Hvordan forføre en Libra mann

Lær hva som kjennetegner en Libra mann er og bruke dem til din fordel! Her er hvordan du forføre velbalansert Libra!

Hvordan forføre en Libra mann

Du er i horoskop og astrologi? Vel da er dette en for deg! Hvis fyren du har fått øynene på er en Libra han trolig kommer til å dele visse egenskaper som dyrekretsen. Det ville ikke skade å prøve og nærme seg i henhold til hva som står om ham.

Her er litt generell info om libras som kan gi deg en idé om hva de handler om:

  • deres herskende planet er Venus
  • sitt rette element er luft
  • grunnleggende egenskap: Jeg balanse!
  • styrker: tålmodig, energisk, omgjengelig, hengiven, kjærlig, glad...
  • svakheter: utsatt for uforsiktighet og overbærenhet, emosjonelle, ubesluttsom, følsom...

Selvfølgelig falt du for en Libran, er det ikke benektes at han er akk så sjarmerende! Faktisk er han så glatt med hans ord at det er virkelig en no-brainer du er i denne fyren. Men ting om en Libra mann må du forstå rett av flaggermus er at han handler om deliberating! Du må være klar for dette fordi det vil avgjøre hvordan ting går mellom dere to. Det bestemmer hvor stort sett alt han går!

Du må være ganske åpen med denne fyren.

Og hvordan han tar opp og tynner og bestemmer er basert på fakta. Rene fakta! Du må være ganske åpen med denne fyren. Ikke bare med ord, men med dine handlinger også! Han er ikke en å prøve og finne ut hvorfor du er slik du er, eller hvorfor du sa det du sa. Han vil se på fakta, og du kan være sikker på at etter nøye deliberating han vil basere en mening om disse fakta.

Selvfølgelig, ikke forvent ham til å gjøre et utslett avgjørelse om noe (dette går for å avgjøre om han liker deg og ønsker å gi det et forsøk). Han er bare ikke den slags en fyr - som følger med å være en Libra.

Han må nøye vurdere alt og deretter bestemme seg. Dette gjelder for hook-ups, relasjoner og til og med bryte ups! Så det er ikke rart Libras er reelle Heartbreakers - det faktum at du må vente for ham å bestemme alt er nok til at du ser ting kan ikke gå lett! Det er ikke det at han liker å håne deg eller noe sånt, det er bare at han liker å sørge for at alt han gjør vil være hva som er best for dere begge!

Men når han har gjort opp sin mening om noe det betyr at han vil stå ved det 100%. Og du kan stole på ham med alt du har! Du skjønner, han kan være ubesluttsom, men når han er sikker på at det er ingen vei tilbake, eller slå det ned! Hans jenta vil være fornøyd, og han vil være grunnen. Den alltid rettferdige Libran vil definitivt gjøre for en flott kjæreste og selv mann. Alt du trenger å lære å gjøre er å stave alt ut for ham, fordi han er ikke til å tolke deg, og la ham få sin tid deliberating!

Hva er din erfaring med Libra menn?

Aktuelle artikler