Lag en Fiskene mann forelsker seg i deg

Falling in love er ikke veldig lett å gjøre - men det er mye lettere hvis du vet hans dyrekretsen. Zodiac kan si mye om persons smak, liker og kvaliteter, men kan også si hvor hans hjerte er svakt. Hvis forelskelsen er en Fiskene du håndterer en delikat, poetisk sjel hvis liv handler om romantikk - men du må være forsiktig. Du har en sleip liten fisk i hånden - det kan svømme bort når som helst.

Lag en Fiskene mann forelsker seg i deg

Ikke vær aggressiv

Et sinn av en Fiskene er et dikt, og de forventer ikke noe mindre fra maiden sin. Du har aldri lest et dikt om en jomfru med en aggressiv tilnærming, sa du? Du må være forsiktig og poetisk, en skjør fantasy.

A Fiskene vil ikke falle for Samantha, men mer sannsynlig for Charlotte. En jente med morens perler i en kjole som twirls. En jentete jente. Likevel, til en jente svømme unna med, og alltid å være redd for at hun kan svømme bort alene.

Være et dikt

Livet til en Fiskene handler om romantikk og søk etter romantikk. Hvis du ønsker diktet å være dedikert til deg, så handle deretter. Opptre som en gjenstand for Neruda poesi. Ikke drikk eller forbanne, tror Audrey Hepburn i Breakfast at Tiffanys.

Ikke bli for tilgjengelig

Fiskene liker å svømme i det urolige hav, ikke en liten og begrenset badekar. Ikke kall ham hele tiden eller svare telefonen hver gang han ringer deg. Ikke være der hele tiden. Forsvinner.

Kyskhet er en dyd

Ikke la ham få alt på en gang. Ikke ligge med ham på første date. Fiskene som å elske, ikke stanger mot veggen.

Make love med lysene tent. Du arbeider med en delikat sjel her, og når du gjør en Fiskene mann forelsker seg i deg at han vil være med deg for alltid - de er veldig emosjonell.

Ikke vær racy og slutty. Ikke ha en low cut skjorte eller et skjørt som er for korte. De vil ikke falle for en Victorias Secret-modell, men for en jente med sjel. Din lange ben vil ikke ha for mye bruk, unntatt for fotturer selvfølgelig.

Ikke gå for Kim Kardashian look, er en Fiskene mann den type fyr som vil synes rumpa hennes er for stor. A Fiskene vil mer sannsynlig falle for Mermaid fra Pirates of the Caribbean.

Elsker ham

Når du lykkes i oppdraget heter Lag en Fiskene mann forelsker seg i deg, må du være mild, kjærlig og øm med ham. Han er ikke den butch, macho type en fyr - han er en ekte romantisk.

Være hans jente og være der for ham, elsker ham som du aldri elsket en gutt før, fortjener dette faktisk det. Ikke la ham ned eller forlate ham. Hvis han ikke forelske seg i deg, vil han alltid være forelsket i deg - sørg for at du setter pris på det. Vi håper du får en god svømmetur i sjøen av kjærlighet - lykke fiske.

Aktuelle artikler