Hvordan forføre en Scorpio mann

Lær hva som kjennetegner en Scorpio mann er og bruke dem til din fordel! Her er hvordan du forføre sta Scorpio!

Hvordan forføre en Scorpio mann

Du er i horoskop og astrologi? Vel da er dette en for deg! Hvis fyren du har fått øynene på en Scorpio han trolig kommer til å dele visse egenskaper som dyrekretsen. Det ville ikke skade å prøve og nærme seg i henhold til hva som står om ham.

Her er litt generell info om skorpioner som kan gi deg en idé om hva de handler om:

  • deres herskende planet er Pluto
  • sitt rette element er vann
  • grunnleggende egenskap: Jeg ønsker!
  • styrker: karismatisk, lojal, pålitelig, tålmodig, omsorgsfull, lidenskapelig...
  • svakheter: utsatt for sjalusi, sta, følsom, egoistiske...

Disse gutta rett og slett oser lidenskap.

Ikke rart du har en ting for en Scorpio mann! Disse gutta rett og slett oser lidenskap. Det er som, sikker, synes de komponert og roe det meste av tiden, men så snart du stirre inn i øynene du vil bli trukket inn! Og så - du er hekta! Det er bare umulig å holde seg kjølig etter at du har fått et glimt av brannen denne fyren beholdning innenfor. Du vil bli fascinert av den brennende og sprelsk persona som er gjemt under en fin tykk slør av mystikk, bare venter på å sprenge ut og ta over!

Forføre ham betyr å få under alle lagene og rett inn i kjernen av hans vesen - så er det lurt å være klar for hva du kan avdekke. Når han åpnet opp vil du finne at dette er en person som er i stand til enorm lidenskap! Og at lidenskapen er der, i alt han gjør - arbeid, kjærlighet, sjalusi... Hver eneste ting!

Ja, er en skorpion mann svært utsatt for sjalusi.

Han er eiendomspronomen i det ekstreme, så vil alle de små ertende spill gjør deg noe godt! Denne fyren rett og slett ikke vil stå for det! En jente som er klar til å handle løs og flørte over alt bare for å fange litt oppmerksomhet er ikke en for ham! Faktisk vil han se rett gjennom noen form for spillet du spiller, så ikke gå den ruten.

Den måten å forføre en Scorpio mann er å faktisk få ham til å forføre deg! Se på det på denne måten - dette er en mann som er veldig komfortabel i sin egen hud, gjør han ikke bryr seg om hva folk mener, han er ikke kjent med misunnelse og lignende følelser, og han er fremfor alt veldig stolt. Så - han kan ikke være det be!

Han vil ikke tillate deg å strippe ham for hans slør av mystikk, komme til ham og rett og slett blitt den som temmet ham. Han vil føle deg mye mer inn i det og mye mer behagelig om han er den som går etter deg! Så selv om du må lage den slags en følelse bare for å mate sitt ego - gjøre det.

Nå betyr ikke dette - spille hardt for å få, eller være uncatchable eller hva. Som jeg allerede har sagt dette ikke vil fungere. Det jeg foreslår er at du prøver og lokke ham med litt mystikk! Ikke legg det ut der på en gang! La ham undersøke deg litt og få interesserte seg selv!

Når han bestemte seg for du er den - så vil du bli overøst med slik kjærlighet og lidenskap du vil ikke vite hva som traff deg. Mind du, han er ikke i offentlig visning av følelser, så ikke la mangelen på dem gjøre deg bekymret. Vær glad når han er den perfekte mann for deg. Og setter pris på det! Du kan ikke verdsette ham vil definitivt vekke hodet, og du ikke ønsker det! Hvis du forblir jenta han mener du er det er ikke en person i verden som kan påvirke ham til å tro noe annet, og han vil være partner hver jente drømmer om!

Aktuelle artikler