Hvordan du slår en venn inn i en kjæreste

Om han er gutten ved siden av, den søte co-worker eller fyren du har kjent evig, gjenstår det faktum at du leter etter en liten sak mer fra ham. Kanskje litt mindre vennlig samtale og litt mer kjæreste handling? Hvis ja, da er du på rett sted.

Hvordan du slår en venn inn i en kjæreste

I dette øyeblikk, er en av 10 kvinner i alderen mellom 15 og 35 går rundt med et forelsket i en venn. Ok, jeg har gjort den statistikken opp. Men det høres realistisk ut, ikke sant?

Fordi tross alt, har vi alle falt for en venn på enkelte punkt i våre liv. Og hvorfor skulle ikke vi? Våre venner er folk som vet mest om oss, våre gode poeng, våre gode poeng og vår "eh, la oss ikke snakke om at" poeng også. De vet alt om oss, og fremdeles liker oss. Det er ganske utrolig.

Men hva skjer når du ønsker å slå film tid inn skimte tid? Hva om du ikke vil ha en venn med deg lenger - du vil ha en kjæreste?

Vel, da mine vakre damer, du leste videre.

Trinn 1. Måle hans interesse

Ok, så jeg vet vi liksom lovet deg at du kunne vinke en tryllestav og din fantastiske venn vil automatisk forvandle seg til en elskede kjæreste. Men, vel, løy vi. Bare litt. Fordi faktum er at du ikke alltid kan få det du ønsker. Tror du meg ikke? La oss mimre:

Det ponni du ønsket meg til jul fem år på rad? Aldri skjedd.

Den gode karakteren du trodde du fortjent etter en matteprøve du ikke engang studere for? Mislyktes.

Den perfekte bursdagsfest du hadde planlagt å scrapbook inn dine "beste minnene noensinne '? Du anser det å være den verste dagen i livet ditt.

Ting skjer. Livet kommer i veien for våre ønsker. Så hvis vi håndtere det opp foran, vil det være mindre skuffelse i det lange løp.

Ok, nå som min spiel er over og vi er på samme side, la oss se på din fremtidige kjæreste. Med alt dette i bakhodet, må du finne ut om han føler det samme kjærlighet vibe.

Fordi akkurat som du var ikke så opptatt av å ha et forhold med fyren som tjenestegjorde du frites hver ettermiddag på McDonalds (men som var uber interessert i å utforske noen leppe handling med deg), kan din venn / fremtidig kjæreste ikke føler behovet for en sommer romanse med deg heller.

For å finne ut om han er i deg, du trenger bare å ta hensyn til hans oppførsel og kryss av for "Interest Sjekkliste '.

  • Kontrollerer han ut dine eiendeler ut når han tror du ikke ser?
  • Finner han unnskyldninger for å ta på deg?
  • Har han noen gang dumpet sine venner til å tilbringe tid med deg?
  • Har han forbeholder dato natt ganger (fredag ​​kveld, lørdag kveld) for deg?
  • Virker han sjalu når du flørte når andre gutter?
  • Tror han dine ex-kjærester var ikke verdig deg?
  • Kaller han og teksten du mye?

Hvordan gikk du? Målet her er å få den maksimale mengden av ja-svar. De mer positive svar du får, jo mer sannsynlig er det at han er interessert i deg. Og når du vet svaret, så kan du begynne å planlegge din strategi.

Trinn 2. Være forberedt på å gå bort

Jeg skal være ærlig. Du sannsynligvis kommer til å like trinn to like mye som du likte ideen om mannen din ikke er i deg. Men det er bedre å få alle de dårlige ting ut av veien tidlig, ikke sant?

Smile. Det er ikke alle dårlig.

Men før vi begynner veving stoffet av ditt eventyr romantikk, må du ta noen tøffe beslutninger. Akkurat som du ikke alltid kan få det du ønsker, ting ikke alltid går slik du ønsker heller.

Som er grunnen til at når du kick-starte din venn i Boyfriend Transformation kampanje, må du spørre deg selv om du er villig til å gå bort hvis alt går pære formet.

Fordi det kan. Nå er vi ikke sier det vil. Men det kunne. Slå en venn til en kjæreste er ikke så enkelt som å utveksle noen kysser. Det er en hel re-klassifisering av forholdet. Og av og til initiering av denne re-klassifiseringen svikter, eller til og svikter underveis.

Så hvis du virkelig ønsker å gjøre ditt beste bud kjæresten din, må du være forberedt på å gå bort hvis alt går galt. Du kan miste vennskapet du har i et forsøk på å få romantikk du alltid har ønsket.

Er du forberedt på at risikoen?

Trinn 3. Burst vennen sone boble

Nå som alle Debbie Downer har forlatt bygningen (sorry for det, men det er som å ha liten skrift i konkurranser - det må skje) kan vi begynne å plotte vei til romantisk suksess.

Få din fineste pin ut damene, fordi vi er i ferd med burst pokker ut av at vennen sone boble.

Den beste måten å gjøre dette på er å endre sin oppfatning av deg. Frem til nå har du vært den jenta som han hang ut med, spilte videospill med og gikk til kjøpesenter med. Vel, beklager Mr. Friendster, men som ikke kommer til å skje lenger.

Fra nå av, du kommer til å bli litt, hvordan skal vi si, utilgjengelig, for din fremtidige kjæreste.

Oh, så han vil at du skal komme over for popcorn og en film? Oops, glemte du at det er en jenter natt.

Han inviterer deg til en fotballkamp? Beklager, men du har planer.

Han vil at du skal hjelpe ham med å plukke ut en ny skjorte? Synd. Du må vaske håret.

