Hvor å møte mr. høyre

Ok damer, la oss få en ting rett her - Det er ikke noe slikt som det rette stedet å møte Mr. Right. Jeg vet det er ikke det du ønsket å høre, men det er sannheten - å møte den rette mannen for deg er noe som går på innsiden av deg - det er en selv-utforskning prosess, ikke noen butikk på hjørnet eller en bokhandel - det er en bestemt tilstand av kroppen og tankene der du trenger det, før noe annet, begynner å føle klar til å møte MISTER HØYRE. Når du gjør det, og vi er her for å hjelpe, det kan og vil skje i utgangspunktet hvor som helst.

Hvor å møte mr. høyre

En. Evaluer deg selv

Det er riktig. Vi er ikke her for å sugarcoat det - Før møte Mr. Right du må strebe etter å bli en best mulig versjon av deg selv! Det betyr at du må jobbe hardt med å endre dine negative karaktertrekk - hvis du er lat og uorganisert, trekke opp med en ambisiøs arbeidsnarkoman er ikke skal slå deg til ett - O contraire! Hvis du alltid ønsket å bli en kunst klasse eller ta så lang ferie i et eksotisk land, gjør det! Utdanne deg selv - les romaner i stedet for sladder, se interessante dokumentarer eller vitenskap kanal i stedet for reality-show som lærer oss noe, men hvordan det lønner seg å være uvitende og selvopptatte. Dette er viktig - DU er en magnet og tiltrekker Mr. Right er bare mulig hvis du blir Mrs. Right for deg selv!

2. Aksepter din fysiske utseende

Og igjen - Aksepter din fysiske utseende! Ingen ønsker å date en usikker person, det er slitsomt. Hvis du ikke elsker kroppen din slik den er, og la meg bare minne deg på det er i din viljestyrke til å endre hva du ikke finner attraktive - hvordan kan du forvente en annen person til å oppfylle dette gapet? Det er umulige. Snarere enn å leve opp til noen toppmodellen stereotypi, akseptere alle feilene og innse at sex appeal ikke kommer fra skyhøye ben eller porselen ferdigstillelse - Det handler om hvor trygg du er om dine små ujevnheter og hvor godt du manipulere dem.

3. Du datert en gjeng med idioter og fikk ditt hjerte knust

Hva så? Er det kommer til å stoppe deg fra å finne ekte lykke med Mr. Right? Håper ikke det. Selvmedlidenhet er dødelig gift, og du må heve deg over det! Vinner noen, mister noen, og vet du hva? Sånn er livet. Lær å tilgi deg selv eller du er dømt til å gjenta tidligere feil. Motivere deg selv med ideer som "Mike var helt verdiløs rundt i huset, perfekte mannen for meg vil vite hvordan du endrer lyspære og rydde etter seg selv." - På den måten du projiserer det rette bildet for å tiltrekke Mr. Right. Utvikle et positivt syn på tidligere feil, er det all skatt i gjennom erfaring.

4. Del dine fantasier om mr. Høyre med de du elsker

Som kjenner deg bedre enn dine venner og familie? Fortell dem hvordan du føler deg, fortell dem hva du vil. De kan ikke være i stand til å matche-make deg med ham, men vil definitivt omgir deg med sårt tiltrengt positiv forsterkning. Ikke bli overrasket hvis deres ideelle bilde av Mr. Right for deg er ikke noe du forventet, lytte og absorbere. Det vil hjelpe.

5. Åpne deg til ulike former for å møte nye mennesker

Internett. Matchmaker tjenester. Klubber du vanligvis ikke gå inn. Ta en ny hobby. Bli med i en gruppe mennesker med samme interesser. Henge med vennene dine mer. Gå hunden i parker og stier du aldri har vært før. Tenk blind dates. Reise et sted eksotisk. Ta bussen. Gå mer. Gjør ting du ikke ville forvente fra deg selv.

For å summere det opp, - gjøre det samme og forventer et annet resultat ikke skal få deg selv nær Mr. Right. Det handler om konstant arbeid på å bli din egen Mrs. Right før de forventer å møte mannen i drømmene dine - du må fortjene det! Endre vaner, akseptere kroppen din - ikke din karakter feil, åpne ditt hjerte og sinn for nye erfaringer og møte MR HØYRE ER rett rundt hjørnet. Lykke til!

Aktuelle artikler