Gutta forklart: hva betyr det når en fyr kaller deg bare for å chatte

Det skjer ofte at menn og kvinner snakke i telefonen i timevis, men i de fleste tilfeller er de venner i lang tid. Men hvis du har møtt noen bare nylig, og han har aldri bedt deg ut, men kaller deg bare for å prate, kan dette være på grunn av flere forskjellige grunner. Les videre for å finne ut hvorfor.

Gutta forklart: hva betyr det når en fyr kaller deg bare for å chatte

Han er sjenert

En av de mest åpenbare grunner til at en fyr kaller deg bare for å chatte kan være at han liker deg, men han er for sjenert til å gjøre det neste trinnet. Sjenanse hindrer folk fra å ta initiativ til å utvikle et forhold, og dette ofte fører til misforståelser.

Dersom du virkelig liker denne fyren, så bør du gjøre det første trekket. Bare ikke være for direkte og velge dine ord med omhu. Du ønsker ikke å sette ham i en pinlig situasjon og gjøre ham føle seg enda mer sky enn han allerede er. I stedet for direkte å spørre ham ut, kan du kanskje si at du trenger litt frisk luft og at du har veldig lyst til å gå ut en tur. Hvorfor ikke fortsette å chatte utenfor? Dette kan godt være en god tilnærming.

Han er håpløst ubesluttsom

Dessverre er det mange gutter som alltid er i tvil og usikker på hva du skal gjøre. De er ikke i stand til å ta avgjørelser, og de er alltid nølende, ubesluttsom og over forsiktige. "Må jeg virkelig liker henne?" "Er det en god ting å be henne ut?" "Kanskje jeg bør reflektere godt på dette." "Hva om hun ikke er den rette?" "Kanskje jeg skal bare prate med henne på telefonen til å forstå bedre? "

Han er ikke over eksen ennå

Han liker deg, men han har ikke fått over sin ex kjæreste ennå. Vel, det er ikke mye å si her. Du kan enten gi ham en sjanse og vente, eller gi opp. Det avhenger av hvor mye du liker ham og på hvordan han nylig har slått opp med eksen. Hvis det har skjedd for lenge siden, deretter dumpe ham. Du kan ikke vente for alltid. Hvis de har delt bare nylig, kan du velge å gi ham litt tid før han helt kommer over henne.

Han liker deg, men han passerer gjennom svært opptatt eller vanskelige tider

Du kan enkelt oppdage dette. Bare spør ham mer om livet hans. Kanskje har han nettopp mistet jobben og han er pengelens. Kanskje han har nettopp startet en ny jobb som krever mye hardt arbeid og engasjement, og han egentlig ikke har tid til å slappe av. Kanskje han har en vanskelig livssituasjon som en familie ulykke at han ikke ønsker å snakke om. Utforske og bestemme hva de skal gjøre.

Han anser du en venn

Kanskje han trenger en venn eller en person å snakke med. Kanskje han finner deg interessant, intelligent og hyggelig. Han liker å snakke med deg og dele sine meninger med deg, og han synes du er en hyggelig person. Men han er bare venner med deg! Vel, holde ham som en venn.

Det du har det. Dette er ganske mye hva det betyr når en fyr kaller deg bare for å prate. Jeg håper du har funnet disse tipsene nyttig. Hvis ja, dele dem med andre.

Aktuelle artikler