10 tips for å ta godt vare på neglene dine

Vil du ha vakre, sterke negler som ikke chip eller pause? Finn ut hvordan du kan ta godt vare på dem ved hjelp av disse 10 tipsene.

10 tips for å ta godt vare på neglene dine

Ladies elsker sine negler. De gjør ser våre hender elegant og feminin, og vi ønsker at de skal være sterk og pen. Men mange jenter der ute har problemer med sine negler. Bli kvitt disse problemene i dag!

En. Gummihansker er dine venner

Ikke noen gang tar oppvasken eller rengjøre hjemmet ditt uten å ha på gummihansker. Kjemikaliene du bruker til rengjøring er veldig sterk og kan virkelig skade hendene og neglene dine. Ikke bare at de vil gjøre neglene svakere, kan de også gi deg stygge brannskader. Bruk alltid gummihansker ved rengjøring.

2. Kalsium geleer og spiker herdere

Kalsium geleer og spiker herdere virkelig kan gjøre neglene sterkere. Men du kan ikke forvente resultater med en gang, må du gi det litt tid og bruke produktet regelmessig. Jeg pleide å ha en veldig god spiker herder som jeg ikke kan finne på markedet lenger, så hvis du kunne anbefale meg en du bruker, ville jeg være veldig takknemlig.

3. Spiker kremer

Din vanlige håndkrem er noen ganger ikke nok. For å ta godt vare på neglene dine, må du få spesielle spiker kremer. De er vanligvis ikke dyrt, og det er en haug av dem på markedet. Prøv et par til du finner den som passer deg best.

4. Cuticle fjerne

En av de største feilene mange jenter gjør når det kommer til sine negler er å kutte neglebåndene. Dette bør aldri gjøres. I stedet gjelder cuticle remover gel eller krem ​​og forsiktig skyve neglebåndene med en cuticle pinne.

5. Regelmessig klipping

Du har virkelig ingen grunn til å ha super lange negler. Ikke bare at det er upraktisk, men det gjør at du ser litt slutty. Hold neglene på lengden som ikke kommer på en måte av dine daglige gjøremål og klipp dem jevnlig. Negler som er for lange er også mye mer utsatt for brudd.

6. Filing og polering

Først og fremst investere i en god neglefil. Hver gang du klippe neglene, fil dem. Gjøre dette ved å flytte filen i bare en retning. Når du flytter den til venstre og høyre du faktisk lage små sprekker som svekker neglene. Polere neglene ikke oftere enn en gang i måneden. Hvis du gjør det for ofte, kan du gjøre neglene tynnere og svakere.

7. Lett på neglelakk

Selv om fargerike negler er ganske kult, gjør neglelakk faktisk mye skade på neglene. Årsaken er at neglelakk inneholder aceton, som gjør neglene myk. Ikke manikyr neglene oftere enn en gang i uken og kjøpe bare høy kvalitet neglelakk. Hvis neglelakk har passert utløpsdatoen, kaste det med en gang.

8. Oljebasert neglelakk fjerning

Selv om jeg ikke kjenner noen som fortsatt bruker aceton baserte neglelakk flytting, føler jeg at det er fortsatt en god idé å nevne det. Den dårlige effekt på aceton på neglene har blitt forklart tidligere, så velger oljebasert neglelakk fjerning. De er mye mindre skadelig for neglene.

9. Akryl eller gel negler

Selv om jeg personlig ikke liker noen form for kunstige negler, mange av mine venner som har virkelig svake negler sverger at akryl og gel negler holde dem fra å bryte sine naturlige negler. Så, hvis neglene er svake også, kanskje du kan velge en av disse løsningene. Vær forsiktig, jeg har hørt noen jenter hadde ganske dårlige reaksjoner på gel og akryl. Også hvis du liksom trekke en akryl spiker du risikere å trekke din naturlige negl sammen med det. Og det gjør vondt mye.

10. Hold neglene sunne

Ingen behandling eller spesiell omsorg vil hjelpe deg hvis du ikke vet hvordan å holde neglene sunne. Nå, siden det er mer enn bare ett råd om dette, har jeg viet en hel artikkel til emnet. Les mer om hvordan du kan holde neglene sunne.

Så, dette er tips om hvordan du tar vare på neglene jeg har for deg. Hva tror du, er de nyttig? Føl deg fri til å dele dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler