Skulle du kysse på første date

Dating har, som standard, flere punkter hvor du nesten helt sikkert bundet til å føle ubehag. Bli den første kyss er stressende, og bare måtte bestemme når er'' rett tid'' kan drive deg gal.

Skulle du kysse på første date

Det er derfor mange kvinner bestemme på forhånd at de vil kysse på første date, mens andre føler seg klar for kyssing bare etter noen få datoer som ikke involverer noen intimitet.

Her er flere innsikt i spørsmålet om du bør kysse på første date.

Kyssing er intimitet

Først av alt, kyssing på munnen anses intimitet i nesten alle kulturer. Våre lepper er fulle av nerve avslutninger, og hjernen vår raskt oversette kyssing inn erotiske gleder. Vitenskapelig forskning på emnet har vist at det er mer sannsynlig å glemme det øyeblikket du mistet jomfrudommen enn det er å glemme det øyeblikket du fikk ditt første kyss.

Det er klart at alle av oss opplever kyssing som en svært viktig og sterk fenomen. Kysse noen er et intimt øyeblikk, uansett hvor ofte eller hvor sjelden du gjør det i livet ditt. Alltid behandle det slik.

Unngå første datoer som ender med et kyss

De fleste av dere kan bestemme om du liker en fyr veldig fort på første date. Dette betyr at grunnleggende følelse om ham, og vanligvis magefølelsen din vil fortelle deg'' ja'' eller'' nei''. Lytt til din indre stemme, og når du har gjort din beslutning om ham, uttrykke det så snart som mulig.

Ikke regne det eller utsette det til den'' rette øyeblikket,'' og ikke vær redd for å fortelle daten din at du ikke ønsker å gjøre noe ved siden av det.

Det er OK hvis du bare vil kysse. Vær åpen om det og kroppsspråk vil sende ham et klart budskap. Noen ganger vil du være den som tar initiativet, så her er fem måter å innlede et første kyss. Andre ganger vil mannen du dater får meldingen og kysse deg først.

Til syvende og sist spiller det ingen rolle. Nyt øyeblikket.

Kyssing på første datoer er ikke for deg

Denne beslutningen er også en gyldig ett, og du bør aldri trenger å forklare deg selv. Å gi en lang, seriøs forklaring kan være overveldende for en mann som tok deg ut på en date.

På den annen side ville det være nyttig å la daten din vet at du føler deg på denne måten. Du trenger ikke å si det direkte. I stedet kan du spontant nevne det i samtalen, for eksempel ved å merke seg at selv i videregående skole, gjorde du ikke liker å kysse på knyttneve datoer.

Ved å gjøre dette, vil du få din posisjon til kjenne for mannen din dating, uten risiko for å se altfor kaldt. Når du nevner det, husk å holde stemningen lett og lekent. På denne måten er du subtilt informere ham om at et kyss er ikke så langt unna hvis han er villig til å vente på at andre eller tredje date.

Endre rutine

Jeg kan ikke gi deg et råd om du skal kysse på første date eller ikke. Men jeg kan gi råd til å tenke på å endre rutiner. Hvis du alltid kysse på første date, neste gang, prøv å lagre det kysset for andre møtet. Det samme gjelder hvis du aldri kysse på neven dato.

Fra min praksis og erfaring, kan jeg fortelle deg at utforske ulike mønstre av atferd kan lære deg mye om deg selv. I dette tilfellet, som en ekstra bonus, vil det også gjøre din dating livet litt mer interessant.

Aktuelle artikler