Hva du ikke å gjøre etter et brudd opp

Uansett hvem som endte forholdet, bremse-ups er alltid tøft på begge sider. Eventyret er over, må du gå tilbake til den virkelige verden missy - Hvis du går videre er din prioritet, her er hva du ikke bør gjøre etter et brudd opp:

Hva du ikke å gjøre etter et brudd opp

En. Ikke kall ham hver gang du tenker på ham

Hvis bruddet sår er fortsatt friskt, sjansene er du vil tenke på ham hele tiden. Disse tankene kan ikke være hyggelig eller gjør noe bra, men du kan bare ikke noe for det. Når du går nedover memory lane, pass på å ikke tekst ham hver gang du treffer en kjent gjenstand. Hold følelsene dine for deg selv fordi, for å være ærlig, det er ingen vits i å vise tristhet når dere begge enige om at det er på tide å gå videre. Han er sikkert føler det samme, men det er irrelevant. Ringer ham hver 7 sekunder gjør at du ser desperat, som du kan like godt være på dette punktet, men går ned den veien er det motsatte av målet ditt - for å gå videre med livet ditt og glemme alt om denne skuffelse.

2. Facebook meltdown

Dette er uakseptabelt, selv om du er en Justin Bieber fan. Jeg er sikker på at du kanskje tror at ingen vil koble den hjerteskjærende sangen til din ex kjæreste, men når du slår på tidslinjen i en ødeleggende mosaikk av triste sanger og sinte / skuffet statuser, det er over med verdighet. "Noen mennesker vil alltid være idioter!" eller "Alt skjer for en grunn" slags attester er langt under standard din, så hold deg unna sosiale nettverk når du er nede. I stedet tar den moralske høye veien og suge den i. I noen måneder, når du skal dating en annen fyr, vil du være takknemlig for at du ikke har offentlig vist din skuffelse.

3. Impulsive make-over

La håret alene! Det er ikke å klandre for bruddet så ikke klippe det, ikke farge det og generelt ikke gjøre noe du normalt ikke ville gjøre. Det er irreversible. Du vil bli veldig veldig lei meg hvis du ikke sette disse saks tilbake der du fant dem. Ikke endre øyenbryn form, er det ingenting galt med mote stil, trenger du ikke en navlen piercing. Ta det som en mann og endring ingenting. Nå gå og ta en cocktail i stedet.

4. Kan vi være venner?

Nei, du kan ikke være venner, i hvert fall ikke nå. Vurdere dette alternativet i seks måneder, når ting kjøle seg ned litt. Å se ham over en kopp kaffe er bare kommer til å gjøre ting verre så følelsen er sannsynligvis kommer til å overvelde deg, og så Gud vet hva som vil skje.

Spille det trygt. Stash at vennskap kortet dypt i ermet og vente på det rette øyeblikket, når du er dypt forelsket i noen andre, for å heve den. Sjansen er dere to kan virkelig være gode venner en dag, hvis forholdet hadde den kvaliteten, men for det å være ærlig og ikke føre til mer hjertesorg, vente en stund.

Å se ham på dette punktet vil bare ødelegge ditt hjerte igjen. I tillegg til disse enkle ikke-å-gjøre regler, vennligst prøv ikke å hoppe i armene til en totalt fremmed. I det minste ikke når såret er fersk. Ta deg tid til å helbrede og behandle hva som gikk galt slik at du aldri kan gjenta de samme feilene igjen. Du har blitt lekt, du har blitt brent, men det er alt en lekse lært.

Aktuelle artikler