Hvordan være nabojenta faller han forelsket

Hva er det om 'nabojenta' vibe at menn er tiltrukket av? Har du vibe? Hvordan kan du få den og gjøre den fyren i drømmene dine forelsket i deg? Det er alt her i denne artikkelen...

Hvordan være nabojenta faller han forelsket

Jeg har noe å fortelle deg... vi er alle "jenter neste dør"! Vi har bare ikke nødvendigvis forstår konseptet, eller vet hvorfor menn synes det er attraktivt, og så ender vi opp med å dekke det hele opp med det vi tror vil ha menn. Crazy stuff. I våre forsøk på å tiltrekke seg menn ender vi opp med å skjule de naturlige tingene de synes er mest attraktive om oss!

Hvem er "nabojenta"?

Vel hun ikke nødvendigvis å bo ved siden av ham. Begrepet refererer til det faktum at når han ser henne at det er tilfeldig, og hun er bare gjør henne ting.

'The girl next door "refererer til en jente som er naturlig og bekymringsløs, ikke altfor opptatt med å se godt ut til å tiltrekke en manns oppmerksomhet, og noen som bare er seg selv og som ikke endrer måten hun oppfører seg eller ser seg rundt en fyr, spesielt i en hverdagslig situasjon.

[Les: Hvordan flørte med en fyr du liker ]

Hvorfor finner menn gjør dette attraktivt?

 • En jente som er komfortabel med seg selv, selv når hun ikke er gjort opp til niere, er sexy. Når du betaler for mye oppmerksomhet til dine oppfattet feil du bare ende opp med å tegne andres oppmerksomhet til dem. Og oftere eller ikke vil du bare ende opp som ser ut som du overreagerer fordi dine egne feil er alltid forstørret til deg. Det er lite sannsynlig at han ser kroppen på samme måte som du gjør.
 • Usikkerhet og mangel på tillit er forstyrrende, spesielt når det som mest tiltrekker seg en mann til en jente er hennes personlighet på slutten av dagen. En mann ønsker å være med en jente han kan føle seg avslappet rundt, noen han har ting til felles med, og kan ha en latter med eller nyte stimulerende samtale.
 • Det er de små tingene en fyr finner attraktive om du - din personlighet quirks og de mystiske ting du gjør bak lukkede dører, når du er bare deg selv, uten publikum. Alle de tingene du liker å gjemme seg, det er hva som gjør deg unik og attraktiv!

[Les: Slik slår en venn inn i en kjæreste ]

Hvordan få "nabojenta" utseende

Nå vet jeg har sagt at det å være en nabojenta er mer å gjøre med din personlighet, men utseendet reflekterer om du er en lite vedlikehold jente eller en høy vedlikehold jente. Hvis du går for nabojenta utseende så du ønsker å satse på lite vedlikehold.

Merk: Dette betyr ikke være noen du ikke - det betyr nettopp det motsatte. Det betyr slutte å prøve å være noe du ikke er, ikke prøv for hardt å "lage" utseende. Gå med din naturlige funksjoner i stedet for å prøve å lage de som ikke er det.

[Les: En miniguide til ser nydelig uten sminke ]

Tips å tappe inn din "naturlig look '...

 • Hvis håret ditt er krølle naturlig eller har en bølge i det at du alltid rette ut med rettetang strykejern, la håret så det er ting kan være bare knep for å få ham til å sitte oppe og følge med! Pin den opp og la tentakler falle gratis, eller la det hele løs og vinden piske gjennom... vilt hår er sexy, det minner gutta av rå sex.
 • Tone ned sminken slik at du kan se den virkelige formen på øynene dine. Make-up kan totalt endre din naturlige funksjoner og du kan dekke opp fregner han vil falle for...
 • Bruk klær som er casually tankevekkende heller enn huden stram og tydelig. Når du la litt til fantasien deres den har mer av en effekt, og enhver mann vil nyte hemmelig spenningen ved å fange opp sillhouette av kroppen din under en baggy, men ren topp!
 • Gå for uformell fottøy. En del av girl-next-door-lokke er hennes down-to-earth holdning, så bli kvitt noe pretensiøs og være behagelig for en endring. En fyr vil respektere deg for din individualitet og tillit til å bære slacks og trenere en gang i blant.
 • Finne massevis av ting å le og være glad for. Endre ditt syn på livet og verdsette det enkle det kan forandre stemning og gjøre deg virke så mye mer tilnærmelig.

Hva annet nabojenta gjør som er attraktiv?

Å være en nabojenta er ikke bare om å se den delen. Her er noen ekstra tips å gi deg girl-next-door kanten...

 • Lene seg tilbake og være en av gutta! Ikke vær redd for å kaste i og ha det moro. Bestille en øl og drikke ut av flasken hvis du er normalt et glass vin jente. Være fornøyd med en takeaway og en Sci-fi flick eller skrekkfilm nå og da. Utfordre ham til en av sine dataspill, men skjønner; t være alt jentete om det - få konkurransedyktig strek ut! Det handler om å gjøre hverandre føle deg avslappet og rolig, og ha masse til felles.
 • Vær en god nabo! Dette betyr vise medfølelse til mennesker rundt deg heller enn å vise skjønn. Tilbyr hjelp når det trengs, låne en hånd eller et øre eller en skulder. Menneskelige egenskaper er like viktig som alle andre når det kommer til tiltrekning.
 • Nabojenta bærer hennes lesebriller i offentligheten fordi hun ikke er forgjeves eller opptatt av hva andre synes. Beklager, men lesebriller er kul og sexy! Jeg skulle ønske jeg trengte dem.
 • I et regnskyll ikke hun har noe imot å bli våt. Høye vedlikeholdskostnader jenter skrike fordi deres perfekt rettet håret blir frizzy. Lave vedlikeholdskostnader jenter gå rett gjennom midten av den største pytter, stampe, med en frekk glise på ansiktet!
 • Ikke vær redd for å bli rotete, er rotet moro, enten det er ute i hagen å bli gjørmete eller på kjøkkenet får yummy!

[Les: Hvordan forføre en mann uten ham selv å vite det ]

Ergo: Bare vær deg selv! Gjenoppdage barnet innenfor. Det frekke uskyld vil gjøre deg frem og elskverdig.

Aktuelle artikler