Hvordan å forføre en Væren mann

Lær hva som kjennetegner en Væren mann er og bruke dem til din fordel! Her er hvordan du forføre den modige Væren!

Hvordan å forføre en Væren mann

Du er i horoskop og astrologi? Vel da er dette en for deg! Hvis fyren du har fått øynene på er en Væren han trolig kommer til å dele visse egenskaper som dyrekretsen. Det ville ikke skade å prøve og nærme seg i henhold til hva som står om ham.

Her er litt generell info om væren som kan gi deg en idé om hva de handler om:

  • deres herskende planet er Mars
  • sitt rette element er ild
  • grunnleggende egenskap: jeg er!
  • styrker: modig, eventyrlysten, energisk, selvsikker
  • svakheter: utålmodig, selvsentrerte, impulsive, kort lunte

Væren, som det første tegn på Zodiac representerer fødsel og regnes for å være et spedbarn. Vel, akkurat som et spedbarn er han klar over sine egne behov bare. Dette betyr ikke at han er egoistisk - ikke i det minste. Det betyr rett og slett at han er kjent for å være helt uvitende om det faktum at hans behov og oppfylle dem, kan være årsaken til noen ulempe for andre.

Det er derfor du må vite at når du får inn det med en Væren, vil du se irritabel, hensynsløs og som er vanskelig å håndtere siden av ham når hans behov ikke er oppfylt.

Måten å forføre denne fyren er å skjemme ham litt.

Forstå at hans handlinger ikke kommer fra egoisme hans, men ut av det faktum at han er denne lille astrologiske baby som må tas vare på først og fremst.

På den annen side vil du se at en Væren er faktisk veldig medfølende og alltid prøver å muntre alle rundt ham opp - det er bare slags fyr han er. Han setter på et show, selvfølgelig vil det si at han er å være i sentrum av oppmerksomheten som er en ekstra bonus, men det er også for alles underholdning.

Han liker å være årsaken bak den gode stemningen og smiler, særlig når han er forelsket - da han er ekstremt dedikert til jenta i hans drømmer. Så, er dette definitivt fyr å kjempe for, belønningen vil definitivt være stor.

Veien til sitt hjerte, er åpenhet. En Væren ville være veldig inn i romantikk og være åpen med hva han vil og føler, så å være med noen som kommer til å holde tilbake, spille det varmt og kaldt, eller prøve og trekke noen triks er ikke engang et alternativ. Gjøre det, og han vil kjøle deg ned på kort tid.

Du ønsker å vise ham at du er så modig som ham når det gjelder å investere i et forhold, og vise ham at du er ikke den som skal frykte å bli skadet. Han er den type person som faktisk tror på tankene blåser kjærlighet og han er alltid på utkikk etter den perfekte jenta slik at du ikke vil at han skal se at du blir engstelig eller ubesluttsom på hva du vil.

Nå, jeg sier ikke at du bør sette deg selv på plate å bli satt foran ham. Jeg er faktisk ikke noe som tyder på å gjøre noe sånt i det hele tatt! Faktisk vil han elsker en utfordring for faktisk å måtte jobbe for det, så gjør det virke som om du ikke slått med ham rett av flaggermus kan være lurt. Men gjøre det subtilt, være veldig veldig smart om det - du vil komme ut som sterk, kontroll og klar til å ta på en som ham på alle måter, ikke på den annen side du ønsker å gå av som noen som er barnslig og liker å trekke folks kjedene.

Til Væren mann beskjedenhet og ydmykhet egentlig ikke bety mye, hans gigantiske personlighet kan ikke være bundet ned, og det kan heller han, men spiller kortene dine riktig, lære å stå sterkt, gjør det rett ved siden av ham og holde opp, og du vil bli overøst med kjærlighet og romantikk!

Aktuelle artikler