Hvordan å forføre en mann uten ham selv å vite det

Noen kaller det sexappeal, andre kaller det kunsten å forføre. Gjennom historien og mange ulike kulturer, ble muligheten til å lykkes forføre høyt verdsatt.

Hvordan å forføre en mann uten ham selv å vite det

Noen kvinner, som den egyptiske dronningen Cleopatra selv påvirket kursene av hele imperier med lokke de hadde på menn. Men, forførelse, som mange andre eksempler i menneskelig samhandling, fungerer best når kvinnen ikke innser selv hun gjør noe utenom det vanlige.

Faktisk ikke forføre noen på denne måten ikke krever at du gjøre mye. Fra min erfaring og praksis, menn svare på beste måte når de gjenkjenner i en kvinne en enkel, men kraftig blanding.

Denne kombinasjonen vil gi deg mulighet til å forføre en mann uten at han visste det.

Spontanitet vil få deg merke

Spontanitet er hovedingrediensen i denne blandingen. Hvis du måtte velge mellom å tilbringe tid med en person som synes spontan til deg, eller en person som virker anspent og at over analyser alt, ville du ikke tenke to ganger. Det åpenbare valget er spontan, uansett situasjon du finner dere i. Selv om du er i et forretningsmiljø, vil du likevel bevege seg mot folk som ser avslappet og naturlig.

Det samme gjelder i forførelsen. Hvis du planlegger alt ut på forhånd, forhåndsbestemme de tingene du sier og måten du vil handle, det er en null sjanse for å virke spontan, selv om du er virkelig god til det.

Seduction er ikke og bør ikke være å handle, med deg som hovedpersonen og mannen du er interessert i som publikum. Målet ditt er å få noen interessert i å møte deg, prikke hans fantasi, men ikke ved å gjøre det direkte.

Bare en spontan person kan trekke dette av.

Ingen er likt av alle

Nå, etter å ha dette i bakhodet, må du akseptere at ikke alle mennesker på planeten finner deg attraktiv. Dette er ikke bestemmes bare av måten du ser - tro meg, mange menn tror ikke at supermodeller og filmstjerner er de flotteste kvinnene i verden.

Menn kan snu når du går nedover gaten bare for å få en titt på din perfekte figuren eller vakkert ansikt, men likevel kan det være at en fyr i bygningen som du ville virkelig liker å møte, men som av en eller annen ukjent grunn, ikke engang merke til deg i heisen.

Du bør ikke fokusere på den fyren. Han har sine grunner, og du trenger ikke å undersøke dem, eller prøve å komme på radaren sin. Avgjørende rolle i denne typen forførelsen er å være klar over de menn som ikke selv litt interessert, og å gå videre. Tvinge deg selv til noen som er helt klart ikke inn i deg får du ingen vei, og samtidig også den dreper spontanitet i utseendet ditt.

Velger å ha det gøy

I stedet fokusere på å ha det gøy. Tross alt har forførelse å være moro for alle involverte, selv om mannen ikke skjønner han blir forført.

Gå ut, snakke, flørte, flytte rundt, og møte nye mennesker. Ikke vær redd for å eksperimentere med sosiale nettverk og bruke teknologien til din fordel.

Ikke prøv å være noe du ikke er, og ikke overdrive din seksualitet. Hvis du handle naturlig, vil det flyte på egen hånd. Det beste med å forføre en mann uten ham selv å vite det er overraskende faktor involvert i den.

Ved å være spontan, mindfully naturlig og utadvendt, vil du fange oppmerksomheten til mange menn, men du vil ikke vite hvem som er nøyaktig før de kommer til deg. I dette punktet, vil de bli hekta - de vil ikke være i stand til å sette fingeren på det, men for noen grunn, vil de føle virkelig tiltrukket av deg.

Du må bare bestemme om du ønsker å dra dem inn, eller klippe dem løs.

I alle fall vil din forførelse være vellykket, og det kreves bare et snev av spontanitet og selv-aksept.

Aktuelle artikler