelle om han er bare ikke så inn i deg.

Registrer nr. 1: Sannheten er i hans øyne (ikke hans kyss!)

Glem Cher - sannheten er ikke i hans jævla kyss. Hun var nærmere første gang - sannheten er i hans øyne. Nå mener jeg ikke at blåøyde gutter er din eneste sjanse til sann kjærlighet, eller at brun-eyed gutter pakke en gjennomsnittlig kjærlighet-rotte punch. Jeg mener å ta hensyn til hvor øynene fokusere. Hvis du er ute på middag og han opprettholder, sterk (ikke-skumle) og solid øyekontakt, sjansene er at han bryr seg om hva du sier. Han er inn i samtalen og i forlengelsen av, han er i deg.

Men hvis han ser noe, men du, så dette kan stave problemer. Det er normalt for gutter øyne å vandre til tider, spesielt hvis en spesielt pen jente går i (ikke later til å bli sjokkert, du ser på henne også). Forskjellen mellom scoping ut noen eye candy og aktivt på jakt etter noe bedre enn deg er nøkkelen her. Et lite øye vandrende er fine. Men når hans øyne følger andre kvinner på tvers av rommet hele natten - du har svaret. Han er bare ikke så inn i deg.

Sign # 2: voicemail trenger ikke gjelde

Ok, så du er i andre, tredje, eller kanskje til og med fjerde date territorium. Du har gjort den herlige skitne (hyle boks!) Og du er opptatt av å møte opp igjen snart. Men... eller annen grunn ikke han plukke opp samtalene. De tre siste du har gjort har gått rett til mobilsvar og du tenker at kanskje telefonen hans er ødelagt eller noe. Eller kanskje han har fått i en ulykke! Cripes, bør du ringe de lokale sykehusene?

Før du gå gale å kalle alle sykehus, medisinske sentre og leger i byen, ta en pust. Dette er ikke oppførselen til en mann som er i deg. Dette er oppførselen til en feiging og en sleaze som bare er interessert i én ting - som han allerede hadde. Nå, jeg sier ikke at alle tapte anrop eller telefonsvarer er et tegn på at han ikke er i deg. Men hvis han konsekvent ignorerer du anrop eller er for opptatt til å chatte, så ta det som et tegn.

En mann som er i deg vil plukke opp samtalen, selv om det er bare å si at han er i et møte, og vil ringe deg tilbake snart. Og gjett hva? Så kaller han faktisk deg tilbake. Utrolig, ikke sant? En mann som er interessert i deg vil snakke med deg. Han ønsker å møte opp med deg. En mann som konsekvent ikke plukke opp... vel, du fikk det: Han er bare ikke så inn i deg.

Registrer # 3: "hvordan var dagen din, baby?"

Disse fem ordene er din lykkelig sted. De viser at din mann bryr seg om hva som skjedde i løpet av dagen, han bryr seg hvordan du føler deg og hva du tenker. Dette er dialogen av en fyr som ikke bare i det for sizzling sex, han er i det i lang tid. En mann som er i deg stiller spørsmål og deretter venter på ditt svar. Han lytter når du snakker, og er omsorgsfull og hensynsfull når han svarer. Ikke bekymre deg, er ingen fyr perfekt og han er sikker på å si noen dumme ass dritt til tider, men poenget er at han prøver.

I mellomtiden, fyren som reagerer med "mm-hmm" og "uh-huh 'til 90% av samtalen potensielt ikke bryr seg så mye om hjernen din som han gjør din rockin' kropp. Hvis han ikke ber om dagen, ditt liv, dine tanker og dine følelser, er det rett og slett fordi de ikke er på hans sinn. Gutta er ikke kompleks med sitt samspill - de vil si hva som er på deres sinn. Og hvis han ikke spør... så sjansene er han er bare ikke så inn i deg.

