Hva gjør du når sjekken kommer

Gå på en date, og bekymret for at pinlige øyeblikk når sjekken kommer? Bør du dele den, tilby å betale eller ikke - vil han ha noen skjulte forventninger? Finn ut hva som er den smarteste tingen å gjøre når sjekken kommer.

Hva gjør du når sjekken kommer

Frigjøring og feminisme ble bundet til å skje, men når de gjorde de dro så mange sløyfer bak og linjer som skal ulikt tolket til alle. Så, ja, du jobber. Du betaler dine egne gass regninger. Du kan se etter deg, og du trenger ikke la noen fortelle deg hva, når og hvordan du gjør det - enn si din mann.

Men likevel, det er en tynn linje som skiller "the independent woman" og "selvforsynt tispe."

Også er det en enda tynnere tråd som deler "damen" og "gullgraver."

Før feminisme, var det helt klart et rot - men nå er det bare gjørmete vannet. Ja, du vil jobbe, men han vil amme babyen når den kommer? Ja, stemme deg, men blir ren han huset?

Første gang du vil legge merke til dette er på første date. Når sjekken kommer, vil noen menn bli fornærmet hvis du tilbyr å betale. Andre vil bare vise deg hvor stor er din andel. Noen vil til og med gå til herretoalettet og forlater deg med regningen.

Så hva gjør du når sjekken kommer? Her er våre råd.

Tilby å betale

Når sjekken kommer, ikke stirre i taket. Du er hans date, ikke en eskorte. Nå skal vi være hyklersk - fordi du bør forvente seg å betale. Ikke alle ganger, men på første date - definitivt. Det er en så liten gest, fordi det er ikke en stor sum penger - men viser at han hadde en hyggelig tid. Dessuten vil du høre hans tanker om penger - når han blir fornærmet, vet du aldri å gjøre det igjen. Hvis han sier "Kanskje en annen gang", du har funnet en gentleman. Hvis han forlater deg med regningen, betale og aldri ringe ham tilbake.

Vurdere hans sosiale status

Noen menn er for stolt til å innrømme at de ikke gjør det veldig bra i det siste. Du er den som må være dommer over det. Hvis han er lite penger, ikke bestille laks og champagne og forventer at han skal plukke opp regningen i den dyreste restauranten i byen. Gi ham en sjanse til å vise deg at han er en gentleman. Money talk er alltid vanskelig, så unngå det på de første datoer - og plukke opp sitt syn på det mellom linjene.

På andre datoer

I et samfunn der både menn og kvinner har lignende betaler, er det ganske urimelig å la ham betale hver gang. La ham betale for drikke, men kjøpe billetter til filmene, og vice versa. Hvis fyren er fra en virkelig tradisjonelle miljø og fortsatt insisterer på å betale, la ham - men plukke billigere steder for datoer og kjøpe ham noen tegn på hengivenhet gang på en stund - du ønsker ikke å se billig.

Det er ikke 50-tallet, og du kan egentlig ikke forvente seg å betale hele tiden - med mindre du ønsker å bake brownies og ta vare på barna hele tiden, og deretter vente på mannen din til å komme hjem fra jobb. Hvis du ønsker å være en husmor, er det OK - la ham betale. Men hvis det ikke er tilfelle, kan du dele dine utgifter. Være en dame - og en dame ser etter seg selv.

Aktuelle artikler