Hva du skal gjøre hvis han er en dårlig kysser

Endelig du har møtt en fantastisk fyr, og det gikk bra - helt til han kysset deg. Ikke vær lei deg. Gi ham en ny sjanse. Her er hva du skal gjøre hvis han er en dårlig kysser.

Hva du skal gjøre hvis han er en dårlig kysser

Du tenker kanskje du har funnet den perfekte mannen, han er romantisk og omtenksom, sexy og stimulerende, du snakker i timevis, og han har den mest utrolige, perfekt munn du noensinne har sett på en mann... men vent!

Ingenting er satt i stein, minst av alt før du har opplevd kyss. Dette er ikke bare noe som tenåringer har å frykte, finnes det dårlig kysser i hver aldersgruppe, og ingenting vil noen gang forberede deg for din tid såkalte Mr. Perfekt muterer til en hund og begynner å slikke hele nedre halvdelen av ansiktet ditt. Det skjer. Det gjør virkelig. De fleste kvinner er leiesoldat. Et kyss som det er dato-kill. Men damene, jeg tror vi bør være mer tilgivende. Tro det eller ei, det finnes måter å temme en mann som er feil av ansiktet ditt for en iskrem, akkurat som det finnes måter å få fyren til å ta på deg slik du liker å bli berørt, og erte deg slik du liker å bli ertet...

Hvorfor bry seg med en dårlig kysser?

Jeg sier ikke at du må sette opp med en hicci på haken, visste Charlotte hvor grensen går med det forferdelige scenario. Det kan være grunner imidlertid på hvorfor den nye mannen er kyssing med en så funky stil. Det kan være at ingen jente noen gang har hatt baller til å fortelle ham at han er en dårlig kysser!

Hvis dette er tilfelle, så kan du være den jenta som gjør ham og den neste jenta en stor feit favør, ganske enkelt ved å bringe sin oppmerksomhet til det faktum at kvinner ikke liker å bli siklet over, fordi det er ikke sexy.

Jeg en gang tok en fyr hjem etter en date, han var veldig søt og jeg hadde drømt om ham i evigheter. Vi satt på kanten av sengen min og jeg ble lapping opp som pinefull påvente av hva som skulle skje videre. Han lente seg inn for et kyss og jeg lykkelig lukket øynene... men de snart knakk åpen når jeg innså at hans munn må være mye større enn jeg trodde fordi haken min var å få ganske jævla våt. Jeg trakk bort og diskret tørket ansiktet mitt før du prøver igjen, denne gangen forsøker å åpne min munn bredere for å stoppe ham fra å fukte haken min så mye... stor feil, må han ha trodd det var hans kø for å gå inn med tungen, og gutten gikk han inn! At fyren hadde en stor tunge. Jeg var så flau av all spyttet på ansiktet mitt at jeg måtte unnskylde meg for å gå på do. Jeg trengte et håndkle.

Jeg stirret på ansiktet mitt i speilet helt forbløffet, sikkert han kan se mengden av spytt han hadde avsatt på ansiktet mitt? Jeg følte at jeg hadde bare gitt ham en blow jobb med en heller rotete avslutning! Men dette var en fyr jeg hadde drømt om i evigheter, og jeg er litt sta. Jeg hadde ikke tenkt å si farvel til premien min etter uker med fantasier, uten litt innsats. Så vi avgjort ned for å se en film, og når neste kyss kom i for å drepe, jeg flirtatiously spilt litt vanskelig å få, la ham sikle meg i nakken for en bit, som jeg ikke kan si var alt som behagelig heller, men da han kom tilbake til ansiktet mitt jeg bare sa jeg ikke var vant til å bli kysset med så mye entusiasme!

Jeg foreslo jeg vise ham hva jeg liker. Han tok ikke anstøt. All good. (Jeg antar at jeg var i hemmelighet tenkte at jeg skulle nok gjerne hva hans munn og tunge kunne gjøre litt lenger sør hvis du får min drift... dessverre vårt forhold aldri fått så langt.)

En annen grunn til at en ny mann kan komme på en litt for sterk, er at han faktisk finner din kyssing teknikk litt passiv til hva han er vant til. Han kan være over-kompensere for å gi deg et hint. Ikke spør meg om de rare måter gutta prøver å kommunisere med kvinner... Jeg har ikke forsket på at en ennå! Det er lett å glemme at tidligere forhold og erfaringer kan forlaget på oss det vi tror er en god kyss fordi det er det vi har blitt vant til.

