Topp 9 myter om dating - busted

Hva ville du sagt hvis vi fortalte deg at du sikkert vet enda mindre om dating og romantikk enn du trodde du gjorde? Det er riktig, vi avslørte noen av de vanligste dating myter! Sjekk for å se hvilken som du hadde lurt så vel!

Topp 9 myter om dating - busted

Det er noen universelt akseptert "fakta" om dating verden som er bare ikke sant - ifølge forskere og statistiske data. Men noen av disse svært dypt forankret i vår tankesett og selv diktere hvordan vi oppfører oss eller føler! Det handler om tid kaster vi disse falske mener!

En. Kvinner får mer følelsesmessig knyttet enn menn

Vi har lært fra en veldig ung alder at kvinner er "svakere" sex eller noe, så er det bare logisk at vi er de som får all emosjonell når det gjelder kjærlighet og relasjoner. Ikke sant! Gutta er i stand til å bli følelsesmessig knyttet like mye som kvinner er - pluss, de vanligvis selv komme til det punktet raskere enn vi gjør!

Hvis du tenker på det er det enda ganske logisk. Kvinner har vanligvis dypere relasjoner og obligasjoner med familien sin enn menn gjør. De har mye flere folk til å betro seg til og åpne opp for, mens menn vanligvis ikke har slike obligasjoner med noen. Vel, hvem som helst, men deres signifikante andre. Dette er grunnen til at det er lettere for dem å få festet og selv slags co-avhengige.

2. Dating i lang tid gjør deg til en ekspert på emnet

Uh, hva med det motsatte av en ekspert? Lignende, noen som egentlig ikke gjør det bra i dating verden - ettersom hvordan du faktisk fortsatt dating, har du ikke funnet "den ene" ennå. Når det kommer til dating, er opplevelsen egentlig ikke et imperativ. Egentlig blir altfor opplevd dating-messig kan faktisk skape frustrasjon med prosessen.

3. Online dating er for raringer og desperate mennesker

Selv om vi lever i en tid hvor det er online-alt, online dating er fortsatt for mye for noen. Og på en hadde du ikke kan klandre dem. Jeg mener, med alle skrekkhistorier går rundt om svindlere og kryp lurking bak en Facebook-profil av en søt 16-år gammel jente.

Ja, kan internett være et skremmende sted. Også, de irriterende reklamer for noen dating nettsteder, som synes å dukke opp overalt, egentlig ikke hjelpe.

Men fakta sier annerledes. Visste du at én av fem personer som online dating ende opp gift med den personen de møtte på nettet? Og over 90 prosent av første datoer arrangert online føre til andre datoer? Virkelig, statistikk er uslåelig. Så, i stedet for bashing på det kanskje du bør omfavne det.

4. Jo mer du date likelier det er du vil finne noen

Du kan se hvorfor dette ville virke logisk - jo høyere tall jo høyere odds, ikke sant? Vel, egentlig ikke. Ekspertene faktisk foreslår å være ganske selektiv når det gjelder å velge hvem du date.

Det er bedre å bare godta datoer med folk som synes riktig, i alle fall på papiret. Ikke gjør dette, og går på hundrevis av datoer uten noen spesiell utvelgelsesprosessen er ikke en smart ting å gjøre. Det kan faktisk føre til en dating utbrenthet.

5. Blind dates er merkelig og vanskelig

Igjen er det forståelig at en av de mulige scenarier kan være vanskelig og ubehagelig, men det er ikke den eneste mulige utfallet. Blind datoer kan faktisk være mye moro, spesielt hvis det er første gang for dere begge. I så fall har du noe å koble på høyre balltre.

6. En kvinne kan forandre en mann og sette ham ut

Innrømme det, på ett eller annet vi har alle fast trodde vi kan trekke den av! Det kommer alt fra denne kvinne besettelse med dårlige gutter og ønske om å forandre ham eller noe.

Men, den triste sannheten er en mann som er satt på hans veier vil ikke endre på grunn av en kvinne. Selv ikke den rette kvinnen. Den virkelige endringen kan skje bare når han bestemmer seg for å ta seg sammen. En kvinne i hans liv kan bare være en av grunnene til at han bestemte seg for å gjøre denne endringen.

7. Samliv før gifte kan bare hjelpe

Igjen, virker logisk sant? Ja, vel, ikke alltid. Saken er at, ettersom hvordan får shacked opp før du får hitched er egentlig ikke tabu i dag, mange mennesker gjør det av feil grunner.

Vanligvis er det føre til 'de ønsker å teste deres forhold for å se om leve sammen fungerer. De vil se på det som bare et nytt skritt i forholdet. Enda viktigere - de vil se på det som et skritt som ikke nødvendigvis at de skal ta andre skritt fremover.

Vel, før du flytter inn og helt justere din økonomi til å leve på ett sted, synes det lett å bare plukke opp ting og forlate når ting slår surne. Men det så ikke sånn i livet.

En studie har vist at par som bodde sammen siden før ekteskapet har en høyere skilsmisser. Og, de fleste av de som ikke holde gift ikke helt fornøyd med sine ekteskap.

8. Når kjærligheten kommer du bare vet

Dette er den type tenkning som gjør meg gå Å, kjære! Jeg får det, det gjør jeg virkelig - det ville være akk så romantisk å bare ha det magiske øyeblikket når du ser på ham tvers over rommet og du bare vet.

Jeg ønsker ikke å sprekke noen bobler her, men å ha det enda skje, enn si faktisk tenkt ut, er svært usannsynlig. Vanligvis, relasjoner og kjærlighet ta arbeid! Ting ikke alltid kommer lett, du er ikke bare kjapt feid bort av alt han gjør. Det er livet.

9. Kjærlighet vil erobre alle

Jeg er en av dem som tror kjærligheten gjør at verden går rundt. Men, vi har alle fått til å innse det faktum vi ikke lever i et eventyr. Kjærlighet tar arbeid. Og noen ganger, er kjærlighet bare ikke nok til å gjøre alt annet liksom falle på plass.

Men det er definitivt ikke en misforståelse at kjærlighet er en av de tingene som er verdt å kjempe for. Saken er - det er ikke bare opp til deg, det er (dessverre) mange faktorer som kommer inn i kjærligheten ligning.

Aktuelle artikler