Hvordan forføre en Fiskene mann

Lær hva som kjennetegner en Fiskene mann er og bruke dem til din fordel! Her er hvordan du forføre de intuitive Fiskene!

Hvordan forføre en Fiskene mann

Du er i horoskop og astrologi? Vel da er dette en for deg! Hvis fyren du har fått øynene på er en Fiskene han trolig kommer til å dele visse egenskaper som dyrekretsen. Det ville ikke skade å prøve og nærme seg i henhold til hva som står om ham.

Her er litt generell info om fiskene som kan gi deg en idé om hva de handler om:

  • deres herskende planet er Neptune
  • sitt rette element er vann
  • grunnleggende egenskap: Jeg tror!
  • styrker: ikke interessert i materielle ting, intuitiv, empatisk
  • svakheter: emosjonelle, følsom, har humørsvingninger, er lite fleksibel

Hvis en Piscean mannen har fanget oppmerksomheten din har du arbeidet ditt kutte ut for deg. Hva du må gjøre før noen form av forførende er kommet til en konklusjon - hvilken av de to mulige typer Fiskene er han? Er han en som er mer i innstilt med verden og virkeligheten av eksisterende, eller er han en som er blitt sittende fast i drømmeland hele hans hele livet?

Ser på det fra en astrologisk synspunkt og tatt i betraktning at Zodiac symbol for Fiskene er fisk - du kan si at de har to måter å svømme - enten mot tidevannet eller ikke.

Så, hvis han skjer for å være den sistnevnte typen - den som står i hans eget univers og bryr seg ikke mye om mulighet eller praktisk eller i utgangspunktet noe - det er åpenbart at kan utgjøre et problem for noen som prøver å erobre ham. Han må våkne opp og se for seg at det å være bortgjemt i sin egen lille verden ikke kommer til å gjøre mye for hans karriere eller kjærlighetsliv.

Når han er klar til å forlate kokongen som er hans drøm wonderland han vil være i stand til storhet!

Og at storhet vil vise - selv i kjærlighet! Jenta som får Piscean mannen vil være veldig, veldig glad! Han er aldri kort av følelser, han handler om romantikk og på toppen av det hele er han tålmodig og svært omsorgsfull.

Hva er nøkkelen til å få denne typen en fyr? Gi ham alt dette og mer. Du kan være sikker på at han vil sette pris på din oppmerksomhet uansett hvor intens eller upfront det er. Han er ikke typen til å være sjalu så spille spill rett og slett ikke vil ha noen effekt. Du vil faktisk nødt til å sette alt på bordet for denne.

Men om han har den sanne karakter av en Fiskene han kommer til å være bakoversveis av din ærlighet og rene følelser, som han er ekstremt emosjonell og romantisk også. At minst gjør avsløre dine følelser rett opp virke mindre skremmende, ikke sant?

En annen ting han vil mest sette pris på om en jente han velger er evnen til å alltid tro på ham og hans drømmer uansett hvor urealistisk at de kan høres. Ja, trenger han å snappe ut av det akkurat nok til å fungere, men du kan være sikker på at han vil fortsette å drømme. Og, kan du også være sikker på at så lenge du ikke ler av hans sprø drømmer og ønsker, men støtter ham og stole på ham, vil han bli ekstatiske om å ha deg som sin en spesiell jente!

Aktuelle artikler