Hvordan forføre en Steinbukken mann

Lær hva som kjennetegner en Steinbukken mann er og bruke dem til din fordel! Her er hvordan å forføre den sjenerte Steinbukken!

Hvordan forføre en Steinbukken mann

Du er i horoskop og astrologi? Vel da er dette en for deg! Hvis fyren du har fått øynene på er en Steinbukken han trolig kommer til å dele visse egenskaper som dyrekretsen. Det ville ikke skade å prøve og nærme seg i henhold til hva den sier om ham.

Her er litt generell info om capricorns som kan gi deg en idé om hva de handler om:

  • deres herskende planet er Saturn
  • sitt rette element er jord
  • grunnleggende egenskap: Jeg bruker!
  • styrker: hardtarbeidende, ansvarsfull, pålitelig, viljesterk, oppriktig
  • svakheter: introvert, kort lunte, foreldet, ikke kan godta myndighet

Mind du, det er ikke til å bli lett! Mest fordi en Steinbukken mann skal ha vegger opp. Han har en tendens til å gå gjennom livet bevoktet og ikke la noen komme for nær, så du er nødt til å være ganske vedvarende å endre det. Når jeg sier vedvarende jeg definitivt ikke bety pushy, som vi allerede har etablert - å bli tvunget inn i noe ikke sitte godt med Steinbukken mannen.

Hva du trenger å vite er at den rolige, realistiske nesten fjernt og kaldt eksteriør er i hovedsak bare emballasjen til hva som er inni, og det er en romantisk, sjarmerende softy som søker beundring like mye som neste mann. Det er viktig å alltid ha dette i tankene, fordi det kan virke som komplimenter og alle de flørtende små ting du gjør er egentlig å komme til ham i det hele tatt. Stol på meg han får det, han bare vet ikke helt hvordan jeg skal erkjenne det og reagere. Dette er grunnen til at han kan komme ut som innrømmet, når det faktisk er han bare sjenert.

Saken er at selv når du har ham som kjæresten din at han ikke vil bære sitt hjerte på ermet.

Han er bare en romantisk hjerte, men ikke alltid forvente seg å oppmuntre til offentlig visning av følelser, eller være en å gjøre noen stor romantisk gest som vil vise verden hvor mye han elsker deg. Det er bare ikke hans stil. Faktisk er det som han finner at disse charades bare bagatelliserer den kjærligheten du har, og det er best å holde det mellom dere to.

Så, siden det er bare ikke hans stil å være utad raus med følelser, selv i et forhold, er det forståelig at du vil ha en tøff tid på å prøve å komme til ham i første omgang. Nøkkelen er å holde på det. Vis ham at du bryr deg nok til å komme gjennom. Vis ham at du ser mer på ham enn det han viser!

Du kan imponere en Steinbukken med din oppførsel og klasse. Familien er veldig viktig for dem det i bakhodet har han alltid på utkikk etter en jente som vil sitte godt med sin familie, være en god kone, mor, ledsager. Jenta han forelsker seg i er spesiell, mild, kjærlig og omsorgsfull.

Med capricorns det bare blir bedre med tiden. Jo mer du investerer i forholdet jo rikere det blir. Til slutt, er det ikke slik at de beste tingene er ikke alltid åpenbar, men skjult og gjemt unna for de som er verdig å finne dem? Vel det er slik det er med en Steinbukken mann.

Aktuelle artikler