Hvordan forføre en Jomfruen

Lær hva som kjennetegner en Virgo mann er, og bruke dem til din fordel! Her er hvordan du forføre pasienten Virgo!

Hvordan forføre en Jomfruen

Du er i horoskop og astrologi? Vel da er dette en for deg! Hvis fyren du har fått øynene på er en Jomfruen, er han sannsynligvis kommer til å dele visse egenskaper som dyrekretsen. Det ville ikke skade å prøve og nærme seg i henhold til hva som står om ham.

Her er litt generell info om Jomfruer som kan gi deg en idé om hva de handler om:

  • deres herskende planet er Merkur
  • sitt rette element er jord
  • grunnleggende egenskap: Jeg analyserer!
  • styrker: perfeksjonist, realistisk, oppriktig, pålitelig, praktisk, pasient
  • svakheter: kritisk, presser seg for mye, rastløs

Hvis du er på jakt etter en Virgo mann, er det første du trenger å vite at en grøtaktig, følelser pakket, utbrudd av hengivenhet IKKE kommer til å få deg hvor som helst når det kommer til denne fyren.

En Jomfruen er først og fremst veldig realistisk, og det er vanligvis svært vanskelig for dem å slappe av, og la seg rive med i en stor eventyr som du kanskje ønsker. Altfor sjenerøse viser av følelser, og bli dusjet i hengivenhet, er bare kommer til å skremme ham, og gjøre ham enda fjernere.

Jomfruer er perfeksjonister generelt, er så en Virgo mann kommer til å legge merke til alt! Han er kjent for å overanalysere ting når det kommer til hans utseende, hans utseende og alt annet - hvis han merker en liten tråd hengende av seg skjorta det kommer til å drive ham nøtter.

Mens han strever etter perfeksjon i alt han gjør, han også kommer til å ønske noen han ikke kan finne en feil i.

Han kommer til å gå for en jente som er super glatt, som åpenbart tar godt vare på seg selv, og han vil se på hver eneste detalj.

Saken om Jomfruer og romantikk som kan komme i veien for deg, er det faktum at de bare ikke synes å huske å være singel i det hele tatt - de rett og slett ikke jage jenter. Kombiner det med det faktum at du jager ham, og åpenlyst vise din hengivenhet, ikke kan gjøre mye hjelp, siden han er ikke så sentimental. Du ser hvor det ikke kan bli litt komplisert?

Men fortvil ikke. Det er ikke alle dårlig. Faktisk er det ikke dårlig i det hele tatt. Du skjønner, selv om han er ikke den som skal falle i kjærlighet ved første blikk, og kaste store romantiske gester på deg hele tiden, når du får hans hjerte, vil du bli belønnet med en partner som vil få deg til å føle deg elsket og verdsatt.

Han vil være oppriktig, pålitelig, tålmodig, kjærlig. Alle de tingene du kanskje tror er ikke i ham, fordi han ikke vise sine følelser, vil være så mye mer dyptgripende når han bestemmer seg for å danne et forhold med deg.

Hvordan komme seg dit? Spill det smart! Ja, han er typen til utseende og renslighet, og sånt, men til slutt, er det viktigste du trenger å ha for å forføre en Virgo mann, en god hjerne i hodet ditt! Han vil gå for noen som kan holde en samtale, som har en sans for humor for å matche hans, noen som har etikette, oppførsel, kroppsholdning.

Ikke bekymre deg - du vise ham at du er "ren" innsiden og ut, og du vil være i sitt hjerte på kort tid - og som jeg allerede har sagt, å være i sitt hjerte kommer til å bli fantastisk!

Aktuelle artikler