Meld # 4: bestillinger gjøres god tid i forveien

Forestill deg dette: det er tirsdag kveld, og du er krøllet opp med MacBook-maskinen å lese de nyeste Google artikler. Telefonen vibrerer ved siden av deg og du plukke den opp. En tekstmelding fra ditt potensial-love-å-være lyder: "Hva driver du med på lørdag"

Ah-ha! Registrer nummer tre har dukket opp: Han bøker du godt på forhånd. Din fyren er ikke sitte og vente på at andre skal snappe opp før lørdag, gjør han sikker på å komme inn tidlig og sikre seg en date. Han gjør selv datoer for en annen dato mens du fortsatt er på en date. Han ønsker å se deg så ille.

Nå forestille et annet scenario. Det er 2 am på lørdag morgen. Du er i seng, lykkelig drømmer nydelig Ryan Gosling-inspirerte drømmer. Bliss. Da telefonen vibrerer fintfolk humping deg våken like før Ryan lepper kontakt med deg. Damn. Du plukker opp telefonen og lese: "Hey babe, kan jeg komme over"

To ord: booty call. Jada, han er litt inn i deg, i den forstand at han ønsker å være i deg. Sorry, men det var nødvendigvis vulgær. Hvis du ønsker en booty call - gå rett fram. Svar på teksten og tilbringe de neste timene koser deg før han sniker seg av i morgen. Men hvis du er ute etter et forhold, så må du swat som bad boy unna. Sjansene er, han har vært ute hele natten og var ikke i stand til å score. Nå er han kalt dere forventer å få noen. Høres det ut som oppførselen til en fyr som er interessert i deg?

Registrer # 5: han er hengiven

"Hva mener du? Selvfølgelig, han er hengiven, sov vi sammen!" Man skulle tro at denne samtalen skulle ende her, ikke sant? Dessverre er det ikke. Fordi rørende når han tror han kommer til å få noen, og rørende fordi han bare liker å være nær deg er to helt forskjellige ting.

Det er lett nok å se forskjellen mellom de to skjønt. Bare plassere sine innslag i to bøtter: ett hvor det er ingen sjanse for at den rørende vil føre til sex, og en hvor det er stor sjanse det vil føre til sex. Nå tenker om din siste date, og som bøtte flertallet av rørende hans falt i. En bøtte skriker "hengivenhet" mens de andre skriker "bang meg, nå!"

Fyren som er i deg vil leke med håret ditt, holde hånden din og dra deg inn for en kos. Han vil ikke tankene offentlig visning av hengivenhet og han vil elske å kysse deg, selv om det er ingen sjanse for at det vil føre til sex. Fyren som ikke er så inn i deg ønsker bare å røre deg hvis det er noe i det for ham. Han går ut av hans måte å unngå å holde hendene i det offentlige og vrir når du prøver å kose. Han har en enkel formel som han stikker til: berøre + jente = sex. Vil du virkelig ønsker å være den jenta i ligningen?

Registrer # 6: han venter på deg til å initiere sex

Tradisjonell råd har fortalt oss at hvis en fyr er i deg, vil han være over deg. Han vil være rørende og kyssing og slurping og arbeider det hele veien inn på soverommet. Hvorfor? Fordi han bare ikke kan holde hendene av deg. Og dette er en god ting, ikke sant? Det betyr at du er uimotståelig!

Irresistible du kan være, men ivrig for et forhold han ikke er. En fyr som er i deg vil respektere din avgjørelse om når å ta forholdet til neste nivå. Han vil vente på deg til å være 100% komfortabel og han vil ikke presse deg. Han respekterer deg og faktisk kanskje være litt nervøs! Han liker virkelig deg, han ønsker ikke å rote noe opp ved å trykke på for mye for tidlig.

Sleazy McSleaze mellomtiden vil ikke tenke for mye hvis han presser deg for sex, og du føler deg ukomfortabel. Han vil prøve å kysse og kvele og sweet-snakke seg inn i sengen din uansett hvordan du føler deg. Og hvis du sier nei, vil han være ut døren raskere enn du kan si "ekte kjærlighet", booty ringer en annen jente. Du er helt utskiftbare til ham.

Registrer nr. 7: location, location, location

Du har datet i over en måned, og ting ser ut til å gå bra. Han kaller deg tilbake, svarer på dine tekster og ikke skyve for hardt for sex. Du ser hverandre minst en gang i uken og føler virkelig at ting utvikler seg bra. Det er bare ett problem... du aner ikke hvor han bor.

