Hvordan vite om en gutt liker deg

La oss hjelpe deg å finne ham ut, fordi ikke alle vi vet hvor tøft det kan være? Han kan sende blandede signaler alt han ønsker - les videre, og lære å lese ham som en bok!

Hvordan vite om en gutt liker deg

Sender blandede signaler kan også være en del av spillet hans. Du vet du har vært skyldig i forsøk på å maskere dine virkelige følelser og spille den nonchalant foran knuse en haug med ganger - vi alle gjør det! Eller er han bare sjenert og ute av stand til å kommunisere sin interesse for deg, så kommer han med kaldt og fjernt. På den annen side selv åpenbare flørting betyr ikke nødvendigvis at han er interessert i deg, kanskje han er bare den slags en fyr. Du vet den typen. I utgangspunktet kan det være ganske mye annet, og du kan ikke være sikker på hva det er med mindre han bare kommer ut og forteller deg. Og hvem vet når eller om det vil skje.

Ja, det kan virke grå nå, men alt er ikke tapt. Vi vet at du alle svarene, og du vil ha dem raskt. Det er visse måter å fortelle hva han handler om, ved å betale oppmerksomhet til hans handlinger, lese litt i hva han sier og gjør, og analysere hans oppførsel. Du vil merke at han gjør (forhåpentligvis) noen ting som virkelig slags innebære han liker deg. For eksempel:

Han oppfordrer fysisk kontakt

Dette kan være en av indikatorene. Hvis han liker deg vil han ikke være i stand til å motstå å berøre deg selv i de mest uskyldige slags måte. Jeg snakker ekte subtile fremskritt her, som å pusse sin hånd mot deg, å ta noe ut av håret eller la hånden på korsryggen når han trenger å passere deg. Disse er alle svært uskyldige trekk, men kan definitivt bety at han er interessert i deg.

Han har alltid tid til å snakke

Hvis du kan fortelle han nyter å snakke med deg om du er gylne. Hvis han er virkelig i hver samtale du har, hvis du kan se at han hører på, og svarer det betyr at du holder hans oppmerksomhet. Ikke for å bagatellisere menn, men ærlig talt, vi alle vet de fleste ikke har en oppmerksomhet span høyere enn for en valp. Så, når han liker å snakke med deg det kan også bety at han liker deg.

Han innleder tekstil / chatting / telefonsamtaler

Du må huske - jenter kan være alt om å snakke i telefonen med sine venner og texting hele tiden, men de fleste gutter kan ikke bli plaget med det. Spesielt faktiske telefonsamtaler - de tror de er kjedelig. Med mindre han snakker med en jente han liker! Hvis du er den han liker å dukke opp på chatte hver kveld, hvis han sender deg tilfeldige tekster eller hvis han ringer deg fra tid til annen uten åpenbar grunn - du vet hva det betyr! Ugh, sannsynligvis.

Hans venner handle rart rundt deg

Du vet hvordan gutter er. Hvis de vet at han liker deg, som de ville, er det mer enn sannsynlig at de vil prøve og rote med hodet litt. Som utveksling morsomme ser ut når du går forbi, dytte ham når de tror du ikke kan se, presse ham rundt. Du kan se noen hodet pekende, eller enda noen finger peker, hvem vet. Subtilitet er vanligvis ikke en kvalitet menn holder kjær, spesielt i disse tilfellene.

Han spør om ditt kjærlighetsliv

Hvis han er interessert i å vite hva som skjer med ditt kjærlighetsliv det nesten helt sikkert betyr at han prøver å teste vannet før han prøver å hoppe i seg selv, så å si. Hvis han spør deg sånn, er du singel, hvorfor du er singel, hva du leter etter i en fyr etc. han ikke kan virkelig være mer opplagt enn det. Det er ham slippe hint over alt, ikke gå glipp av dem!

Aktuelle artikler