Bør du ringe ham tilbake?

Han gjorde ikke ringe deg tilbake, ennå. Bør du ringe ham først i stedet? Eller kanskje ikke? Finn ut hva som er den riktige tingen å gjøre.

Bør du ringe ham tilbake?

Han ringer, og du virkelig, virkelig, virkelig liker ham. Han forteller gode vitser, han har den søteste smil, du har samme smak i musikk og filmer, det er slik en vibe til ham, du virkelig, virkelig liker ham!

Det er tross alt det 21. århundre. Kvinner gå på jobb og betale regningene sine, har de samme rettigheter, hvorfor skulle ikke du ringe?

Da bør du ringe ham? NO. Jeg vil si det igjen. NO. Nei, du skal ikke kalle ham.

Og dette er grunnen.

Grunn nummer 1

Ja, det er det 21. århundre, og ja det er fristende å utøve dine rettigheter som en selvstendig kvinne. Ok, enn, gå videre.

Men ikke forvent at han skal behandle deg som en dame og åpne dører for deg, eller du kjøper blomster. Menn liker å tro at de klarte å vinne noen ingen andre kunne. De ønsker å klatre Mount Everst - ikke bakken i deres bakgård.

Ja, de kan fra tid til annen å sitte på toppen av bakken i deres bakgård, men de vil også henge i naboens bakgård selv om det er kortere, mindre godt vedlikeholdt og besøkes av så mange andre naboer bare fordi de må gå en ekstra mil for å komme dit.

Grunn nummer to

Hvis han ønsker å kalle det er ingenting som vil stoppe ham å gjøre det. Hvis han vil ha deg han vil ha deg, hvis han er en mann. Hvis han ikke er det, prøv å finne en fyr som er.

Det starter med at du ringer ham, og ender som regel i deg å planlegge ferien, kjøpe deg Valentines gaver og / eller kort, fikse bilen og endre sine bleier. Du vil ha en mann? Enn, behandle ham som en mann. Og en mann kaller.

Grunn nummer tre

Hvis du venter litt lenger, og han fortsatt ikke ringer, vil du vite at han var egentlig ikke så interessert i første omgang. Hvis du ringer, og han svarer, vil du aldri vet var det fordi han hadde lyst til, eller fordi du allerede var der.

Det er som sen kveld besøk til kjøkkenet. Han fant at smørbrød du gjorde i går og så at han spiste det. Det doesen't mener han egentlig ønsket at particulare sandwich, men det var der. Hvis det var en varm hund, ville han spise hot dog. Du ønsker ikke å være en yesterdays sandwich.

Du ønsker å være en pannekake han kalte levering tjeneste for og betalt ekstra penger for det. Fordi det er det han ville, ikke noe annet, men det søte pannekake.

På slutten av måneden, vil telefonregningen din bli lavere. Og ikke bare telefonregningen - men den emosjonelle regningen, også, og din toleranse for menn som er egentlig ikke så inn i deg.
Du er ikke gårsdagens måltid, kan du ikke, og bør ikke varmes opp som ønsket.

Du er en dame. Og du vil at han skal gjerne synge tekstene til sangen av Tom Jones "Hun er en dame" med samme mengde entusiasme Tom Jones hadde på syttitallet.

Hvis han aldri ringer, vil han bare være en fyr som aldri ringte. Hvis du kaller ham, vil du være bare noen jente som virkelig, virkelig, virkelig, satt i litt innsats, selv om han ikke var så inn i deg.

Aktuelle artikler