"Men babe, huset ditt er nærmere," sier han. "Jeg liker huset ditt bedre," var hans svar i forrige uke, og "Jeg har rotete rom kamerater," uken før det. Uansett hva hans unnskyldning kan være, er realiteten at du har ingen anelse hvor denne fyren bruker sin tid når han ikke er med deg. Du kan ikke se ham i sengen om natten, fordi du aldri har sett hans seng. Han rett og slett ikke vil invitere deg over.

Så, hva er greia? Er han inn i deg eller ikke? Vel, med mindre du har sett ham i hans naturlige habitat det er usannsynlig at han anser du for å være et fast innslag i livet hans. En fyr som er i deg vil ønske å inkludere deg i sitt liv, og det betyr å invitere deg over. Han ønsker å vise deg sin gamle fotball trofé og sett opp for sin surround-lydsystem. Han vil vise frem og være stolt av at du er over. Jada, kan du gå tilbake til ditt sted mer enn hans, fordi det egentlig er nærmere der dere henge ut. Men, vil du fortsatt ha hatt muligheten til å se sin plass.

Og fyren som ikke deler hans hjem med deg? Lett, han er bare ikke så inn i deg.

Registrer # 8: møte familien!

Dette er en absolutt no-brainer. Med mindre hans familie er i utlandet eller ikke lenger er med oss, er det ingen grunn til ikke å møte dem. Nå, jeg snakker ikke etter første date. Det hadde vært skummelt. Jeg mener en gang i rimelig tid har gått og du både føler deg komfortabel med hverandre.

Fordi hvorfor skulle ikke han ønsker å vise deg bort til sin kjære? Og dette kan bety ikke bare hans nærmeste familie, men hans bro familien også. Hans venner er sannsynligvis like viktig for ham som hans familie, så du bør forvente å motta en invitasjon til både familie sammenkomster.

Nå er dette ikke bare en forfengelighet prosjekt, som enhver mann vet at det er avgjørende å finne ut tidlig om din potensielle kjæreste passer inn med dine venner og familie. En fyr som er alvorlig om du vil finne ut av dette så snart som mulig. En fyr som forsinkelser, umm er, aah er og svarer med "Ja, vi vil gjøre det snart." men den trenger ikke å sette en dato? Ikke så inn i deg.

Registrer nr. 9: du vs Xbox: den siste kampen

Oh boy, dette er en doozy.

En rask ansvarsfraskrivelse: hvis alle de andre tegnene linje opp og din mann virker veldig interessert i deg, men klarte ikke den endelige testen... gi ham litt slakk. Ingen fyren er perfekt. Og dette skiltet er virkelig en doozy.

"Ok, deltakarar, er du klar? For vår siste kampen har vi den utrolig, utrolig, sexy, potensial-kjæreste! Gi henne en hånd, folk!" (Cheers bryte gjennom stadion.) "Kommer opp mot henne er den sleipe, tid-stjele, iøynefallende, kjærlighet-blokkerende Xbox. Fortell at Xbox hvordan du føler deg, alle sammen!" (Boo er susing gjennom rommet.)

Selv om det ikke alltid er dette dramatisk, er virkeligheten for de fleste menn, videospill er sin ene sanne kjærlighet. Så en god (hvis litt farlig) test av mannen din er til-du måle er å stå foran sin Xbox. Ikke få panikk - det er en metode bak galskapen min.

Og dessuten tror jeg ikke anbefale å gjøre det mens han kjemper en sjef, eller i siste runde av et mesterskap rase, så du må til annen er det veldig nøye. Men tro meg, er resultatene av denne testen vel verdt det. Nå er en fyr som er helt klart inn i deg vil sette spillet på pause og ser opp på deg med en pasient og bare litt irritert utseende. En fyr som ikke er så inn i deg vil umiddelbart spy verbal mishandling, strødd med mange f-bomber.

Nå, igjen, må du være forsiktig så selv den mest kjærlige kjæreste-å-være vil snu hans lokket og skrike "hva f *" når du ødelegge hans spill på et avgjørende punkt. Men hvis han ikke gjør det? Vel honning, er at gutten alvorlig, seriøst inn i deg.

Aktuelle artikler