Hva du skal ha for første date

Til slutt, den første date! Men hva du skal ha? Her er noen tips for å gjøre deg vakker.

Hva du skal ha for første date

At søt fyr fra gym din bare spurte deg for en dato. Selvfølgelig, du sa ja. Og nå er det fredag ​​kveld, skal han plukke deg opp i to timer. Du sitter på gulvet foran skapet iført bare en stor spørsmålstegn på pannen din.

La oss hjelpe deg litt, gi deg noen hint. Resten er opp til fantasien din.

Ikke over kjolen

Ok jente. Gå bort fra din fancy kjoler! Gå bort fra noe som sier "spesiell anledning." Du blir invitert til en dato ikke er en spesiell anledning, er det ikke? Selv om det er, trenger du ikke vil at han skal tenke slik. Den beste ideen for en første date er jeans. de som passer deg best, selvfølgelig. Yves Saint Laurent en gang sa: "Jeg skulle ønske jeg fant blå jeans. De har uttrykk, beskjedenhet, sex appeal, enkelhet -. Alt jeg håpe på i klærne mine "

Når du velger fargen du jeans, jo mørkere jo bedre. Marine og svart er gode plukker. Mørkere farger synes classier og gjøre deg virke slankere.

Ikke se lett

Ikke ha for mye sminke, ikke gjør det ser ut som du putter i en stor arbeidsinnsats. I stedet for å bruke tonnevis av sminke eller viser av kløften din, gjør noe mer subtil - gjør ditt hår og negler.

Bruk en hæl - hæler vil gjøre at du ser høyere og mer sexy. Monroe sa at hun ikke vet hvem som oppfant hæler, men hvem det var, vi alle skylder ham mye. Jenta hadde rett. Fortsatt ikke ha stripper hæler som Victoria Beckham. Du er ikke en Spice Girl, uansett hvor mye du brukte til å lytte til dem.

Mens omkledning, lytte til inspirerende musikk - for datoer, anbefaler vi Nancy Sinatras "Sugar Town» eller David Bowies musikk vil presse din kreativitet Likevel, når vi sier "kreativitet" ønsker vi at du skal huske å ha den hvite "Fashion".. silke bluse som går bra med at pearl ring, ikke "kreativitet" i Nicky Minaj måte.

Gi deg selv en død linje

Fortell at du vil bli gjort på 40 minutter. Og respekterer ditt tidsfirst! Det vil eliminere muligheten for prøver for hardt. Prøver for hardt er OK på jobb, men ikke OK når du arbeider med menn.

Bruk subtil sminke

Menn ikke liker for mye sminke. Thay ønsker å vite hvordan det ansiktet vil se etter han våkner opp ved siden av deg. Også, iført altfor mye sminke show du ikke er veldig trygg. Bare gjør din daglige rutine - foundation, blush, mascara og kanskje litt lys leppestift. Hvis du har tenkt å kysse, unngå lipgloss. Det er den verste fienden av kyssing. Bruk lys, ikke - iført-make-up slags make-up.

Ikke glem din favoritt fragnance

Men egentlig svare på en fin duft. Unngå tunge parfymer eller å sette for mye på. Tenk vanilje, frukt og andre enkle notater. Min personlige pick er "Infusion d'iris" av Prada.

Nå som du er fornøyd med måten du ser, har noen te og lytte til avslappende musikk, kanskje "Moon River" fra Breakfast at Tiffanys. Ha litt godteri, og ikke glem å pusse tennene.

Være fornøyd med hvem du er, åpne døren og si "takk" for blomstene jeg håper han kjøpte deg.

Ha en flott tid og lurer på hva du skal ha for den andre datoen. Fleiper.

Aktuelle artikler