Den "ekte" kvinnens guide til dating

Du har hørt om 'The Dating regler ", ikke sant? Du vet, de som forteller deg hvordan du kan være mystisk og spille små spill for å få, og beholde, hans oppmerksomhet. Mens riktignok det er noe sant i kraft av jakten, noen ganger du bare ønsker å holde det ekte.

Den "ekte" kvinnens guide til dating

Du ønsker å date noen uten å bekymre deg om du sier for mye eller ikke nok. Det er vanskelig nok å takle presset av å møte noen nye, men når du føler at du må være noen som er annerledes enn deg, kan det bli overveldende. Det er nesten lettere å bli hjemme og risikerer å bli katten dame.

Men, dating ikke å være så vanskelig. Bare følg disse enkle retningslinjene, og du vil gjøre det bra:

Vær deg selv

Være med ham som du er sammen med en venn. Hvis du er pratsom, være pratsom. Hvis du er rolig, være stille. Jo før du la ham få vite den virkelige deg, jo raskere vil du vite om du er kompatible.

Vær ærlig

Hvis du er uenig med ham, si det. Nei, du trenger ikke å være kraftfull og uhøflig, men hvis du har en annen mening da innrømme det. Så hva som du ikke er enig om noe? Du kan ikke bli enige om alt.

Mange kvinner klarer å si sin mening i frykt for en uenighet. Men du kan finne det motsatte til å være sant. Det kan slå ham på at du har ditt eget sinn og er ikke redd for å bruke den.

Vær trygg

Med dette mener vi være fysisk trygt. Det er mange frysninger der ute som tære på kvinner. Utsett ikke deg selv i fare bare for å bevise for deg selv at du er åpen for dating.

Dette gjelder mer til de første datoene du har med noen som du nettopp har møtt eller er ukjent med. La en venn vet hvor du skal. Ha et system på plass hvis noe ikke føles riktig, og du ønsker å forlate. Møt hverandre på et offentlig sted til du føler at du kan stole på ham.

Stol på instinktene dine

Når du møter noen, får du et inntrykk av dem ganske raskt. Kanskje du er helt komfortabel med dem og føler seg vel. Eller, kanskje noe virker malplassert, men du er ikke sikker på hva.

Stol på din intuisjon, selv om du ikke kan si nøyaktig hva det er som virker morsomt for deg. Hjernen din kan plukke opp på den minste av signaler og registrere dem uten at du blir i stand til å gjenkjenne hva det er du fysisk se.

Så, hvis han sier noe eller gjør noe som sender opp et rødt flagg, ta hensyn. Ikke bare feie det under teppet og fortelle deg selv du blir tåpelig. Stol på deg selv.

Ta hensyn til hvordan han behandler andre

Det pleide å være sagt, se hvordan han behandler sin mor, og du vil være i stand til å fortelle hva slags mann han er, men hvis du ønsker å vite før, bare ta hensyn til hvordan han behandler folk generelt. For eksempel, hvis du går ut for å spise, hvordan han behandler servitørene? Er han godt, bruker sin oppførsel og taler til dem som om de er venner, eller er han nedverdigende, krevende og bare ren uhøflig?

Generelt, folk har relativt samme oppførsel over hele linja, spiller det ingen rolle hvem de har med å gjøre. Så, selv om han er å være hyggelig mot deg, hvis han ikke er å være hyggelig mot andre, sjansene er det er hans sanne jeg kommer ut.

Ikke se inn i fremtiden

De fleste kvinner oppdatert med det formål å finne Mr. Right, noen de kan tilbringe resten av livet med. Så, hvordan du date uten å se inn i fremtiden?

Det vil komme en tid når du kan tenke futuristically, men ikke hastverk med å komme dit på de første datoene. Bare nyte tiden sammen. Lær om hverandre. Finn du liker og misliker, likheter og forskjeller.

Ikke gå hjem etter din første date og tilbringe resten av natten å skrive fornavnet ditt med hans etternavn eller prøver å komme opp med hva du kommer til å navngi dine barn. Bare slapp av. Hvis det er ment å være, vil det være.

Ikke hold ham ansvarlig for hva andre har gjort mot deg

Hvor mange ganger har du gjort eller ikke gjort ting for å beskytte deg selv fra å bli såret igjen? Du husker smerte og svi alt for godt, og du ikke ønsker å gå den veien som helst snart.

Saken er, han er ikke hver fyren du har jobbet med før ham. Han skulle ikke bli dømt basert på hva en annen mann gjorde mot deg lenger enn du skulle dømmes basert på hva andre kvinner har gjort mot ham.

Forstå og akseptere at han er et unikt individ. Han kan ha egenskaper som minner deg om en tidligere kjærlighet, men han har hatt ulike erfaringer som gjør ham til en annen mann. Gjøre vedtak basert utelukkende på ham, ikke på andre før ham.

Hvis han avviser deg, ikke ta det personlig

Dette er den som er trolig den vanskeligste å gjøre. Hvordan kan du ikke ta det personlig om han avviser deg, ikke sant?

Her er tingen, bare fordi han ikke har en interesse i å forfølge et forhold med deg, gjør deg verdiløs eller håpløs. Det betyr bare at du ikke var den rette for ham.

Har du mannlige venner som du aldri ville date? De er attraktiv og morsom og hyggelig, men du ikke liker dem på den måten? Det er det samme her. Det er ingenting galt med deg, det var bare ikke en tilkobling for ham.

Se på det på denne måten, i hvert fall han var mann nok til å ta den høye veien og innrømme når han ikke følte det. Han kunne ha hengt deg sammen og risikerte å såre deg mer ved å vente til å fortelle deg, men det gjorde han ikke. Takke ham for hans ærlighet og la det gå.

Riktignok kan listen over retningslinjer gå av og på, men det er nok til å begynne å slentre inn i dating verden. I utgangspunktet være tro mot deg selv og stole på deg selv og du vil ta de riktige avgjørelsene når det kommer til dating. Bare holde det "ekte".

Aktuelle artikler