Fordi så mye som han ønsker at du skal være tilgjengelig for ham 24/7, hvis du ønsker å sprenge vennen sone boble så du kan ikke alltid være tilgjengelig for ham. Nå det betyr ikke at du ikke kan se ham igjen, etter alt han trenger å legge merke til hvor fantastisk du er. Men det betyr å kutte ned tiden du tilbringer sammen.

Spare et øyeblikk for din knust hjerte, og deretter kvele på noen krigsmaling. Dette er ikke barnehage, damer. Det er krig.

Trinn 4. Ice, ice, baby

Deretter er det på tide å kaste litt is mellom den avstanden du har utviklet. Ikke sikker på hva jeg mener? Vel vurdere hvordan du handler rundt Friendster.

Sannsynlig, er du ett av følgende: a gusher, en flutterer, en grinner eller en giggler.

Jeg beklager, men det er sannheten. Selv om du vanligvis ikke sprute, flagre øyevippene, glise manisk eller fnise så mye du utvikle gropene, har du sannsynligvis gjøre en, om ikke alle, av de ovennevnte rundt mannen din.

Og mens dette er sikker som pokker smigrende for egoet hans, hvis du ønsker å få ham til å tenke på deg som potensiell kjæreste materialet så må du ta tilbake en viss kontroll.

Jada, det betyr at fossende, flagrende, flirer og kniser mindre. Men det betyr også å være litt kul. Ikke minn ham hvor fantastisk, nydelig, smart, flink eller vittig han er. Vær rolig, samlet, vennlig, men ikke over toppen.

Før lang tid, vil han lurer på om han forestilte din tidligere oppførsel og skal se på måter å få den oppmerksomheten tilbake igjen.

Trinn 5. Ignite hans indre huleboer

Glem hårgelé som gjør at han ser ut som Edward fra Twilight, den sexy t-skjorte som fremhever hans veldige kroppen, eller til og med de kule converse joggesko han på seg.

Under alt dette gorgeousness, er din mann faktisk bare en kiste-juling, klubb-svingende, gryntende huleboer.

Nå mens du kanskje ikke er så ivrig på tanken på å være skamslått i hodet av kjæresten din-å-være, det faktum at han har en indre huleboer faktisk fungerer til din fordel. Det er hvis du kan dukke svingende klubber. Bare tuller, ingen har dem lenger.

Antennelse fremtid kjærester indre huleboer er avgjørende fordi tross alt av avstanden og iciness kan han få litt bekymret. Som er perfekt! Han bør være bekymret. Men nå ønsker vi å gå opp et hakk. Få ham egentlig tenker om deg.

Del A i dette trinnet er å kle seg litt mer utfordrende enn normalt. Velg din favoritt eiendel, og spille den opp. Hvis du har bein som Heidi Klum, slitasje noen korte shorts eller en mini skjørt. Hvis øvre halvdel setter Kim Kardashian til skamme, så flaunt det baby.

Som vanlig er det en balanse. Vi vil ikke at du ser ut som en hore. Men vi vil at han skal legge merke til din sjarm. Jo mer han tenker om det faktum at du er en jente med girly biter (heller enn bare sin coke-swillin 'kompis) jo bedre.

Del B innebærer å få din flørte på. Hvis du henger ut i en gruppe ofte, flørte og møkk rundt med andre gutter i gruppen. Minn ham at selv om han ikke tror på deg som kjæreste materiale, det er andre gutter der ute som gjør det.

Alt går bra, vil din mann ikke ta denne nye atferden frivillig. Han vil være gretten, humørsyk og kanskje enda litt irritert med deg. I så fall perfekt. Du er på rett spor.

Det er når han smiler og sier "Det er flott at du setter deg der ute, jeg visste du ville finne noen! ' at du er i trøbbel.

Men hvis din perfekte mannen har slått inn helt humørsyk, deretter utmerket. Du kan steeple hendene sammen og latter som Mr. Burns. Utmerket, Smithers.

Trinn 6. Hva er ditt trekk?

Har du sett Crazy, Stupid, Love? Beste filmen noensinne, ikke sant? Og jeg snakker ikke bare om Ryan Gosling sikle-verdig abs. Beklager, Gos, jeg vet du ikke inn i hele sex Guds ting, men innse fakta: du er deilig.

Anywaaay, hvis du har sett filmen du husker kanskje scenen der Emma Stone står foran en skjorteløs Ryan Gosling og hun ber ham "Hva er ditt trekk? Hva hun prøver å finne ut av er hvordan han normalt forfører jenter etter at han får dem hjem. Hva er hans trekk.

Vel, mens du ikke er Ryan Gosling (mer er synd), du fortsatt trenger et trekk. Du har nådd slutten av vennen din til kjæresten reise, og det er på tide å forsegle avtalen. Pakk pakken. Levere varene.

Og den siste gnist for å tenne din lykkelig flammen er helt opp til deg.

Hvis du er trygg, jeg-ta-hva-jeg-vil type jente, hvorfor ikke være litt fremover? Grip ham og kysse livet ut av ham. Uansett, er noe bundet til å skje.

Hvis du er litt mindre påståelig, kan du snakke med ham om hvordan du føler deg. Fortell ham at du ønsker å ta ting til neste nivå.

Og hvilken type bevegelse du gjør, husk nå er definitivt på tide å gjøre det. Kaste forsiktighet vinden og utforske dine følelser for hverandre. Fordi du bare kan slå en venn til en kjæreste hvis du tar en bit av risiko.

Så, hva er ditt trekk?

Aktuelle artikler