3 flotte triks om hvordan du søker selv-garver

Self-tanners er en god og trygg måte å få deg til å se sunnere, mer sexy og mer attraktivt - og alt dette uten steking under solen i flere timer, og utsette deg selv for farlig UVA og UVB stråler. Men hvis du ikke vet hvordan du bruker dem riktig kan du ende opp med oransje hud tone, full av striper og mørke flekker. For å unngå det, sjekk ut disse tre flotte triks på hvordan du bruker den selv garver og oppnå et perfekt bronse glød.

3 flotte triks om hvordan du søker selv-garver

Exfoliate (peeling) huden din for å hindre mørke flekker

Hvis du ønsker å oppnå en naturlig og selv gylden brunfarge, bør du først eksfoliere huden din. Peeling består av skrubbe og fjerne den ytterste laget av døde hudceller, for å avsløre en glatt og jevn hudtone. Døde celler kan samle enda mer på visse deler av kroppen vår, slik som knær, albuer, hender og føtter.

Hvis du ikke eksfoliere disse grovere og tykkere områder godt, vil selv-garver holde seg til dem, noe som gjør dem ser mye mørkere. Dette ville føre til en ujevn og flekkete hud tone. Uten skikkelig skrubbing av huden, vil selv-garver forsvinner raskt, fordi døde celler vil løsne og flasse av, slik at de nye å komme gjennom.

For å få en perfekt bronse tan, må du først av alt skrelle bort død hud og mobilnettet rusk, og deretter bruke fuktighetskrem. Det er en av de grunnleggende og fundamentale triks om hvordan du søker selv garver. Du bør imidlertid alltid ta hensyn til sette en mindre mengde selvtillit garver på knærne, albuer, føtter og hender.

Må-dos før og etter bruk av selv-garver

En av de viktigste triksene om hvordan du søker selv-garver er å ta et bad og rengjør overflaten skitt før du påfører fuktighetskrem. Du ville være i fare for å få flekkete og giraff hud.

Planlegger å bruke self-krem om kvelden, når du har tid til å bo hjemme. Når du har brukt den, la den i 3 til 4 timer for huden å absorbere det helt. Du kan sette på en løs nattkjole etter 30 minutter. Det beste valget vil være å forbli åpen i minst 1 time, eller for hele tiden er nødvendig. De sunless tanners 'aktive ingrediensen er DHA (dihydroxyacetone), og det aktiveres av oksygen.

Anvendelse av selv-garver i morgen eller i løpet av dagen, å sette klær på og utsette deg for solen vil resultere i flekkete og ujevn tone.

Ikke berør vann eller gjøre noe som vil føre til svetting i minst fire timer. Ta en dusj neste kveld.

Hvordan å falme mørkere og tykkere streker og patcher

Hvis, derimot, vil du ende opp med å ha en stripete eller flekkete brunfarge, er det noen triks for å fikse det og lette stygge mørke flekker.

  • Fukt en Q-tip med vann og delikat Tørk mørkere flekker. Det vil hjelpe dem selv ut litt og blande mer sømløst med resten av huden din.
  • Å ha en lykkelig brunfarge, bruker en liten mengde tannkrem og lett gni over mørkere områder å eksfoliere og jevne ut brunfarge.
  • Påfør litt sitronsaft på en bomullsdott og gni over mørke flekker og striper. Den sitronsyre som finnes i sitron vil tørke av overdreven soling lotion.
  • Bland bakepulver og vann i en lime og bruke en våt klut til å massere den over mørkere områder, inntil striper visne av.
  • Hvis flekkene er ikke overdrevent mørk, kan du også bruke litt ansikts-rensing lotion på en bomullsdott og tørk den over berørte områder, før de lette og jevne ut.

Hvis du følger tipsene og triksene som er nevnt ovenfor, om hvordan du søker selv-garver, og hvordan du kan fikse søknad feil, vil du sikkert oppnå det feilfri og fantastisk hud tone du alltid har ønsket!

Har du noen andre tips om hvordan du unngår striper og flekker og få en perfekt bronse slag? Del det med oss!

Aktuelle artikler