Hvordan fortelle om en fyr er en spiller

Kunsten å gjenkjenne en spiller er sammensatt, spesielt siden den bedre spilleren jo vanskeligere er det å få øye på ham og kalle ham ut på den. Er han være ekte eller spiller han deg? Her er noen tegn du må se opp for!

Hvordan fortelle om en fyr er en spiller

Så, er du bekymret for at du kanskje får spilt? Vel, la meg hjelpe deg å komme til bunns i dette og ryker den lille røyskatt før du får i for dypt.

Eller, forhåpentligvis, vil du oppdage at han ikke er en drittsekk og du blir paranoid uten grunn.

I disse dager som kan være sikker? Alle har en agenda, så her er de tegn til å hjelpe deg å finne ut om han bare ønsker å komme inn og ut av buksa:

En. Han er bare stor på ord

Men hans gjerninger ikke egentlig måle seg. Spillerne er super glatt, og de kan sjarmere opp et eventyr, for du ivrig tror på, i et sekund.

Saken er at de vet hvordan de skal få deg alle glade og overrasket bare med de tingene de sier - en liten kompliment her, en morsom historie der, tilfeldig forslag til noe dere to kan gjøre sammen en gang slik i fremtiden, en annen liten kompliment...

Før du vet ordet av det du har falt for hans sjarm. Han vet akkurat hvordan du skal male deg denne lille bildet med hans ord som vil gjøre at du ønsker å være en del av det så ille, du lukker øynene for det faktum at mer ofte enn ikke, han er alt snakk og ingen dekning.

Tenk på det, han lover ting han ikke leverer? Har du ofte bli frustrert med ham, men glemmer alt om det etter at han gjør en annen av hans fantastiske unnskyldninger og snakker deg opp litt? I så fall kan du ha en spiller i hendene.

2. Han er alltid i en tid knase

Betyr nekter han å gjøre langsiktige planer med deg, eller enda verre - gjør dem og avbryter? Har du alltid planlegge dine datoer bare en dag i forveien eller så, fordi han hevder han ikke har tid?

Hvis dette høres kjent ut, kan du være å få spilt av denne fyren. Det er den klassiske spiller farten - gjør det virke som han virkelig ønsker å tilbringe mer tid med deg, men det er bare umulig på grunn av sitt arbeid eller noe.

Du ender opp med å jobbe deg inn i timeplanen hans og han får til å sette i svært liten innsats i hele greia mens de fortsatt får sin vei. Hvis ved siden av alt dette får du følelsen han har tid til alt annet, som henger ut med sine venner, gå ut og slikt, betyr det egentlig ikke stave "god" for dere to. Fordi han er en spiller.

3. Han er ikke å dele viktige ting med deg

Hvis du ikke har møtt, eller hørt om hans venner eller familie, og du har vært å se hverandre en stund nå, sjansene er du ikke noen han faktisk innlemme i sitt liv.

Mer sannsynlig er det bare en av jentene han spille rundt med uten noen reelle intensjoner om å danne en ekte relasjoner eller får alvorlig med.

4. Han handler om å få fysisk

Mind du, hvis han er en ekte spiller han ikke kommer til å være uhøflig eller pushy, i hvert fall ikke i åpenbar måte. Han vil være måten jevnere om det. Men vær forsiktig - hvis de fleste av hans komplimenter er rettet mot din fysiske utseende, hvis han oppfører seg som han er så seksuelt tiltrukket av deg at han kan knapt oppføre seg, hvis han er også interessert i å få den på i soverommet før du har virkelig blitt kjent med hverandre eller oppgitt du er eksklusivt - det kan meget vel bety at det er hans primære målet med deg.

5. Han er kjent for å trekke tilbake hver så ofte

Ting er tilsynelatende går bra, virker han enda mer inn i deg enn du er i ham, og så plutselig får han kaldt og fjernt, og du vet egentlig ikke hva som går gjennom hodet hans.

Så, hvis han begynte å være ekstremt involvert i forholdet, men trakk seg tilbake for å ikke være involvert i det hele tatt, det er en av de klare tegnene du blir spilt. Han er trolig videre til neste jente ved det punktet, og dette er bare hans feig måte å fortelle deg at han er over det.

Aktuelle artikler