Kysse noen nye for første gang er spennende og skummelt fordi du egentlig ikke vet hva du kan forvente. Ofte våre forventninger bygges opp i en slik grad at fyren ikke en sjanse! Og husk, kan nerver også påvirke hvordan et kyss spiller ut. En første kyss kan bare bli bedre, sikkert?

5 ting du kan gjøre hvis han er en dårlig kysser

  1. Kanskje den verste dårlige kyss erfaring er når en fyr har dårlig ånde. Han kan ikke ha en medisinsk tilstand som forårsaker dårlig ånde, kan det bare være litt garlicky etter indisk måltid dere begge bare hadde, i så fall, er din egen puste sannsynligvis ikke så søt heller! Bare holde mints og tannkjøtt på deg, og når du har en, tilby ham en også.
  2. Noen ganger gutta ikke gå for tyggegummi, så hold et utvalg av Mints og søtsaker. Noen ganger kan du skjule aroma kommer fra hans munn etter mette din egen munn med noe fruktig. Et lite triks jeg lyst til å prøve er å ha en seig søtt i munnen min når han går å kysse meg, og bruke det som en sexy slags tug-of-war game... bare sørg for at han får det meste av søtt i hans munn ved slutten av spillet! Sleipe, men svært effektive, og han ønsker å gjøre det igjen neste gang, faktisk vil han sannsynligvis allerede ha søtt i hans munn først.
  3. Det er ingenting verre enn tørr snurpet leppene, men det er lett fast ved lett kjøre tungen over sine lepper og overtale dem åpne med din egen. Når en fyr selv gjorde dette mot meg! Jeg visste at mine lepper var tørr og jeg hadde ikke ventet at han skulle kysse meg på det tidspunktet, så når han slikket leppene mine for å fukte dem jeg kjente teknikken umiddelbart, og jeg hadde ikke noe imot, så vil heller ikke fyren! Faktisk, jeg slags verdsatt bevegelsen.
  4. Hvis du finner ut at du har "tenner kranglet 'problem, problemet er at han er bare en er litt for ivrig, eller kraftfulle. Du må ta kontroll! Han trenger å vite at du eier dette kysset, ikke ham, og du kommer til å gjøre det på den måten du liker det. Du vil finne at så snart en fyr klokker på din dominatrix energi, hans underdanig rolle vil tone ham rett ned og han vil være kitt i hendene. Hvordan gjør du det? Veldig enkelt, bruke hendene, presse hodet bakover, ser ham direkte i øynene, kysse ham med leppene og mener det, og dra tilbake, men holde hodet der du ønsker det. Se ham i øynene igjen, smiler en ond lite glis. Du kan selv blunke hvis du vil. Ikke vær redd for å ta kontroll over et kyss med hendene. Presse ham tilbake mot en vegg, holde hodet der du vil at den skal bli, vil han tro at det er varmt, han sannsynligvis ikke engang skjønner hvorfor du gjør det. Hvis han har håret ikke vær redd for å ta tak i det, trenger du ikke å være tøffe, bare påståelig nok for ham å vite at du er dominerende, og du ringer sjefen.
  5. Tror ikke du bare hater det når du kysser en fyr og hendene gå rett for dine bryster? Eller verre... i mellom bena! Et kyss betyr ikke alltid at du vil ha sex. Jeg pleide å gå ut med en fyr som mente at hver kyss føre til sex. Det var akkurat det han alltid hadde opplevd. For ham kysser var lidenskapelig, ga de ham en hard-on og så gikk han hele veien. Jeg måtte forklare ham at bare fordi hans kjønnsorganer var klar, gjorde det ikke at mine var... du kan ikke jag disse tingene elsker! Og hvorfor ville du vil? Hvis du ikke kan snakke med mannen din om det, komme inn i vanen med å holde kyssing økter kort og konsis. Kysse offentlig er god praksis for en fyr også, kan hendene ikke gå til din glede soner hvis du har et publikum. Hvis de gjør det, så du har all rett til å ha et ord med ham!

Del dine "dårlig kyss opplevelser" og løsninger i kommentarfeltet nedenfor!

Aktuelle artikler